A ja zamiast kawki pije herbatke - jestem jakas inna bo kawy nie pijam ;D. Od czasu do czasu cappucino - ale takie robione z mleczka nie z torebki ;D. Wlasnie nabralam na nie ochoty, no ale karmie i ani kawy ani mleka obecnie nie moge....
reklama
elfiko pisze:............ karmie ja przy takiej malutkiej lampce zapalonej i puszczam po cichutku kołysanki i jak dzidzia kończy jeśc to oczka juz sie kleją wiec ja tylko szybciutko ja do łóżeczka myk i mała śpi
nic juz do niej przy tym karmieniu nie mówie i potem tez niec tylko buziaka daje i spanko i sprawdza się narazie.
u mnie ten patent działa juz dawno. Muzyka Bobasa na medal!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia pisze:Gazelaczku, mnie nawet nie boli, za to mnie często swędzi, ale ten kolor to jest beznadziejny. Mam nadzieję, że to się kidyś zmieni na perłowy, ale kurcze prawie pół roku minęło, a ona wygląda prawie tak samo jak po operacjigazelaczek pisze:Klaudia, wyslalam Ci informacje ktore chcialas
Jesli chodzi o Twoje pytanie o blizne, to moja nie wygląda za ciekawie. Sa miejsca gdzie sie ladnie wchlonelo, ale generalnie mam ciemno-różowy pasek. Takie nieprzyjemne twarde zgrubienie. No i to czasem boli - nie tyle blizna, co okolica. Glownie po cwiczeniach na brzuch czuje nieprzyjemny bol. A Ciebie boli??
a ja sie zastanawialam czy sobie makijazu jakiegos na tej bliźnie nie robić... albo chociaz sypnąć brokatem - akurat tak na sylwestra : Inna opcja to przyklejenie takich ozdobnych naklejek na cialo lub tatuaż, hi hi
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja zmykam po kaweczke.......mmmmmmmmmmmm
A w zwiazku z Sylwestrem - w efekcie my robimy imprezke - taka na 6-8 osob w klimacie lat80. Musze sie wybrac do ciucholandu po jakies ciuszki z tego okresu, makijaz jakis ostro filoetowo-rozowy sobie zrobie i bedzie bombowo ;D. A jas bedzie w drugim pokoiku sobie chrapal lub nie - damy rade ;D
ide robic sie na bostwo do fryzjera ;D. moj maciek jutro wraca z wojazy to mu niespodzianke zrobie ;D. tylko sie boje zaszalec z tym cieciem - w sumie to raz sie zyje wlosy odrosna - no nie? ;D zobaczymy, ja to taka tchorzliwa jestem do zmian
damayanti
Fanka BB :)
Dziewczyny, gdzie jeszcze, oprócz noworodka (noworodek.pl) można wrzucić fotki, żeby je potem przenieść na bb? Tam się teraz tylko 4 fotki mieszczą
dziś pierwszy raz gotuję Kindze zupkę, ciekawe, jak będzie jej smakować. Warzywka już ugotowane, tylko czekam z rozdrabnianiem, bo Kinguś spi i nie chcę jej hałasować.
Do zasypiania to u nas najlepiej sprawdzają się kołysanki-utulanki Turnaua i Umer - i to od pierwszych dni Kinga przy nich zasypia.
Tofinku, opowiadanie pięknie - sama prawda...
dziś pierwszy raz gotuję Kindze zupkę, ciekawe, jak będzie jej smakować. Warzywka już ugotowane, tylko czekam z rozdrabnianiem, bo Kinguś spi i nie chcę jej hałasować.
Do zasypiania to u nas najlepiej sprawdzają się kołysanki-utulanki Turnaua i Umer - i to od pierwszych dni Kinga przy nich zasypia.
Tofinku, opowiadanie pięknie - sama prawda...
Viola240 pisze:To zacznę tak
Maksio - wygląda jak dziewczynka (bez obrazy ale zdjęcie nie jedno tak pokazuje)
i cała reszta dzieciaczków superancka tylko już nie spamiętałam imion (i mam nadzieję ze mi to wybaczycie)
hhihihi pewnie ze nie ma obrazy w końcu miał być dziewczynką ;D ;D ;D
reklama
tofinek
Fanka BB :)
Oliwia - imię żeńskie łacińskiego pochodzenia. Jego pierwotne znaczenie łączy się z łacińskim apelatywem oliva - owoc, oliwka, drzewo oliwkowe, niektórzy traktują je jako żeńską odmianę starofrancuskiego imienia Olivier, Olicer. Kobieta o takim imieniu jest obdarzona wieloma pozytywnymi cechami charakteru: jest dostojna, pogodna, sprawiedliwa, posłuszna rodzicom. Lubi pracować i tworzyć. Jest uzdolniona artystycznie. Kocha męża i dba o dom, jednak nie przepada za dziećmi.
Milena - Kobieta skryta, która woli pisać pamiętniki zamiast plotkować o swoich problemach z przyjaciółkami. Jest kobietą wyzwoloną, emancypantką, która nie lubi, gdy ktoś traktuje ją jako kruchą, potrzebującą wsparcia istotę. Jest wspaniałą, wyrozumiałą i dbającą o przyjacielski kontakt ze swoimi dziećmi matką. Chętnie prowadzi własną firmę, dzięki której może realizować swoje zainteresowania i marzenia.
Maksymilian - Człowiek tak nazwany jest człowiekiem szczęśliwym, wszystko mu w życiu sprzyja, ma dobrego współmałżonka, zdolne dzieci, szanowanych ojców, zajmuje wysokie stanowiska. Sam jest inteligentnym, kulturalnym, dobrym, pracowitym i uzdolnionym przywódcą. Spotyka go uznanie w społeczeństwie i szaczunek współziomków. Jest przy tym odważny, potrafi łanie przemawiać, prezentuje się korzystnie. Jest wrażliwy na ludzką dolę, posiada twórczy umysł, chętnie służy innym. Dba również o rodzinę, dom prowadzi wzorowo. Troszczy się o dobre imię swoich współpracowników. Jest dobrym, współmałżonkiem, uczciwym rodzicem, i wzorowym gospodarzem.
Milena - Kobieta skryta, która woli pisać pamiętniki zamiast plotkować o swoich problemach z przyjaciółkami. Jest kobietą wyzwoloną, emancypantką, która nie lubi, gdy ktoś traktuje ją jako kruchą, potrzebującą wsparcia istotę. Jest wspaniałą, wyrozumiałą i dbającą o przyjacielski kontakt ze swoimi dziećmi matką. Chętnie prowadzi własną firmę, dzięki której może realizować swoje zainteresowania i marzenia.
Maksymilian - Człowiek tak nazwany jest człowiekiem szczęśliwym, wszystko mu w życiu sprzyja, ma dobrego współmałżonka, zdolne dzieci, szanowanych ojców, zajmuje wysokie stanowiska. Sam jest inteligentnym, kulturalnym, dobrym, pracowitym i uzdolnionym przywódcą. Spotyka go uznanie w społeczeństwie i szaczunek współziomków. Jest przy tym odważny, potrafi łanie przemawiać, prezentuje się korzystnie. Jest wrażliwy na ludzką dolę, posiada twórczy umysł, chętnie służy innym. Dba również o rodzinę, dom prowadzi wzorowo. Troszczy się o dobre imię swoich współpracowników. Jest dobrym, współmałżonkiem, uczciwym rodzicem, i wzorowym gospodarzem.