reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
Pediatrar przepisała nam na te zmiany maśc ze sterydami, calcium i krople zertex.
Za tydzień idę na kontrolę i jeżeli stan skórki nie poprawi się to przechodzimy na mleko sojowe. Ale mam nadzieję, że ta kuracja pomoże, bo często u dzieci tak szybko jak alergia się pojawia tak znika.

to my z Tosią trzymamy kciuki, żeby bylo ok :-*

dziekui kochane za zyczonka!!!!!!!!!!!!!

a oto nasza choineczka!!troszke lysa ale jaka urocza!!
choinka1ga.jpg[img]

A co do męza to powiem Wam , ze wcale nie jest tak fajnie. Do tej pory własciwie nie sprostowalismy naszych ukladów. Nie gadalismy o tym. Dziś niby juz prbował zagdywać do mnie ale olałam go sikiem prostym. To znaczy byłam kulturalna ale nie rzucam mu sie na szyje bo jutro świeta. U mnie to jest chyba tak, ze jak sie odrazu nie wyjasni sytuacji i ta druga stona nie chce gadac do ja sie po prostu przyzywyczajam i juz. I tak własnie jets teraz. I co jak ja mam mu jutro składać zyczenia wigilijne?? fak ju. Jesli dziś nie zainicjuje rozmowy to nie zamierzam sie tulic w jego ramiona w te swieta. Pokazuje teraz że przegiął milcząc tyle dni. I znowu fak ju. ŁOS!!! I nawet mnie nei interesuje prezent od niego.

PS. Dobrze ze nie dopadł dziś komputera :laugh: Teraz siedzi i pakuje prezenty dla swojego chrzsnika.Widzę jak sie meczy ale o pomoc nie poprosi.

tofinek pisze:
DASARIA pisze:
Pediatrar przepisała nam na te zmiany maśc ze sterydami, calcium i krople zertex.
Za tydzień idę na kontrolę i jeżeli stan skórki nie poprawi się to przechodzimy na mleko sojowe. Ale mam nadzieję, że ta kuracja pomoże, bo często u dzieci tak szybko jak alergia się pojawia tak znika.

to my z Tosią trzymamy kciuki, żeby bylo ok :-*

:-* :-* :-* :-*

Iwon pisze:
A Wasza wspólna fotka jest urocza. Tylko mnie szlag trafia  :p, bo masz na niej takie chudziutkie ręce, a moje po ciąży, to ciągle dwa baleronki  ;D ;)

Ale za to jakie piersi masz ;D Mnie tez trafia :p ;)
Juz sobie wyobrażam te twoje balonowe ręcę ;) :laugh: Sciemniara! ;D

a ja juz padnieta jestem a ta gadzina nie chce spac!!!!!!!!!!!!

niania jedyna rzwcz warta teraz uwagi to rozmowa................i to chyba niewazne kto zacznie, wazne jakie wnioski beda z niej, wiem ze trudno zaczac, ale moze watro?????

reklama
jeżeli chodzi o facetów to....czasem mam ochotę dac ogłoszenie w gazecie "oddam w dobre ręce", ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że w dobre ręce to by mu za dobrze było  ;D ;D ;D

Do góry