reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
dziewczyny, myslalyscie juz o kupnie krzeselka do karmienie? Bo ja juz nie wytrzymuje z tymm moim kochanym Maciusiem  >:D >:D >:D. Jeszcze troche i wyskoczy mi z fotelika!!! Ostatnio nauczyl sie skakac i lata z fotelikiem jak szalony. Caly czas sie nadyma, prezy i juz pękaja nitki w paskach przytrzymujących dziecko! No i pomyslalam ze moze krzeselko rozwiąże sprawe. Od kolezanki wiem, ze jedno najlepsze na rynku to BebeConfort Omega. Ale kosztuje majątek! Na Allegro troche taniej, ale to i tak prawie 600zl!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76315175

No i pomyslalam o takim, co o tym sądzicie? Chodzi mi o to czy bedzie stabilne, zeby ten moj maly szatanek nie wyskoczyl z niego    ::)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75176138

Wg mnie są one fajne, bo mają odchylane oparcie, dzieki czemu latwiej bedzie karmic. No i generalnie to co najwazniejsze, to w tym modelu mozna mozna ustawic wg wlasnego widzimisie.
Zastanawiam sie jeszcze czy lepsza jest tapicerka z materialu czy z ceratki. Bo ceratka latwiej sie czysci, ale gdy widzialam opisy uzywanych krzeselek na Allegro, to te z ceratka byly zawsze bardziej porwane, bo cerata pęka. Hm....
my tez juz pomyślelimy o krzesełku. U nas gwiazdka zza ocenu ;D sle niespodzianke. Maks jezscze nie siedzi ale mysle, ze ju teraz to szybko sie zmieni. Nawet nie wiem jakie to krzesełko bo to niespodzianka. Chyba jakieś Fisher Price.

reklama
Hejka :) U mnie z włosami też koszmar. Są wszędzie!!! A ten skrzyo polny to się łyka w tabletkach czy pije??

Maciejas śpi to idę zobaczyć na przepisy :)

Aha, jeszcze pytanie do kobitek po cc: Jak tam wasza blizna? Bo u mnie kurna cały czas jest różowa. Już mnie to zaczyna wkurzać!

elfiko pisze:
a dziewczyny zapomniałam wam napisać mam dobrą wiadomośc na święta, byłam w sobote u lekarza i moje guzki się zmniejszyły  ;D tablety działaja  ;D może się obejdzie bez operacji tylko musze po nowym roku jeszcze raz tą wstrętna biopsje robić

Ufff super. Bardzo się cieszę razem z Tobą :-* :-* :-*

reklama
Czesc dziewczyny!
Ja nie wiem jak ja wytrzymam do 28 na te usg, bo tabletki mi sie juz skonczyly a mnie nadal boli. Przerabane beda swieta z chorym pecherzem.
Dzis bylam z Majeczka u ortopedy i jest gorzej :-[ Mam czyms sztywnym ja owijac i zrobic usg bioderek. A jak tam bioderka waszych maluchow?
Co do krzeselka to ja mialam juz od dawna jeszcze jak do Majki bylo daleko i jestnaprawde fajowe, a dostalismy w jakiejs paczce z ameryki czy cos.
Juz Majeczke przymierzalam, ale jeszcze nie jest gotowa by w nim siedziec, nadal z tym czekamy.

Do góry