reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

W Lesznie Karol studiowal wiec zna go bardzo dobrze i napewno tam trafimy. :D  Aga a pamietasz moze czy mieli duze rozmiary tych spodni i innych rzeczy? Bo ja chudzinka nie jestem i mam dosc ograniczony wybor.Dziewczyny a w czym planujecie chodzic w wakacje? Maja byc ponoc straszne upaly i ja nie wiem w czym bede chodzic? A ze grubasek ze mnie to wlasnie na tym polega moja problem....nie wiem czy cos uszyc,jakas sukienke??

reklama
Ja to puszczam jej melodyjke z pozytywki - puszki. Tylko ze ta puszka gra swiateczna melodyjke no ale innej narazie nie mam.

Lilka maja duzy wybor fasonow i rozmiarow-mysle,ze sobie cos dobiezesz.Ja choc scudlam w tej ciazy to szczuplutka tez nie jestem bo mam z natury szerokie biodra wiec spodnie to chyba odnich rozmiar 40-42 bralam,sa z lajkra wygodne ciagnace,miekkie.ale wieksze tez maja jakby co ;)

Lilka chyba z wiatrakiem w reku ;) Ja to sukienek nie lubie, mam takie cieniutkie, biale dresowe spodnie i pewnie jeszcze jakies sobie kupie, bo w spodenkach krotkich to chyba glupio.

Lilka ja w tym sklepie jeszcze taka sukienke kupilam tylko w rozu
p3_267_17.jpg
Wiec wiosna i latem mam juz w czym chodzic :laugh: Mam jaszcze taka ,ale krotka granatowa.

A na Allegro mi sie wlasnie przed chwila bluzeczka spodobala :laugh:.Ale musialam usunac jej fotke bo chroniona prawami autorskimi ;D ;D ;D ;D ;D

U nas w Elblagu nie ma fajnych sklepow z odzieza ciazowa. Znalazlam dwa, ale ciuchy tam sa okropne. Nie nazwala bym je dla ciezarnych, tylko dla puszystych. Jedyne co to moze przez internet. Hi hi (ale ta moja Majka to rozrabiaka -jak ladnie mame puka, stuka) nie wiem, ale nie widze sie w sukience, musialaby byc sportowa. Taka rozowa to by mi sie przydala, napewno ladna.

reklama
a bluzeczke to ja fajna widzialam na babeczce w telewizji z takim smiesznym ludzikiem narysowanym na brzuszku, ale fajna.

Do góry