reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam kochane!!!!!!!
my też po śniadanku, teraz tymul dostał cycunia i lula a ja zmykam dalej do rodziców, może jakiś kawałek miodownika, lub jabłecznika....... i kawka sojowa

później może ponadrabiam te braki choć z grubsza (ponad 40 stron!!)

tak tak maniulka śliczna świąteczna rodzinka (brak fotografa;) ) i za życzonka dziękujemy!

Witam świątecznie :):):)

Składamy spóźnione życzenia imieninowe naszej kochanej Alce- Ewci:):):):) !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Wszystkiego co najlepsze, pociechy z Michałka i Mirona :) Buziaki od Julki i do zobaczenia na spacerku:)!!!!

A dla Wszytkich mamuś świąteczne pozdrowienia :):):)

Dziś robię świąteczny obiad dla całej rodziny i mam lekka tremę :) Jakoś będzie :)

Dziękujemy za wszystkie zyczenia świąteczne :):):):):):)

Witam w ten swiateczny dzionek :) My od wczorajszej wigilii siedzimy u tesciow. Spalismy tutaj. Maciek mial chrzest bojowy bo pierwszy raz spal poza domem. No i nie za bardzo mu sie podobalo. Strasznie duzo tu nowosci do ogladania i przez to nie mogl zasnac wczoraj (a poza tym przez caly dzien tyle wrazen bylo, ze biedaczek byl taki nakrecony, ze przez caly dzien spal dwa razy po pol godziny). A teraz szykujemy sie do obiadku, wiec znowu bedzie wyzerka :)

Mania, sliczne zyczonka i sliczne zdjecie!!!

Alka i ja dolaczam sie do zyczen imieninowych!!!!!!

spoznione ale szczere

zycze wam wszystkim Wesołych Swiąt!!!!!! duzo radosci i miłości,spedzenia wspolnych wspaniałych chwil z rodzinka
a co najwazniejsze to są to nasze pierwsze świeta z naszymi skarbkami .... :)

P.S,Milenka dostała baaaardzo duuuzo prezentow :laugh: mamy zapas ciuszkow na bardzo dlugo :laugh: superaśno ;)

WITAM
my tez juz po wizycie u moich rodziców było OK mały spał tam 2 godz w południe tak ze mało skorzystał z wizyty ;D
ale za to mielismy troche luzu i moglismy troche kawki popełnic w ciszy i spokoju
dzisiaj na szczescie nie siedze sama ;D ;D

Dziewczyny właśnie wypiłam 16 kieliszek 20ml. i jeszcze sie trzymam. ;D troche mam kreciola ale dzis cherzciny wie c troche trzeba co nie. Kochamw as i wesolych swiat. Buziaczki cmokasy i tulanki ;D

Kochane jeszcze raz wszystkiego dobrego na te Swieta tak bardzo rodzinne.

Nam udalo sie wczoraj zjesc wigilie , a dzisiaj to juz sama przyjemnosc z swietowania, koledowania i jedzenia :laugh:
Joasiu dzieki za piekne zyczenia, Mani, E_mamie, Gadze, Lilce, Kredce i wszystkim ktorych pominelam rowniez wiekie dzieki :-*

Maniu piekne dzieciaczki i w ogole w galerii same cuda :)

Buziaki kochane biegne do meza mojego, co na dole siedzi z dwojka naszych wspollokatorow. Alusia wlasnie polozylam spac po jedzeniu. Troche dzisiaj przeciagnelismy spanko, ale Swieta w koncu.

Alusiu Ewusiu wszystkiego dobrego z okazji wczorajszych imienin. Niech Ci sie spelnia wszystkie skadane zyczenia ;D

reklama
Tusiu my tez chcielismy chrzcic w swieta ale niestety nasza sytuacja finansowa nam na to nie pozwoliła....
dziewczyno nie upij sie tylko ;D niezła agentka jestes ;)

Melani straszne ze takie cierpienia dotykaja rowniez dzieci.....

zyczenia imieninowe dla naszych solenizantek!!! Ewuni i Ewelinki,wszystkiego naj dziewczyny!!!!!!!!

Do góry