reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
inwazja2.gif
inwazja2.gif

to tez jest fajne
a to żaden sekret bo to znalazłam na BB

Joaska pisze:
wiesz.........nie wiem co Ci poradzic, jezeli probowalas z Nim pogadac a On udawal obrazonego to moze lepiej dac sobie spokoj......sama nie wiem, z jednej strony na pewno chcesz zeby bylo dobrze a z drugiej chcesz zachowac twarz w tej calej sprawie!!!sluchaj serca.........
podjełam próbe rozmowy
i wiecie co lipa na całego
jezscze gorzej
mimo ze byłam miła i grzeczna
no to świeta mam juz załatwione
najchetniej bym sie wyprowadziła

ehh NiaNiu ja tez miałam zgrzyt z moim mężulem że też chłopy muszą być takie wstrętne
ale na szczęście mojemu szybciej przechodzi niż mi wiec nie ma mowy o długim gniewie

wiecie co ja juz mam oczy na zapałkach próbuje przetrzymać mojego syna zeby usnął bo prezent pod choinke musze podłożyc a on nie śpi tylko jeszcze marudzi cóś w łóżku
demon06.gif
ja chyba wcześniej padne

No to jezscze wigilijny buziaczek dla Was moje drogie :-* :-* :-* Pamiętajcie, ze dziś mogą zdarzyć się cuda ;D Chciałabym, zeby tym cudem było to zeby naszym dzieciom wyrosły wszytskie ząbki ;D oczywiscie bezboleśnie.
Takie piekne koledy leca w radiu zet. Jestem dziś naprawde poruszona. Całłuje Was gorąco.

PS. Nie kłócicie sie dziś ze swoimi łosiami bo według przesadów TO CO ROBI SIE DZIŚ BEDZIE ROBIĆ SIE CAŁY NASTEPNY ROK. Ja staram sie nie popłakać ::)
Kocham Kocham Kocham :-*

reklama
Wszystkiego dobrego dla dzieciaczkow, które dziś kończą kolejny miesiąc. Maja też dzisiaj kończy 6 ;D
Ale macie piękne choinki, śliczne.
lęcę jeszcze zdjęcia pooglądac i zmykam stad bo mam troche do zrobienia.
Buziaczki!!!!

Do góry