reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
witam,
Maciuś super w galeryjce, a jakie ma fajne krzeselko, to na allegro gazelaczku kupione?

a ja zrobilam sobie sama prezent i kupilam taką pizamkę

Joaska pisze:
a u mnie nie chodzi ta bajeczka:(
Joasiu trzeba miec program do sciagania np. Bit Comet i z tydzien to potrwa zanim sie sciagnie :p, nie wiem co kombinowalas, ale napewno ci sie nie udalo tak szybko sciagnac. Ja sie nie znam na tych sciaganiach i mi sciagnal to Marcin, jak ty tez sie nie znasz to popros kogos, nie wiem moze twoj maz bedzie umial.

ha Tofinek ja taka od h&m ze snoopym

76233075

Tofinku, krzesełko kupilam na allegro u tej osoby:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75776174

Jestesmy bardzo zadowoleni, bo doszlo na trzeci dzien od transakcji, przeslane przez kuriera a my nic nie placilismy za przesylkę. No i Macius dostal gratis nocnik ::) ::) ::) A w ogole krzeslo super. Poczatkowo zalowalam, że nie stac na na takie porządne z pegperego czy baby confort, ale to krzeselko z miko jest bardzo dobre.

dzięki gazelaczku krzeselko wyglada na bardzo porządne i takie, nie wiem jak to napisać "skromne"? bardzo mi się podoba, też niedlugo bedziemy musieli kupić, ale Tosia jeszcze tak nie siedzi jak Maciuś, poczekamy jeszcze

reklama
Gazelaczku Maciuś jest sliczny i zawsze tak ładnie ubrany i taki czysciutki.
Tofinku a twoja tosia taka sympatyczna dziewczynka, zauwazylam ze z niej tez niezla modelka i czesto tak pozuje do zdjec - hi, hi

Do góry