reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
widze, ze lipcoweczki powracaja do starych nawykow.......
zmykam i ja cos porobic
zmykam i ja cos porobic
A ja od dziś przymusowe odchudzanie. Byłam wczoraj u ortodonty i zaczeła sie ostra jazda. A w związku z tym ze moje zeby są podatne na zmiany ominęłymy jakis tam etap i teraz mma juz dwa druciki w buzi. I juz dziś nic nie jestem w stanie ugryźć. I tak pewnie bedzie przez jakiś czas. To co było do tej pory to była "gra wstapna".
Dziś czuje juz nieżłe poruszenie w gębie. I moje śniadanie to kawa i kawałek pomarańczy (międlę go tyłem zębów). I nie wiem co dalej. Ale to chyba nawet lepiej bo przez szarlotke mojej opiekunki i zblizajacą sie miesiączke mozna mnie było ostatnio spotkać przewaznie z głową w lodówce. I pozostawiło to ślad na mojej znów wybrzuszonej oponie ;D 8)
Dziś czuje juz nieżłe poruszenie w gębie. I moje śniadanie to kawa i kawałek pomarańczy (międlę go tyłem zębów). I nie wiem co dalej. Ale to chyba nawet lepiej bo przez szarlotke mojej opiekunki i zblizajacą sie miesiączke mozna mnie było ostatnio spotkać przewaznie z głową w lodówce. I pozostawiło to ślad na mojej znów wybrzuszonej oponie ;D 8)
Chciałam pochwalic mojego synka 8) Jest grzeczny i dzis bahatersko ze mna gotował i piekł. A poza tym fajnie się budzi. Uśmiecha sie i sam sobie gaworzy do karuzelki i zabawek które wiszą przy łozeczku.
O własnie sie obudził i próbuje siegnąc po jedna z nich na drugi bok łozeczka.
A wczoraj jaka akcja!! Godz 23 i nagle krzyk z pokoju. My wbiegamy a Maks w drugim końcu łozka i to jezscze nawet głową w druga strone niż szedł spać W szoku bylismy, choc potem rylismy ze smiechu ze chyba tylko nasze dziecko moze być takie pokrecone hihi :laugh:
O własnie sie obudził i próbuje siegnąc po jedna z nich na drugi bok łozeczka.
A wczoraj jaka akcja!! Godz 23 i nagle krzyk z pokoju. My wbiegamy a Maks w drugim końcu łozka i to jezscze nawet głową w druga strone niż szedł spać W szoku bylismy, choc potem rylismy ze smiechu ze chyba tylko nasze dziecko moze być takie pokrecone hihi :laugh:
tusia25
Fanka BB :)
Wiesz Martuska dopier 28 mam te usg i bedzie wtedy jasne. Narazie po skonczeniu kuracji tabletkami choc nadal pecherz daje sie we znaki to juz nie tak. Ale podejrzewam, ze na dniach znow polece do lekarza.Martuska pisze:Laski, jako, ze u mnie godzina do tylu, to ja jeszcze barszcz na wigilie zakisze i umyje sie i zjem co i dopiero do lozeczka. No i mezu pewnie przyjdzie do tego czasu
Tusia a Ciebie jeszcze zapytam jak tam nerki? Co Ci dolega tak konkretnie, bo to napewno nie tylko zapalenie pecherza. Kuruj sie, a napewno wzystko powroci do normy. Wiesz jak nerki ozdrowieja to i cisnienie powinno wrocic pieronem do normy.
Wyobrazcie sobie, ze dzis po usg bioderek dowiedzialam sie, ze wcale nie musze tetrowac Majki i jest wszystko super. Ja nie wiem co tamten mnie tak nastraszyl i kazal tetrowac i to jeszcze czyms sztywniejszym jak tetra, mówił, ze nie jest dobrze. Kurde zeby tak sie pomylil. Albo to wasza sprawka i te zyczonka dla Majciochy sie spelnily. Ale sie ciesze.
