reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
a ja juz padnieta jestem a ta gadzina nie chce spac!!!!!!!!!!!!

niania jedyna rzwcz warta teraz uwagi to rozmowa................i to chyba niewazne kto zacznie, wazne jakie wnioski beda z niej, wiem ze trudno zaczac, ale moze watro?????

Nie wiem co mu walnęło na mózg ale ja próbowałam rozmawiać. Juz trzy razy. Wczoraj dałam sobie spokój. Dziś tez na to leje. Przeciez musze zachować twarz ::) czy nie?

wiesz.........nie wiem co Ci poradzic, jezeli probowalas z Nim pogadac a On udawal obrazonego to moze lepiej dac sobie spokoj......sama nie wiem, z jednej strony na pewno chcesz zeby bylo dobrze a z drugiej chcesz zachowac twarz w tej calej sprawie!!!sluchaj serca.........

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
a ja juz padnieta jestem a ta gadzina nie chce spac!!!!!!!!!!!!

niania jedyna rzwcz warta teraz uwagi to rozmowa................i to chyba niewazne kto zacznie, wazne jakie wnioski beda z niej, wiem ze trudno zaczac, ale moze watro?????

Nie wiem co mu walnęło na mózg ale ja próbowałam rozmawiać. Juz trzy razy. Wczoraj dałam sobie spokój. Dziś tez na to leje. Przeciez musze zachować twarz ::) czy nie?
NIE
a tak serio, to czy nie szkoda czasu na klótnie?czas tak szybko mija... nasze dzieciaczki mają już 5 miesięcy a jeszcze jakiś czas temu w ogóle nie myślalyśmy o macierzyństwie... może kiedyś Ty coś "przeskrobiesz" a wtedy On pierwszy wyciągnie rekę do zgody i zobaczysz jak to docenisz..., no już pogódźcie się, przecież i Maksowi nie jest z tym dobrze...

najlepsze życzenia dla kuby i maxa z okazji skończenia 5 mies

choinki śliczne moja tez już stoi ubrana zrobie zdjęcie to wkleje

ja sie opylam z przygotowaniami tak jak Iwon tylko pieke sernik ale to dopiero jutro rano 8)

mój dzidziol tez był dziellny przed południem cierpliwie patrzył przez 2 godz jak miotamy sie przy choince ;D

qrcze ale max ma super grzywę
tosia jaki fajny śmieszek

jump.gif
jump.gif

reklama
Do góry