reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon, ale Kornelek cudownie wygląda! On ma takie mądre oczka - wiecznie zdziwiony. Taki mały filozof-eksplorator. Będzie z niego rezolutny chłopiec  :)

reklama
Iwon pisze:
Aniu G. fotki Jasia są śliczniutkie, tego nie kwetionuję, ale moją uwagę przykłuła przede wszystkim...taka ładna buźka w tle :) Serio, tak uroczo i dziewczęco tam wyszłaś, że aż muszę o tym napisać :)

Bardzo Iwon dziekuje :laugh: Jeszcze mi lepiej :laugh:

Dzięki gazelaczku ;) :)

A ja chciałam napisać właśnie o Maciusiu, że kompletnie nie przypomina tamtego maleństwa, które kiedyś oglądaliśmy. Tam był taki poważny i dostojny, a teraz energia, radość i zalotność po prostu z niego "wypływa" ;) :) :)

No i te fajowskie zęby :laugh: Nie mogę się doczekać, kiedy mój będzie się tak szczerzył :laugh:

No to teraz sobie poużywam.. ;D Byłam w galeryjce ..

Adaś niuńki piękny chłopak, tylko czemu już mu tak wcześnie rogi przyprawiają ? ;) :laugh: :laugh:

Aluś na jendym zdjątku ubrany jest w taki jakby czarny golfik. Wygląda pierwszorzędnie :laugh: Taki mały duży :laugh: Ja już widzę, jaki przystojniak z niego rośnie :)

Tymek jak zawsze zalotny :)

Weronika z dnia na dzień po prostu pięknieje. Elfiko masz śliczną córcię i czuję, że wszystkich swoich wdzięków to ona jeszcze nie pokazała :)

Tosia tofinkowa ma już od małego inteligentny wyraz twarzy :)

Maksiu
-nic nowego, podobnie jak Majka Tusi modeling z mlekiem mamy wyssał ;) :)

Córeczka damayanti wygląda przeuroczo z tą ręką pod brodą :laugh:

No i Martynka- nie widzę jej tym razem dokładnie, ale pamiętam, jaki z niej kochany cukiereczek :)

Rozpływam się, jak je wszystkie oglądam :)

Acha, jakże bym mogła zpomnieć..
Kate Twojego Krzysia zobaczyłam dziś po raz pierwszy i...szczęka mi opadła. Chłopak jak malowany. Miodzio :)

... i jeszcze mój ulubiony mister wdzięku i fryzury Kubuś joasiowy :) :) :) Jestem wciąż pod wrażeniem :laugh:

Igunia też promienieje i zmienia się nie do poznania. Pamiętam ją jako maleńkie zawiniątko, a tu nam kolejna lipcowa laseczka rośnie :)

loende, a Twoich foteczek prawie nie widać. Spróbuj skorzystać z programu, o ktorym pisała Tusia :)

oki, kobitki uciekam, bo pewnie znowu dzisiaj pośpię sobie najwyżej do czwartej, a do pracy za mnie nikt nie pójdzie :p ;)
pa pa pa :-* :-* :-* :-*

reklama
kaśka k pisze:
witajcie późnym wieczorkiem mała zasnęła zobaczymy na jak długo ::) ,
Tusia obiecuję że jeszcze dzisiaj wkleję Martynkę od przodu ihih ;)

no ale teraz wybaczcie na wspólnej się zaczyna :)
Kasiu ja tez na wspolnej ogladam. Ja tak przezywam ten serial, ze moj Marcin sie ze mnie smieje. I znow dzis placze, bo szkoda mi Zanetki.

Do góry