reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia - gratuluje kupy ;) :p :laugh: :laugh:

Ja po remoncie przedpokoju mam wielkie sprzatanie. W drugi dzień świąt chrzcimy Adasia więc chałpa musi wyglądać jak należy. Prezenty mam częściowo zakupione dla dzieciaków, jeszcze coś tam dokupić, coś dla męża, dla rodzinki kalendarze. No i najważniejsze to muszę sobie kupić jakiś ciuch na chrzciny no i na sylwestra, bo jednak zdecydowaliśmy się iść ze znajomymi na bal.

A teraz mykam pod prysznic i spać ::) bo Adaś ostatnia noc budził się chyba z 15 razy ::) ::) ::)

reklama
witam kochane
nie moge teraz z wami posiedziec ale sie melduje ze u nas ok. dolecielismy cali i zdrowi i wszystko bylo dobrze.
dziekuje za cieple slowa i dam znac co u nas za pare dni.
pa kochane :-*

Klauduś gratuluję kupy. Iga od momentu jedzenia zupek robi kupki bardziej twarde ale codziennie.

Ja mam szał przedświąteczny ponieważ w tym roku organizujemy wigilję w naszym domu. Oczywiście cały czas coś robimy więc nie mam chwili odpoczynku. Igunia ma się dobrze i jest grzeczna. Na szczęście - bo mogę w domu wszystko zrobić.

Dzisiaj byłam na zakupach świątecznych i puściłam tyle kasy że sama nie mogłam w to uwierzyć. :p

Chyba zacznę kupować tak jak Tuśka przez internet.

Byłam z Igą na USG bioderek tak profilaktycznie i wszystko jest OK. Już zrywa się do siadania ale ortopeda mówił żeby jeszcze jej nie sadzać.

Pozycja na brzuszku jest bardzo wskazana ( Iga nienawidzi leżeć na brzuszku) no i półsiedząca.

Boże baby nawet nie czytam tego co napisałyście bo życia by mi nie starczyło. ;D

Klaudia dobrze ze z tą kupą OK

gazelaczku popieram politykę sprzątaniową trzeba sprzątać na bierząco a nie 2 razy do roku ;D ;D ;D ;D

u nas nadal sypie i jakos zimno ale podobno idzie odwilż to święta będą ciaopciaste

my na swieta chyba zostaniemy w domu no chyba ze pogoda będzie względna to pojedziemy na 1 dzien do moich rodiców do kielc na dłużej nie bo mieszkają w bloku a nas jest juz 4 sztuki to troche ciasno nocowac wolimy wrócic do domku zeby sie nacieszyc choinką i świątecznym nastrojem

Witajcie rodaczki :)
wypada sie przypomniec< bo cos ostatnio zaniedbuje bb ::)
Zaczne od dzieciaczkow, ze przesliczne sa i tak mi sie je fajnie oglada. Daria taka fajniutka dziewczynka, w tym kapelusiku nadaje sie na piknik ;) A na tym zdjeciu w dresiku to wyglada jak jakas inna dziewczynka, no ale kobieta zmienna jest :) Adas tchnie powaga i tak mu fajnie, ze ma starsza siostre :) Krzysiu piekny chlopczyk i musze powiedziec, ze przystojniak rosnie z niego prawdziwy. Kubus model pierwsza klasa, a poniewaz slyszalam jego glosik to jak patrze na niego to od razu slysze jak spiewa :laugh: Macius to chyba kadego mutaska by rozweselil, no przekochany jest. Gazelaczku juz na deugim zdjeciu widze, ze sie Maciusiowi nalewa woda do uszek, fajnie, ze sie nei obawiasz, bo ja to jakiegos stracha mam, zeby Alkowi za wiele nie nachlapac do uszu ::) I ten strach to tylko z tego wynika, ze samej jak mi sie na na basenie naleje to czasem musze dlugo na jednej nodze skakac, zeby sie wylalo, a taka dzidzia? :p Tosia super wyglada w tej chuscie, widac, ze jej pasuje :laugh: no i Maksiu laleczka jakich malo ;)

Elfiko, fajnie, ze napisalas do nas. Wspanialych Swiat zyczymy. Naciesz sie siostra ile tylko dasz rady. No i super, ze podroz byla  bez komplikacji.

Maniula, ani sie waz zapominac o nas, bo jak zadzwonie..... :)

Wogole to fajnie Wam, ze macie snieg. U nas zapowiadali ostara zime, a sniegu ani widu ani slychu. Wieje tylko ostro i czasem przymrozi lekko.

Hanti solarium owszem dobrze robi na samopoczucie, bo swiatlo i wogole opalenizna przy okazji, ale znowu wlosy wysusza, a jak nm wypadaja to to srednio dobre ::) chyba, zeby zalazyc ten wax na wlosy i wygrzac sie pod lampami ;) Ja nioe moge pwoiedziec na te moje wlosy nic zlego. Owszem wypadaja troche bo wypadaja ale nie zebym garsciami wyciagala no i nie wiem, czy dopiero mi zaczna wypadac mi calego czy juz tak pozostanie? ::) Ale jedno jest pewne zawsze na "zakolach" najszybciej wypadaja.

E_mamo popieram, ze na nocne spanie jajlepsze jest "wymeczenie" dziecka przez dzien no i staly w miare rytm tgo dnia. Moje dziecko juz jest w miare ulozone, niestety w niedziele zaburzylismy troche jego rytm, bo odbywalismy wieczorna podroz do polskiego kosciola, ktory jest daleko. Normlanie chodzimy do ang. bo jest pod nosem.

No i Swieta za pasem, my siedzimy tutaj, sami, w tym maz pracuje w wigilie i nie wiem jak my zjemy wspolna wieczerze :( Cale szczescie, ze potem ma dwa dni wolne. Ja mam w szafkach jeszcze posprzatac troche i to by bylo na tyle. Potem upieke jakes ciacho i bedziemy swietowac. Do Polski lecimy 4 stycznia dopiero.

Witaj Iwon kochana :) po weekendzie wiele do nadrabiania nie masz ;)

Martuśka dlatego właśnie w weekendy trochę sobie bumeluję z czytaniem BB ;), bo wiem, że nadrobić zdążę :) Za to w ciągu tygodnia jeden dzień zaniedbania i lektura na cały wieczór :p A ponieważ wieczorem czasu na wszystko za mało, zerkam trochę w pracy, trochę mężowi przez ramię, gdy okupuje laptopa, a ja robię coś w kuchni itd... Tak się gimnastykują kobiety pracujące ::) :p :p :p :p

A propo... Emocjonalnie już dojrzałam do nowej sytuacji opuszczania mojego maluszka na 8 godzin dziennie, ale organizacyjnie i czasowo... :p :p :p Doba jest po prostu za krótka...

Ale co Wam będę smucić, za oknem nastrój bajkowy ::) :)
A propo Tusia Twój widok z okna jest przeuroczy. Ta fotka jest strasznie romantyczna..

reklama
a ja mam dla was życzenia bo może niektóre z nas juz nie bedą miały czasu zaglądac wiec skłądam dzis

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -