reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

no Maniula co Ci sie dzieje? :-[ smuteczki jakies? Usmiechnij sie bo Ty to nasz taki wesoły promyczek zza oceanu jesteś i jak ciebie dopadnie deprecha to my wszystkie ja załapiemy :-[
cmokasy Ci posyłam gorące :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Hejka z rana:)

U nas dziś cudownie biało za oknem i jeszcze pada śnieg :) W końcu się doczekałam :)
Mamy za sobą rekord w spaniu, całe 9,5 godziny! Chyba mała czuła, że mama pociągnęła byczej krwi i nie miała ochoty na takie mleko z domieszką :) Jestem w szoku, pierwszy raz od prawie 5 miesięcy Julka spała jak normalne dziecko :) Ja co prawda nie wyspałam się tak jak ona, bo znowu oglądałam jakieś głupoty do 1 w nocy.

Właśnie skończyła mi się kawka, mmmmmmm, ale to uwielbiam, pyszna kawa z mlekiem, ciepło w domu, BB i biel za oknem:) nareszcie czuć, że święta za progiem:)

Miłego dnia !!!

Hej :) Maciejka wczoraj tak ślicznie spał, za to dzisiaj w nocy budził się 4 razy. Mąż miał dzisiaj przy nim dyżur, ale w końcu po 2 razie ja musiałam wstawać, bo cosik go nie mógł uspokoić. Kurcze on od poniedziałku nie robił kupy (Maciek a nie mąż :) ) no i myślę, że to przez to jest taki niespokojny. Brał ostatnio wapno na przeziębienie, a na nim piszę, że może wywoływać zaparcia.
Babki co mam robić, żeby w końcu zrobił kupkę? Rumianek nie pomaga, choć zawsze działał :(

e_mama pisze:
raczej pacyfikuję towarzyszy:):) :p a mój pies wiernie mi towarzyszy we wszystkim co robię, teraz zajada chrupkie pieczywko :)
jeszcze żyje, więc spoko tofinku!:) :laugh: ;) ;D ;D ;D

Hi hi, E-mamo - piesek solidarnie z Tobą sie odchudza? ;)

Kasiu - co za krwiaczka ma Martynka? Albo cos przegapiłam, albo nie pisalas o tym... Hm... Mam nadzieje ze to nic groźnego i wszystko szybciutko wróci do starego porządku!!! Caluski dla córuni :-* :-* :-*
A, Kasia, napisz jeszcze jak tam e.coli. Bo nam sie chyba udalo wygnać gronkowca!!! Macius bral przez 10 dni Augmentin i na razie spokoj. Mam nadzieje ze to juz koniec naszej walki z paskudą :)

Klaudius - kup czopki glicerynowe w aptece. Tylko popros o takie dla niemowląt - są mniejsze ;) :)

A my dzis bylismy na spacerku po raz pierwszy w spacerowce :) Wczoraj kupilismy. Ale Maciejek plakal. Aczkolwiek nie ze względu na spacerowke, tylko spac chcial i biedaczek nie mogl usnąć... Hm... A kiedy tak ladnie sam usypial.

czesc lipcowki :)

wszystkim bardzo dziekuje za zyczebia zdrowia-jestescie kochane

jakos powoli dochodze do siebie, ale chyba mam zapalenie migdalkow, gardlo boli a migdal mam taki spuchniety, ze az go widac na szyi.........jutro zmykam do lekarza, zobaczymy co powie.....na razie zastosowalam to, co mialam w apteczce.....

maniula Ty nas kochana nie zostawiaj.....jak bedzie tylko czas to zapraszamy do ploteczek!!!!!

Klaudia  U NAS na kupke dobrze działa woda z glukozą można nawet łyżeczką podawać i na drugi dzień kupka jest
z czopkami lepiej uważać bo uzależniają i potem brzuszek oducza sie kupki wypychac

u nas zima na całego pada śnieg, wszędzie biało po prostu krajobraz jak w bajce ale na świętaa i tak pewnie stopnieje  ::)

e_mamo gratulacje spanka u nas jak nigdy dzisiaj była pobudka o 5:30 cos sie malemu poprzestawiało i nie chciał juz zasnąć zawsze wstaje miedzy 6:30 a 7:30

Joaska trzymaj sie!!! Nasmaruj sobie czyms gardlo i zawin w szalik. Ja czesto podleczam sie amolem. Tak sie zastanawiam czy nie masz podatnego gardla na choroby ze względu na to że śpiewasz.

I znow mija kolejny weekend. Zawsze tyle czekam na weekend, bo wtedy nie jestesmy sami z misiem i zawsze tak szybko te dwa dni mijają :( Dobrze ze w tygodniu można na BB xzajrzec, bo mimo uroku jaki ma macierzyństwo, to siedzenie w domu jest takie puste...

reklama
gazelaczku wlasnie od 2 dni plukam gardlo amolem......mam nadzieje, ze cos pomoze!!!a problemy z gardlem mam bardzo czesto.....tylko zawsze chorowalam na zapalenie krtani albo sluzowki gardla, pierwszy raz mam problem z migdalkami, ale niestety zarazilam sie od Rafala.......

chociaz jestem chora to mialam dzisiaj ochote na zakupy przedswiateczne bo dzis niedziela handlowa, ale niestety trzeba bylo siedziec w domku!!!!!

a teraz wlasnie moj Mis robi mi jajeczka na miekko.....mmmmmm, czasem fajnie pochorowac......oby jak najmniej oczywiscie!!!!!!!!!!!

Do góry