reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No to ja druga powigilijna i wpadam aby złożyć wam prawdziwie świąteczne Zyczenia:
SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.
BECZKĘ PIWA, WIADRA
WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI.
100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY
BYŁ OPŁATEK!

reklama
ja tez juz po...............ale sie najadlam, ale co tam raz sie zyje!!!!hihihihihiih
zmykam chyba do lozeczka papapappap:)

a od jutra swietujemy kochane!!!!!!

A ja chciałam złożyć Alce najserdeczniejsze życzenia w dniu imienin, dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka, jak najmniej niepowodzeń i żebyś zawsze miała powody do uśmiechu

Joasia piękne te twoje życzonka miałaś głowę żeby tak każdemu cóś naskrobać fiu fiu  ::)

no i przyłączamy sie do życzen dla alki

Tofinek piękna karteczka ;D

kate332 pisze:
Joasia piękne te twoje życzonka miałaś głowę żeby tak każdemu cóś naskrobać fiu fiu  ::)
no co fakt to fakt!!! nasza kochana asieńka :-*

no i przyłączamy sie do życzen dla alki
:-*

no i my już dawno po w sumie nie yle co się objadłam, bo to z mlekiem, to kapucha, orzechy a nie chcę narazać i tak biednego tymula mojego kochanego alergika, ale orzłopałam się sokami bleee w brzuchu mi bulgocze

zmykam do wyrka buziaczki i miłego pierwszego dnia świą !!!!!!!!!!

KOchane Moje wspoltowazyszki doli i niedoli...
W ten Wigilijny wieczor zyczymy Wam z calego serca
...  aby nowonarodzone Boże Dzieciątko zagościło w Waszych sercach (dla niektórych po raz pierwszy w życiu:->), aby ogrzewało je swoją Miłością i dawało siły na każdy następny dzień życia;
by atmosfera Świąt rozjaśniła Wasze spracowane, być może nawet zmęczone codziennoscią dusze i napełniła radością na cały nowy rok;
aby wiara, nadzieja i miłość nigdy Was nie opuszczały, ale też żebyście Wy je w sobie pielęgnowali;
by choinka w całym domu pachniała;
by marzenia najskrytsze się pospełniały (no ale nie wszystkie od razu;-) )
no i by Święty Mikołaj (alias Gwiazdor) o Was nie zapomniał ;-D

WESOLUTKICH ŚWIĄT!!!!

picture122x0gt.jpg

Hej hej!
Witam w świąteczny poranek. Wczoraj byl u nas cudowny dzien. Mam nadzieje, że u Was tez bylo rozkosznie i świątecznie :)

Iwon, Nianiu - jak tam Wasze sprawy zmężczyznami? Dało się coś załagodzić sprawy? ;)

No i najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla naszej szalonej Alki! Zdrowka, jeszcze więcej energii twórczej i radości z Michałka i męża. Niech w Waszym grajdołku dalej będzie tak wesoło jak dotychczas :-* :-* :-*

reklama
kochane moje!!!

ja juz wlasnie po swiatecznym sniadanku!!!powiem szczeze, ze od wczoraj mam troche dosc jedzenia hihihih
a dzisiaj wielka runda po rodzince, wiec pewnie nie bede miala czasu zagladnac!!!!!

tak wiec alus wszystkiego naj ( ciebie zostawilam sobie na dzisiaj) duzzzzo milosci, szczescia ze swoimi facetami, zdrowka dla Michalka i dla Ciebie rowniez!!!!!i badz nam Kochana tutaj naszym ciaglym rozweselaczem bo Wszystkie co do jednej uwielbiamy Twoje posty!!!

Do góry