reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Tusiu, dziękujemy ślicznie za komplementy :-* Po prostu mama stara się Maciusiowi wycierać buziaka po marchewce i gdy się uda, to misio jest czyśćiutki ;) :) Niestety, nie zawsze się to udaje, hi hi

A Tosia to rzeczywiście bardzo sympatyczna dziewczynka :) Fajne ma włoski. Tofinku- da się zrobić Tosi taką kiteczkę na czubku głowy?

reklama
nio cześć dziewczonka
wpadłam się pożegnać z wami kochane moje bo juz wyfruwamy ;D Trzymajcie kciuki za Weronike żeby była dzielna w samolocie i ładnie spała
A ja wam moje Przyjacióleczki Kochane życze Spokojnych Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia niech Wam Boża Dziecina błogosławi . Niech maluszki zdrowe i uśmiechnięte zawsze będą i wszelkie troski niech was omijają z daleka.
niech świąteczne życzenia maja moc spełnienia
te całkiem błahe i te ważne
te dostojne i te ciut niepoważne
niechaj wszystkie się spełniaja
i czaru świątecznej atmosfery dopełniają :-*

gazelaczku, tusiu dziekujemy za mile slowka... :-*

a kitkę da się zrobić, tak naprawde tylko na czubku ma dluższe wloski, bo ogolnie ton taki lysolek :laugh:

Elfiko dziękujemy i nawzajem. Mile spędzonych świąt, dużo radości i super spędzonego czasu z siostrzyczką. Całusy trzymaj się i wracaj do nas szczęśliwsza.

gazelaczku krzesełko super a Maciuś w nim to taki "dorosły" facet mój krzysiek jeszcze by nie dał rady tak siedzieć

Tofinku super krasnal w tej chuście ja tez mam ale inna i teraz już prawie wyszła z użytku bo maluszek robi sie cieżki i nie mam siły go nosić ale czasem przypominamy sobie dawne czasy

Tusia twoja Maja to faktycznie prawdziwa modelka i zmieniła sie bardzo -wydoroślała

reklama
hejka :)
Dopiero udało mi się włączyć kompa.
elfiko udanego lotu i Wesołych Świąt !!! Będzie nam tu Ciebie brakowało:)

gazelaczek pisze:
e_mama pisze:
raczej pacyfikuję towarzyszy:):) :p a mój pies wiernie mi towarzyszy we wszystkim co robię, teraz zajada chrupkie pieczywko :)
jeszcze żyje, więc spoko tofinku!:) :laugh: ;) ;D ;D ;D

Hi hi, E-mamo - piesek solidarnie z Tobą sie odchudza?  ;)

hehheee, nie, on raczej dba o to żebym za dużo nie zjadła :):):) zawsze bardziej mu smakuje wszystko z mojej ręki a nie z miski:)

kate zobaczymy jak będzie dziś ze spaniem, na razie śpi a zwykle się budziła koło 23 lub północy na szamanko:)

Dziś spędziliśmy ponad 5 godzin na zakupach, najpierw mąż kupował ubrania i ja dźwigałam Julkę w nosidle, normalnie mało mi kręgosłup nie strzelił. Alka ja trzymam kciuki za Ciebie jak Ty chcesz kochana za 1,5 miesiąca zacząć nosić Michałka, ja obawiam się, że jak jeszcze z 1 kg Julce przybędzie to będzie koniec noszenia w nosidle- normalnie nie mam siły !

Mam już większość produktów na święta i co najważniejsze udało nam się kupic prezenty dla dzieci. Dla rówieśniczki Julki kupiłam puzzle piankowe, jak zacznie siadać to będzie miała super matę na podłogę. Najgorszy miałam problem z wyborem prezentu dla 5,5 latka. Ale się powiodło :) ufff

Wiecie co- dziś rano się załamałam, po kąpieli i wysuszeniu włosów zauważyłam na prawej skroni zupełnie łysy placek :(:(:( Jestem w szoku !!!!! Mam taki placek prześwitujący gdzieś 5cmx3cm, wygląda to jak włoski Julki, takie ledwo co ! Boże co ja mam robić??
W aptece farmaceutka nie umiała mi nic doradzić. Kupiłam jakiś WAX na włosy, ale to podobno mało skuteczne. Jezuuuu, kupić perukę?? A o ilości włosów na podłodze po czesaniu nawet nie chcę sobie przypominać :(:( Jestem naprawdę załamana:(

Do góry