reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Hej z ranka! Czy u Was tez tak sypie śnieg? Mielismy isc z Maciejką na zakupy i chyba nic z tego! Siedzenie w domu. A co z prezentami !!!

E-mamo - no to super że w koncu sie wyspalas. Ale radość, prawda?  ;D ;D Ja po przejsciach z Mackowym gronkowcem i bezsennych nocach, gdy tak dwie nocki pod rząd sie wyspalam, po potem chodzilam i Maciejkę na rękach caly dzien nosilam i całowalam, hi hi

oj tak tak :) radość wielka:) Tak naprawdę, to zdążyłam już zapomnieć, że tak być może :):):) szoook :)
Co do śniegu to posypało rano, a teraz spokój, gdzieś za godzinkę trzeba będzie zabrać młoda i psieja na spacerek.

reklama
U nas też śliczna pogoda zimowa.
Dziękujemy za gratulacje :) A Maciejka po tej kupie to dzisiaj spał całą noc i jadł dopiero o 6 :D

A czy ja juz pisałam, że idzie nam drugi ząbek?

witam kochane!!!
ja dzisiaj znow do lekarza.....chyba mam angine ropna, straszne czopy mam na migdalach.............ehhhhh

e_mamo gratulujemy nowego miesiaca!!!!!!

a u nas dzisiaj nocka wspaniala, Maluch obudzil sie o 4 a pozniej o 6, wyspalam sie, chociaz tyle dobrego.......a teraz przez ta chorobe to strasznie spiaca jestem!!!

cześć
Joasiu dużo zdrówka dla Ciebie
E-mama wszystkiego najlepszego w nowym miesiącu
A u nas już lepiej mały nie kaszle i w czwartek wybieramy się do szczepienia po długiej przerwie i pomyśleć że ten kaszel który trwał od 2 m-cy przeszedł po lekach homeopatycznych

nie no my też chcemy ząbki a tu ani widu ani słychu ::)
nie pojechałam z małą do lekarza bo rano byłam tak słaba że szok chyba znowu zacznę łykać witaminki za to jutro będzie maraton badania i wizyta u dwóch lekarzy do tego pada u mnie deszcz łeeeeee :p
nie ma co ale się nacieszyłam tą wczorajszą zimą hihihi

reklama
Do góry