reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No prosze Aniu i robisz to specjalnie cvhyba ;) Wygladasz super mowisz, o tym, a fotek nie bedzie :( ;)

Ja testuje moje dziecko dzisaj drugi dzien i mial dwie drzemki po 42 minuty a teraz ma trzecia juz 2 godziny, co naprawde zdarzylo mu sie chyba z 3 razy w sumie. Fakt ta drzemka teraz byla okupiona 3 malymi pobudkami, wieciem na raczki i dalszym spaniem, no ale i tak sie ciesze. Teraz juz sie pewnie obudzi, bo pora karmienia no i go pochwalilam w koncu ::)
Elfiko super, ze Weroniczce juz lepiej i ze przybiera tak ladnie. 0,5 kg w dwa tyg to naprawde sporo :) I nie napisalam, ze ciese sie, ze Twoje guzki zanikaja, oby zniknely bezpowrotnie :) A jak tam pakowanie? Mnie to samo czeka za niecale 3 tyg. 8) Zobaczysz Weronika napewno bedzie tam grzeczna, wiekszosc dzieli lubi zmiany, lubi jak cos innego sie dzieje (nie mowie o zmianie rytmu okolodobowego tylko wrazeniach). Nasz Alek naprawde lubi byc "wywluczony" po roznych nowych miejscach, mam nadzieje, ze i Weroniczce bedzie sie podobalo troche zmiany :)

Tusia, to dobrze, ze juz troche lepiej, szkoda tylko, ze to usg tak pozno :( Tak czy inaczej dbaj o siebie i nerki, nie chodz z odkyrtymi plecami (mam na mysli spodnie biodrowki) i rajstopy, wzglednie kalesony ubieraj ;) Jesli to sprawa pecherza to i pic wiecej powinnas co najmniej 2 litry plynow dziennie. No to pozrzedzilam ;)

Martuska ja tam Twoje zrzędzenie wyjątkowo lubie ;) mam nadzieje ze sie sprawdzi to co mówisz i Weronika będzie grzeczna, co do pakowania to juz sie za to zabrałam pomalutku i najpierw spakuje nas( mnie i męża ) a Weronike na końcu bo prawie wszystkiego używam w domu do ostatniej chwili.
Nie będzie tak żle z tym pakowaniem ale nadal się tego lotu boje, moje dziecko jest takie wrażliwe i nigdy nie wiadomo co w danej chwili jej sie nie spodoba, dzisiaj np u lekarki zaczeła przy badaniu wrzeszczec na całego a zawsze lubiła sie badac i gruchała wtedy słodko :p ::)
ale co tam jakoś przeżyjemy, dobrze że mąz będzie ze mna to razem damy rade jakby co ::) ;D

Dzieki Martuska z tym piciem to u mnie ciezko jak wypije dwie szklanki czegos to dobrze jakos nie znajduje czasu na picie i jedzenie :p

gazelaczek pisze:
Wow Aniu, ale masz fajnie :) Tez chyba cos musze zrobic ze sobą, żeby tak tryskać energią :) Tle, że mąż wraca z pracy okolo 18tej i juz nie ma szans zeby wtedy wyjsc, nawet na zakupy....

tu chyle czola mojej mamie - bez niej tez bylabym bez szans, a tak to moge gdzies wyskoczyc i zaszalec :laugh:

aneczko fajosko sobie popraic humor w taki sposob, co??????
niewazne ze nie zobaczymy make-up'u, prosimy o fotke po powrocie meza!!!!!!

a ja zmykam kapac Malucha......i chyba mnie goraczka dopadla...............ehhhhh

reklama
Ale szkoda Ania, że się nam nie możesz pokazać :(

A mój Maciejas dzisiaj jakis taki śpiący cały dzień. Musieliśmy go już wykąpać, bo ledwo na oczy patrzył, mimo że spał dzisiaj 3 razy - raz godzinę i dwa razy po 40 minut. A teraz go nakarmiłam i zasnął przy piersi, co mu się rzadko zdarza. No ale nie ma tego złego - cały wieczór dla nas.
Śpijcie smacznie babeczki. Ja idę dbać o mężusia :)

Do góry