No prosze
Aniu i robisz to specjalnie cvhyba
Wygladasz super mowisz, o tym, a fotek nie bedzie
Ja testuje moje dziecko dzisaj drugi dzien i mial dwie drzemki po 42 minuty a teraz ma trzecia juz 2 godziny, co naprawde zdarzylo mu sie chyba z 3 razy w sumie. Fakt ta drzemka teraz byla okupiona 3 malymi pobudkami, wieciem na raczki i dalszym spaniem, no ale i tak sie ciesze. Teraz juz sie pewnie obudzi, bo pora karmienia no i go pochwalilam w koncu :
Elfiko super, ze Weroniczce juz lepiej i ze przybiera tak ladnie. 0,5 kg w dwa tyg to naprawde sporo
I nie napisalam, ze ciese sie, ze Twoje guzki zanikaja, oby zniknely bezpowrotnie
A jak tam pakowanie? Mnie to samo czeka za niecale 3 tyg. 8) Zobaczysz Weronika napewno bedzie tam grzeczna, wiekszosc dzieli lubi zmiany, lubi jak cos innego sie dzieje (nie mowie o zmianie rytmu okolodobowego tylko wrazeniach). Nasz Alek naprawde lubi byc "wywluczony" po roznych nowych miejscach, mam nadzieje, ze i Weroniczce bedzie sie podobalo troche zmiany
Tusia, to dobrze, ze juz troche lepiej, szkoda tylko, ze to usg tak pozno
Tak czy inaczej dbaj o siebie i nerki, nie chodz z odkyrtymi plecami (mam na mysli spodnie biodrowki) i rajstopy, wzglednie kalesony ubieraj
Jesli to sprawa pecherza to i pic wiecej powinnas co najmniej 2 litry plynow dziennie. No to pozrzedzilam