reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczynki! Dzisiaj przy kąpieli wykryłam u Kornela przyczajonego sprawcę marudzenia i nocnych rzucawek- u góry pojawiła się mała, biała kreseczka! Tak, tak, idzie nam ząbek !!! Hurraaaa :laugh: :) 8) O0 Jestem z niego taka dumna, że w łazience prawie pod sufit skakałam, a dodatkowo kręcił mnie fakt, że to ja miałam przyjemność zobaczyć pierwsza to cudo ;D
Akurat miałam fuksa, bo z reguły mąż kąpie Kornela, czasem tylko, jak go nie ma wieczorkiem, to go zastępuję.

Ale fajnie...hihihi..
Tylko zazwyczaj podobo wyłażą pierwsze dolne?? Ale co tam, zaraz będę obdzwaniać rodzinkę :laugh:

reklama
elfiko wkleiłam w końcu parę foteczek Kornelka :)

Sorry, że spełniam prośbę tak późno, ale cięzki jest żywot kobiety pracującej ;) :)

Muszę teraz nadrabiać ten imienny portret psychologiczny mojego synka, napisany przez tofinka ;) ;D :laugh: >:D

Obiecuje w najblizszej przyszlosci zamiescic jakies fotki - w sumie to wypada sie przypomniec, ale to juz po powrocie z zakopanego. w sobote bedzie ostre pakowanie i na pstrykanie fotek chyba za bardzo nie bedzie czasu ;D

Iwon witaj w "Klubie mam dzieci z zabkiem" ;D

Rzeczywiscie dolne ida najpierw generalnie. Twoj syn widocznie lubi wylamywac sie z szablonow ;)

Iwon super fotki i gratulacje ząbka u nas jeszcze nic nie widać
ania zazdroszcze wyprawy do fryzjera ja tez sie zastanawiam czy nie isc (mam ochote troche obciąć) ale mi az wstyd bo tak linieje ze fryzjerka sie przerazi i zaraz bedzie mi wciskac jakies super specyfiki po 50 zł za sztuke

kurcze musze męża namówic na jakies zdjecie bo to jest okropne rozczochrana jestem i ten brzuch ciążowy nieaktualny ::)

ania.g pisze:
Iwon witaj w "Klubie mam dzieci z zabkiem" ;D

Rzeczywiscie dolne ida najpierw generalnie. Twoj syn widocznie lubi wylamywac sie z szablonow ;)

hihihi..już się potwierdza imienny portret psychologiczny a'la tofinek :laugh: :laugh:

kate332 pisze:
kurcze musze męża namówic na jakies zdjecie bo to jest okropne rozczochrana jestem i ten brzuch ciążowy nieaktualny ::)

A mi sprawiłaś ogromną radość tym brzuszkiem :) Wspomnienia, ach wspomnienia... ::) :)

reklama
Aniu G. fotki Jasia są śliczniutkie, tego nie kwetionuję, ale moją uwagę przykłuła przede wszystkim...taka ładna buźka w tle :) Serio, tak uroczo i dziewczęco tam wyszłaś, że aż muszę o tym napisać :)

Do góry