reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kurcze tusiu to nawet ci nie powiedziala lekarka jak rehabilitowac majka? Co to za lekarz? przeciez powinni Ci koniecznie zalecic jakies cwiczenia. cala nasza sluzba zdrowia :p

reklama
dziewczyny ja to jakas głupia jestem i tyle wiecie co zrobiłam?
Dziecko moje o 13stej zjadło słoiczek zupki i ok
dochodziła 14sta czas drzemki a Weronika ryczy i spać nie chce to ja ja na rączkach lulam i nic to do leżaczka grzechotki w ruch i noc.
stwierdziliśmy z mężem że spiaca nie jest to ja przetrzymamy do 15.30 do nasepnego karmienia i wtedy uśpimy ale ona ryczała także mi jej żal az było i nagle wpadłam na genialny pomysł ze moje dziecko jest.....głodne!!!
mąz mówi niemożliwe bo ona to taki niejadek zawsze i ta zupa ją zatykała ale spróbujemy
zrobiłam jej 180 ml mleka, zjadła bez jęknięcia i padła jak niezywa, zaniosłam ja do łóżeczka i myśle jaka ja to głupia baba jestem, własne dziecko głodze i jakimiś grzechotami macham, ::) >:D O0

Tusia my na razie stosujemy podwojna pieluszke i jak bylam ostatnio na USG i  na kontroli to mowil ze lepiej!!!!

a co do pani doktor to  dziwnie Ci doradzila....nie udzielajac zadnej rady....ale skoro mala nie musi nosic zadnych tam urzadzonek to musi byc dobrze!!!!!

elfiko gratuluje apetytu i oczywiscie meza( za ta kawke)

dziwne że ten lekarz nic Ci Tusiu konkretnego nie powiedział
my tez pieluchujemy podwójnie i wszystko ok, tylko ja zauważyłam że jakby przez te podwójne pieluchowanie Weronika sie wolniej rozwija, dopiero jak jej zdejme ta druga pieluche to nóżki łapie i sie przekręca na boki a jak ma dwie to tylko lezy i nogami kopie i sie na nich podnosi

co do blizny po cc to ja mam paskudną i bardzo jej nie lubie :-[
taki gruby pasek i różowa jest cała i wkurza mnie jak nie wiem co! :mad:

reklama
Do góry