my tez juz pomyślelimy o krzesełku. U nas gwiazdka zza ocenu ;D sle niespodzianke. Maks jezscze nie siedzi ale mysle, ze ju teraz to szybko sie zmieni. Nawet nie wiem jakie to krzesełko bo to niespodzianka. Chyba jakieś Fisher Price.gazelaczek pisze:dziewczyny, myslalyscie juz o kupnie krzeselka do karmienie? Bo ja juz nie wytrzymuje z tymm moim kochanym Maciusiem > > >. Jeszcze troche i wyskoczy mi z fotelika!!! Ostatnio nauczyl sie skakac i lata z fotelikiem jak szalony. Caly czas sie nadyma, prezy i juz pękaja nitki w paskach przytrzymujących dziecko! No i pomyslalam ze moze krzeselko rozwiąże sprawe. Od kolezanki wiem, ze jedno najlepsze na rynku to BebeConfort Omega. Ale kosztuje majątek! Na Allegro troche taniej, ale to i tak prawie 600zl!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76315175
No i pomyslalam o takim, co o tym sądzicie? Chodzi mi o to czy bedzie stabilne, zeby ten moj maly szatanek nie wyskoczyl z niego :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75176138
Wg mnie są one fajne, bo mają odchylane oparcie, dzieki czemu latwiej bedzie karmic. No i generalnie to co najwazniejsze, to w tym modelu mozna mozna ustawic wg wlasnego widzimisie.
Zastanawiam sie jeszcze czy lepsza jest tapicerka z materialu czy z ceratki. Bo ceratka latwiej sie czysci, ale gdy widzialam opisy uzywanych krzeselek na Allegro, to te z ceratka byly zawsze bardziej porwane, bo cerata pęka. Hm....
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Hejka U mnie z włosami też koszmar. Są wszędzie!!! A ten skrzyo polny to się łyka w tabletkach czy pije??
Maciejas śpi to idę zobaczyć na przepisy
Aha, jeszcze pytanie do kobitek po cc: Jak tam wasza blizna? Bo u mnie kurna cały czas jest różowa. Już mnie to zaczyna wkurzać!
Maciejas śpi to idę zobaczyć na przepisy
Aha, jeszcze pytanie do kobitek po cc: Jak tam wasza blizna? Bo u mnie kurna cały czas jest różowa. Już mnie to zaczyna wkurzać!
elfiko pisze:a dziewczyny zapomniałam wam napisać mam dobrą wiadomośc na święta, byłam w sobote u lekarza i moje guzki się zmniejszyły ;D tablety działaja ;D może się obejdzie bez operacji tylko musze po nowym roku jeszcze raz tą wstrętna biopsje robić
Ufff super. Bardzo się cieszę razem z Tobą :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
zmykam dzoewuszki cos ogarnac a pozniej spacer...caluski :-* :-* :-*
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia, zgubulam Twoj numer GG. Podasz mi?
tofinek
Fanka BB :)
reklama
tusia25
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!
Ja nie wiem jak ja wytrzymam do 28 na te usg, bo tabletki mi sie juz skonczyly a mnie nadal boli. Przerabane beda swieta z chorym pecherzem.
Dzis bylam z Majeczka u ortopedy i jest gorzej :-[ Mam czyms sztywnym ja owijac i zrobic usg bioderek. A jak tam bioderka waszych maluchow?
Co do krzeselka to ja mialam juz od dawna jeszcze jak do Majki bylo daleko i jestnaprawde fajowe, a dostalismy w jakiejs paczce z ameryki czy cos.
Juz Majeczke przymierzalam, ale jeszcze nie jest gotowa by w nim siedziec, nadal z tym czekamy.
Ja nie wiem jak ja wytrzymam do 28 na te usg, bo tabletki mi sie juz skonczyly a mnie nadal boli. Przerabane beda swieta z chorym pecherzem.
Dzis bylam z Majeczka u ortopedy i jest gorzej :-[ Mam czyms sztywnym ja owijac i zrobic usg bioderek. A jak tam bioderka waszych maluchow?
Co do krzeselka to ja mialam juz od dawna jeszcze jak do Majki bylo daleko i jestnaprawde fajowe, a dostalismy w jakiejs paczce z ameryki czy cos.
Juz Majeczke przymierzalam, ale jeszcze nie jest gotowa by w nim siedziec, nadal z tym czekamy.