Jutro ide z serduszkiem mam nadzieje, ze tez uslysze same dobre rzeczy.
tusia25
NiaNia pisze:tofinek pisze:Maksymilian - Człowiek tak nazwany jest człowiekiem szczęśliwym, wszystko mu w życiu sprzyja, ma dobrego współmałżonka, zdolne dzieci, szanowanych ojców, zajmuje wysokie stanowiska. Sam jest inteligentnym, kulturalnym, dobrym, pracowitym i uzdolnionym przywódcą. Spotyka go uznanie w społeczeństwie i szaczunek współziomków. Jest przy tym odważny, potrafi łanie przemawiać, prezentuje się korzystnie. Jest wrażliwy na ludzką dolę, posiada twórczy umysł, chętnie służy innym. Dba również o rodzinę, dom prowadzi wzorowo. Troszczy się o dobre imię swoich współpracowników. Jest dobrym, współmałżonkiem, uczciwym rodzicem, i wzorowym gospodarzem.
Fiu fiu Tofinku dziekujemy. Ale mam fajnego synka hiih
No i nawet tu wspomieli jaka to Majka dobra żona będzie dla Maksa
tusia25
Damayanti najłatwiej jest z tej strony, nie musisz tworzyc rzadnej galeri, a zdjec mozesz wklejac do woli
JAK WSTAWIC ZDJECIE
Jest taka strona - żaba - http://www.imageshack.us/
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynajacy sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz je
dodajesz przezd adresem nastepnie ten adres od http:// a na koncu adresu [ /img]
(wszystko bez jakichkolwiek spacji). i wysyłasz post
dzieki temu można wklejać większe fotki ( oby nie przesadzić- bo rozciągną stronę niepotrzebnie) Ja mam max 500 pikseli w wiekszym wymiarze, ale fotkę trzeba pomniejszyć przed dodaniem do żaby
JAK WSTAWIC ZDJECIE
Jest taka strona - żaba - http://www.imageshack.us/
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynajacy sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz je
dodajesz przezd adresem nastepnie ten adres od http:// a na koncu adresu [ /img]
(wszystko bez jakichkolwiek spacji). i wysyłasz post
dzieki temu można wklejać większe fotki ( oby nie przesadzić- bo rozciągną stronę niepotrzebnie) Ja mam max 500 pikseli w wiekszym wymiarze, ale fotkę trzeba pomniejszyć przed dodaniem do żaby
elfiko
lipcowe mamy ´05
wrócilismy z Weronika od pediatry, juz jest duza poprawa ale lekarstwo do poniedziałku mamy jej dawac.
zważyliśmy ja i ma dokladnie 6450gram czyli przez dwa tygodnie przybyło jej pól kg to dobrze, ciesze się ;D
Niania jeszcze raz gratuluje domku!
Tusia super że Majcia ma bioderka ok
A tą kaszke to ja robie na mleku bo to ostatni nocny posiłek i na wodzie to by było zbyt cienkie ;D
zważyliśmy ja i ma dokladnie 6450gram czyli przez dwa tygodnie przybyło jej pól kg to dobrze, ciesze się ;D
Niania jeszcze raz gratuluje domku!
Tusia super że Majcia ma bioderka ok
A tą kaszke to ja robie na mleku bo to ostatni nocny posiłek i na wodzie to by było zbyt cienkie ;D
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
pogoda się straszna u nas zrobiła pada deszcz ze śniegoem a raczej zawierucha jest brrrrr!!!
Weronika oczywiście padła nam w drodze do domku bo to jej pora na drzemke i ja na śpiąco rozebrałam i teraz będe z mężusiem obiadek jeśc tylko piojechał na szybko garnitur do pralni zawieśc.
poszłam w końcu na łatwizne i zamiast tych pulpecików zrobiłąm kurczaka w sosie bolońskim z knorra.
Weronika oczywiście padła nam w drodze do domku bo to jej pora na drzemke i ja na śpiąco rozebrałam i teraz będe z mężusiem obiadek jeśc tylko piojechał na szybko garnitur do pralni zawieśc.
poszłam w końcu na łatwizne i zamiast tych pulpecików zrobiłąm kurczaka w sosie bolońskim z knorra.