reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

buuu co jest ::)

Załączniki

• Wiktor 112 kopia.jpg
    Wiktor 112 kopia.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 105
  • Wiktor 113 kopia.jpg
    Wiktor 113 kopia.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 103
  • Wiktor 109 kopia.jpg
    Wiktor 109 kopia.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Loende - u nas gdy pojawil sie dronkowiec to byla krew w kupce na pieluszce. No i Macius duzo plakal, a wlaściwie darl sie jak opętany - w dzień i w nocy. Nieźle musialo mu to dokuczac. Wlasciwą diagnozę udalo sie postawic dzieki badaniom posiew kału.

Teraz sie tak zatanawiam co z Julką E-mamy. Pisalaś coś że u Was tez pojawila sie krew. Robilas badanie posiewu? Jeśli sie zdecydujecie, to od razu zróbcie antybiogram [czy jakoś tak, nazwa mi sie myli....] żeby było wiadomo czy ewentualne paskudztwo, jeśli sie wyjaśni, jest na coś wrażliwe.

Dziewczyny właśnie leci na 2 programie - duże dzieci - Moja Majka jak te dzieciaki gadaja to cały czas się śmieje. Ale śmieszna.
tak ogląda to i tylko jakis dzieciak coś gada to się hihra, a nieraz nawet tak się uśmiecha i to zawstydzona odwraca na chwile szybko główkę od telewizora i za chwilę znów patrzy i się hihra i tak w kółko. Boki można z niej zrywać. ;D.
Tu gadała dziewczynka.
p101041ep.jpg

tusia ale Majeczka sliczny hihraczek!!!!!

a mnie dziewczyny rozklada na amen!!ale mam nadzieje, ze po zastosowaniu lekow bedzie lepiej......pierwszy raz tak mnie boli gardlo, ze az na cala szyje promieniuje!!

no to nasza elfiko juz po locie i pewnie juz z siostra urzeduje!!!!!

przez ta cala chorobe padly moje plany sprzataniowe.............okna nie umyte, a teraz tego nie zrobie bom chora !!:)

ale choineczki sie nie moge doczekac.....kupujemy w srode......ah ten zapach!!!!!

Chciałam rano napisać, to mi posta wcięło....
Gazelaczku, Twój Maciuś ma (oprócz prześlicznych ząbków) tyle wdzięku i tak ładnie wychodzi na fotkach, że aż miło patrzec, normalnie buzia się sama do niego uśmiecha :)
Krzyś z kolei taki poważny na foteczkach - Kate, czy on taki spokojny, na jakiego wygląda? ;)
Tosia słodka dziewczynka, a w chuście jak fasoleczka wygląda :)
No i muszę powiedziec, że jestem pod wrażeniem ostatniej fotki Maksia... no normalnie królewicz :D
No i Wiktorka ładnie widać :) fajny bobas :)

Kinga miała znowu dziś fajny humorek, co sobie tatus coś podśpiewywał, to ona zaraz w śmiech. No i na nocne spanko mamy metodę podobną, jak E-mama - wymęczyć malucha w dzień ;). Po wczorajszych zakupach w gdyńskim Klifie nocka była super :)

Tusiu, ale fajna ta fotka Majeczki, to jest coś pięknego, jak takie maluchy się śmieją.
Joasiu, zdrowiej, śmigaj do łóżka zbierać siły! Ślemy Ci tu pozytywną energię, precz choróbskom!

reklama
Do góry