reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
NiaNia pisze:
tofinek pisze:
Maksymilian -   Człowiek tak nazwany jest człowiekiem szczęśliwym, wszystko mu w życiu sprzyja, ma dobrego współmałżonka, zdolne dzieci, szanowanych ojców, zajmuje wysokie stanowiska. Sam jest inteligentnym, kulturalnym, dobrym, pracowitym i uzdolnionym przywódcą. Spotyka go uznanie w społeczeństwie i szaczunek współziomków. Jest przy tym odważny, potrafi łanie przemawiać, prezentuje się korzystnie. Jest wrażliwy na ludzką dolę, posiada twórczy umysł, chętnie służy innym. Dba również o rodzinę, dom prowadzi wzorowo. Troszczy się o dobre imię swoich współpracowników. Jest dobrym, współmałżonkiem, uczciwym rodzicem, i wzorowym gospodarzem. 

Fiu fiu Tofinku dziekujemy. Ale mam fajnego synka hiih

No i nawet tu wspomieli jaka to Majka dobra żona będzie dla Maksa :)

No własnie ;D Ale my to wiemy.

Ciesze sie Tunia ze wróciłas na BB.

reklama
u nas tez pogoda do niczego wiatr deszcz śnieg i nie wiem co jeszcze z tego wszystkiego nie byliśmy na spacerku :mad:
musze pochwalić mojego krzysztofa bo dzisiaj po raz pierwszy przewrócił sie z brzucha na plecy nie wiem na ile to było świadome a na ile przypadek ale liczy sie fakt
byłam tez na chwile w pracy i nawet nie wiecie jak mi sie nie chce tam wracac

kate nie chce ci się, bo dzidzia, czy atmosfera jest tak fatalna?
Nianiugratulujemy zakupu i wcale nie zazdroscimy ;)
a ja nie wiem co mam zrobić w związku z powrotem do pracy-z jednej strony mam super,super atmosferę nie malą pensję a z drugiej strony Tosia-czuję,że bym się chyba zaplakala no i w jedną stronę jadę 2 godziny :p

tofinek
nie chce mi sie z kilku powodów np dlatego że szkoda dzidzi, po drugie rozleniwiłam sie bo nie pracuje juz od kwietnia 2005 nie chce mi sie rano wstawac od razu na równe nogi bo teraz nawet jak maluszek wstanie to sobie leniuchujemy jeszcze troche itp
a atmosfera w pracy Ok

ja mam to szczęście że pracuje praktycznie "za rogiem" i jestem w domu w 5 minut a i w pracy tez długo nie jestem zależy od dnia nawet 3 godz a najwięcej 5

Jestem przeszczesliwa - wrocilam od fryzjera - wygladam bombowo!!!! ;D (skromnosci u mnie za wiele nie ma ;D) Zdjec nie wstawie bo mezus zabral aparat, a szkoda bo byla promocja u fryzjera i robili dodatkowo make-up za darmo wiec skorzystalam. mam nowa fryzurke a na dodatek super makapik na buzce. tylko szkoda ze mezus nie zobaczy - buuuuuuuuuu :(

reklama
Wow Aniu, ale masz fajnie :) Tez chyba cos musze zrobic ze sobą, żeby tak tryskać energią :) Tle, że mąż wraca z pracy okolo 18tej i juz nie ma szans zeby wtedy wyjsc, nawet na zakupy.... Dlatego wymyslilam sprytny trik - w weekend kupujemy dla Maciejki spacerowkę i bedziemy bardziej mobilni!!! Bo po pierwsze bedzie mi latwiej zniesc wozek z trzeciego piętra, a po drugie prosciej bedzie wejsc do sklepu. Bo jednak gondola to taka kolumbryna ::)

Tusiu - dziękujemy ślicznie za komplementy dla Maciusia :-* :-* :-* Coś widzę, że Maciejek będzie łamał serca... Figlarz jeden ;) :)

Do góry