reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Tusia zdjęcia wklejone ;D
kurcze a Grzesiek to przegina w końcu Żaneta chyba wie czyje to dziecko
echh i znowu będzie trzeba czekać do poniedziałku na kolejne odcinki
kurcze a Grzesiek to przegina w końcu Żaneta chyba wie czyje to dziecko
echh i znowu będzie trzeba czekać do poniedziałku na kolejne odcinki
kaśka k
mój facet imprezuje a ja po całym dniu sprzątania prania i noszenia małego pulpeta kładę się spać
rano na 9 zmykam do fryzjera
ja to się nadziwić nie mogę że niedawno miałysmy takie kruszynki a tu teraz niezłe kilogramy do dźwigania
Martynka ważyła 1910 a tu teraz ma pewnie już z 6700 i taka okrągła bułeczka sie z niej robi hih
rano na 9 zmykam do fryzjera
ja to się nadziwić nie mogę że niedawno miałysmy takie kruszynki a tu teraz niezłe kilogramy do dźwigania
Martynka ważyła 1910 a tu teraz ma pewnie już z 6700 i taka okrągła bułeczka sie z niej robi hih
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Widzisz Kasiu a tak, walczylas o kazde pare deko Martynki. Wiecie co, jak teraz pomysle o tych pierwszych dwoch miesiacach to starsznie odlegle to mi sie wydaje : Wogole teraz to juz wiedzialbysmy jakpostepowac z dzieckim nie? Wtedy czlowiek taki troche bezradny momentami sie stawal, przynajmniej ja tak mialam Teraz tez wiadomo sa mementy, ze nie wiadomo o co dziecku chodzi, bo wkoncu rosnie i zmienia swoje nawyki powoli, no ale to juz nie te malizny
Sliczne te dzieciaczki w galerii. Kingusia to mi uroda do Maciusia Gazelaczka pasuje Zwinna z niej dziewczynka, Wiktor to juz wiem kogo mi przypomina, kolege mojego brata :laugh: Bardzo mesko wyglada i nie da sie pomylic z dziewczynka. Maja laska, ze hej, ma zalotne te minki. Kornelek jest poprostu czadowy, te oczka ciemne tak mu pasuja do calosci. Zjecie czarnobiale nadaje sie do zurnala No i Martynka slodka pszczolka. Juz nic nie zostalo z tego malenkiego wczesniaczka. Jest przeslodka!
Sliczne te dzieciaczki w galerii. Kingusia to mi uroda do Maciusia Gazelaczka pasuje Zwinna z niej dziewczynka, Wiktor to juz wiem kogo mi przypomina, kolege mojego brata :laugh: Bardzo mesko wyglada i nie da sie pomylic z dziewczynka. Maja laska, ze hej, ma zalotne te minki. Kornelek jest poprostu czadowy, te oczka ciemne tak mu pasuja do calosci. Zjecie czarnobiale nadaje sie do zurnala No i Martynka slodka pszczolka. Juz nic nie zostalo z tego malenkiego wczesniaczka. Jest przeslodka!
kaśka k
Martuska dzięki
teraz to my już takie doświadczone mamusie jesteśmy ;D
nie wiem jak reszta ale ja zdecydowanie czuje się pewniejsza, mimo tego że dzidzia rośnie i zaskakuje ciagle czymś nowym
teraz to my już takie doświadczone mamusie jesteśmy ;D
nie wiem jak reszta ale ja zdecydowanie czuje się pewniejsza, mimo tego że dzidzia rośnie i zaskakuje ciagle czymś nowym
elfiko pisze:ja tam tez niezbyt wierze w tą oponke od Niani : O0 olice: O0 ;D ;D ;D
Wstretne babska ;D
Dobry wieczór.Bylismy u lekarza. Maks wazy 7300 kg i jest zdrowiutki. Wreszcie mam opracowany plan karmienia (ale o tym wiecej na butelkowych jak dziś zdązę). Zmieniamy mleko na Bebilon Pepti (znowu) bo ten NAN chyba jednak mu nie słuzy. Ma szorstkie kolanka i ti chyba przez mleko. No i w poniedziałek czeka nas wizyta u alergologa. Nareszcie
reklama