reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia - jeżeli chodzi o zatwardzenia to mi pediatra zaleciła ok 0,5 godziny przed każdym karmieniem dac dziecku do picia ok 20-30 ml samej wody, a poza tym zwiększyc ilośc płynów np. o sok jabłkowy, herbatkę koperkową itp.

damayant krzys tylko na zdjęciach taki poważny bo go aparat intryguje a tak to straszny wiercioch nawet pieluche zeby zmienic to trzeba go ganiac po łóżeczku ;D

Joasiu najważniejsze zdrowie posprzątać zawsze zdążysz jak nie przed świetami to po

no wlasnie, posprzątać zawsze się zdąży, hi hi
jak to mój mąż kiedyś tam powiedział: po co sprzątać przed świętami, skoro po też trzeba???

Ja w sumie za duzo przed świętami nie robię sprzątania, bo tak co jakiś czas coś tam w domu wyczyszczę, więc generalnych porządkow nie musze robic. Gotować nie lubię i nie umiem, więc to co trzeba na święta mieć to kupimy. No i to czym się lubię zajmować to ozdabianie domku i kupowanie prezentow. Tylko w tym roku jestem troszke uziemniona z zakupami przez Maciejkę ::) Ale zmienia to tylko tyle, że musze je zrobić w okolicznych sklepach a nie nie-wiadomo-gdzie :p :)

Hej Friduś! Nie dajcie się zaspom! Jeeeju, chyba większość z nas zasypało, bo tak cicho na naszych lipcóweczkach... Ale to pewnie święta rządzą się swoimi prawami ;) :)

Dziewczyny, wyjezdzacie z maluchami na święta? My z Maciejkiem zostajemy w W-wie. Po raz pierwszy wigilia i święta będą w naszym mieszkanku :)

ja też lubie robic prezenty i w tym roku z tych samych powodów co ty Gazelaczku zakupy moje robione były przez internet i chyba jest ok.

No zaraz Na wspólnej ;D

reklama
No i mamy kupę!!!!!!!!!!!!!! :)
Wczoraj wieczorem za namową teściowej dłubałam Maćkowi w pupie termometrem, ale on był zupełnie niewzruszony, więc poszedł spać z tą kupą w brzuszku. W nocy się obudził z takim strasznym płaczem, stękał, giął się, że w końcu odwżyłam się wsadzić mu czopek glicerynowy, no i po pół godzinie śmierdziało w całym domu :)

Do góry