reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiecie co czy waszym dzieciaczkom tez nieraz jakis zly sen sie przysni i takim przerazliwym placzem nagle wybuchaja, bo moja Majeczka nieraz tak ma i przed chwila tez wlasnie do niej z tego powodu lecialam.

mój facet imprezuje a ja po całym dniu sprzątania prania i noszenia małego pulpeta kładę się spać
rano na 9 zmykam do fryzjera ;)

ja to się nadziwić nie mogę że niedawno miałysmy takie kruszynki a tu teraz niezłe kilogramy do dźwigania :)

Martynka ważyła 1910 a tu teraz ma pewnie już z 6700 i taka okrągła bułeczka sie z niej robi hih

Widzisz Kasiu a tak, walczylas o kazde pare deko Martynki. Wiecie co, jak teraz pomysle o tych pierwszych dwoch miesiacach to starsznie odlegle to mi sie wydaje ::) Wogole teraz to juz wiedzialbysmy jakpostepowac z dzieckim nie? Wtedy czlowiek taki troche bezradny momentami sie stawal, przynajmniej ja tak mialam :) Teraz tez wiadomo sa mementy, ze nie wiadomo o co dziecku chodzi, bo wkoncu rosnie i zmienia swoje nawyki powoli, no ale to juz nie te malizny ;)

Sliczne te dzieciaczki w galerii. Kingusia to mi uroda do Maciusia Gazelaczka pasuje ;) Zwinna z niej dziewczynka, Wiktor to juz wiem kogo mi przypomina, kolege mojego brata :laugh: Bardzo mesko wyglada i nie da sie pomylic z dziewczynka. Maja laska, ze hej, ma zalotne te minki. Kornelek jest poprostu czadowy, te oczka ciemne tak mu pasuja do calosci. Zjecie czarnobiale nadaje sie do zurnala :) No i Martynka slodka pszczolka. Juz nic nie zostalo z tego malenkiego wczesniaczka. Jest przeslodka!

elfiko pisze:
ja tam tez niezbyt wierze w tą oponke od Niani ::) :p O0 :police: O0  ;D ;D ;D

Wstretne babska ;D

Dobry wieczór.Bylismy u lekarza. Maks wazy 7300 kg i jest zdrowiutki. Wreszcie mam opracowany plan karmienia (ale o tym wiecej na butelkowych jak dziś zdązę). Zmieniamy mleko na Bebilon Pepti (znowu) bo ten NAN chyba jednak mu nie słuzy. Ma szorstkie kolanka i ti chyba przez mleko. No i w poniedziałek czeka nas wizyta u alergologa. Nareszcie :)

Kasia i Iwon czy wasze maluchy już siedzą? bo na fotkach tak to wygląda
mój krzys bardzo sie stara usiaść męczy sie okropnie łokciami zapiera i głowe podnosi ale nic z tego a złości sie przy tym okrutnie

reklama
Do góry