reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

No czeeeść!

Kate ta ostatnia fotka Krzysia jest o prostu P.R.Z.E.C.U.D.O.W.N.A! :p
A jeśli chodzi o siadanie Kornelka, to jeszcze go nie sadzam, tylko tak czasem do zdjęcia ;), choć potrafi już się przez kilkanaście sekund sam utrzymać, bez poduszek itd. Ale trzymam się zasady: dopóki sam nie usiądzie dorosłego siedzenia nie będzie ;) :laugh:

Elfiko
szykuj się szykuj, tylko nie zapomnij się ze mną przed wyfrunięciem pożegnać ;)

Joasia
e mama ma rację, czosnek i ciepłe mleko zatłuką bakterie ;) Jako kształcona w tym temacie pewnie wiesz, że paskudztwa są zawsze najzdrowsze :laugh:

Coś Niani nie widać :p

reklama
Iwon pisze:
e mamo ale śliczniuch !  :) :) :)

hahhaha Iwonko, ślicznie sieść zostawia wszędzie gdzie może ;) ale jest kochany, chodzi wszędzie za mną, jak oglądam TV to siedzi przy mnie, a teraz ja na fotelu a on na krześle obok leży:) i pilnuje, bo wie, że razem ze mną odjeżdża jego micha hahha :)

Naprawdę jest piękny.. A przy takim miluchu to i wyłażąca sierść nie taka straszna ;) Zreszta ja gubię włosy, to i na psa bym nie wrzeszczała ;D

no niezłego obrońce ma E_mama ::) ::) ::) wygląda na bojowego!

A wiecie co?przed chwilą poszłam sprawdzic do Weroniki bo słyszałam jakies dzwięki z sypialni. Wchodze a ona śpi z ękami nad głowa ułożonymi i się uśmiecha od ucha di ucha i nagle sie zaczęła na głos śmiac ;D ;D ;D ;D normalnie rechocze przez sen ;D

ok zmykam bo ziewam , do jutra baby.

Iwon siostrze naprawili internet wiec tak całkiem sie z wami nie pożegnam :) ;) czasem lukne co tam gadacie no nie? ;D
DYBRYNYC

ja dopiero teraz do kompa sie dorwałam ale tylko na chwilke bo ide spac nie mogłam wczesniej zajrzec bo chłopaki moje cóś oglądały i sie film dopiero skończył
Iwon dzieki za kumplementy chyba już całkiem wpadne w zachwyt nad tym moimszkrabem ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hej
ja tylko na chwilke wpadam i zaraz wypadam...cos mnie ostatnio zle bierze :p i puscic nie chce :-[

i tak zagladam tu jednym okiem tak jakosc juz mi dziwnie ....o cholipa

ale chcialam przywitac "nowe" kolezanki po fachu i "starym" kolezankom tez powiedziec czesc

dziwnie mi jakos tak tu jak tak dlugo nie zagladam...buu..ale gula ze mnie
dzieki Tusiu i dzieki Elfiko za pamiec :-* mam tez nadzieje ze platki kokosowe smakowaly ;)

reklama
gratluje
z calego serca
Niani domu
malym milusinkim zebow
gubiacym na wadze zacietosci
radosnym pogody ducha

i wszystkiego naj!

aaa Joasiu kochana duzo zdrowka!!!

Do góry