reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
tofinku wklej tutaj to wszystkie bedziemy mogly sobie posluchac!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
a dzidzia smoka zassała i śpi dalej
teraz przez tą chorobe nie chodzimy na spacerki i Weronika to wykorzystuje śpiac do południa
a ja mam troszke czasu na sprzatanie i przygotowanie obiadu
robie po kolei dania z waszych przepisów i w ten sposób mam codziennie co innego do jedzenia i dobre coasto ;D a płatki migdałowe z przepisu mani to miód istny takie dobre polecam gorąco a łatwo sie robi
u nas proporcje sie nie przyjęły, musiałam zrobic dwa razy więcej ciasta ;D
teraz przez tą chorobe nie chodzimy na spacerki i Weronika to wykorzystuje śpiac do południa
a ja mam troszke czasu na sprzatanie i przygotowanie obiadu
robie po kolei dania z waszych przepisów i w ten sposób mam codziennie co innego do jedzenia i dobre coasto ;D a płatki migdałowe z przepisu mani to miód istny takie dobre polecam gorąco a łatwo sie robi
u nas proporcje sie nie przyjęły, musiałam zrobic dwa razy więcej ciasta ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
a dziewczyny zapomniałam wam napisać mam dobrą wiadomośc na święta, byłam w sobote u lekarza i moje guzki się zmniejszyły ;D tablety działaja ;D może się obejdzie bez operacji tylko musze po nowym roku jeszcze raz tą wstrętna biopsje robić
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja chcem piosenke na maila elfiko.s@wp.pl
Joaska
Lipcowe mamy '05
to ja tez poprosze dzoana_20@interia.pl
elfiko to gratulacje kochana :-* :-* :-* :-* oby tak dalej!!!!
elfiko to gratulacje kochana :-* :-* :-* :-* oby tak dalej!!!!
Eee tam u mnie to takie jakie były Ale mąz sie spisał i bardzo równo zafarbował. I wreszcie sie sie pokłóclismy przy farbowaniu hihi :laugh:Joaska pisze:witam lipcoweczki z ranca!!!!
powiem szczerze, ze nawet sie wyspalam............kuba budzil sie o 3 i o 6 po jedzonku o 20 i i 23 na spiaco!!!
co do wlosow to u mnie tradedia, jeszcze chwila i napewno bede lysa........ale chyba zastosuje jakies witaminki ....mysle jeszcze o skrzypie polnym, za rada Iwon oczywiscie!! ;D ;D
iwon i niania dawac foty nowych kolorkow!!!!!
A u mnie z włosami to jest tak. Od jakiegos czasu zjadam codziennie 4 tabletki H-Panoten. Poleciła mi kolezanka która prawie wyłysiała po porodzie. I faktycznie nei jest tak źle. Z tym, ze u mnie to jest taka sytuacja, ze ja podczas ciazy wpadłam na wspaniały pomysł bycia blond i z 10 razy je rozjaśniałam i okropnie sobie zniszczyłam. Teraz ponosze tego konsekwencje. MI wypadaja jakby kwałki włosów, tak jakby sie kruszyły. No i obserwuje (jak to kiedys Mania pisała) antenki odrastajace na mojej głowie. Jest w kazdym razie lepiej.
a tak wogole to czesc moje kochane ;D
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Zachęcona Waszymi achami i ochami nawet i ja zajrzałam na wątek o gotowaniu i muszę przyznać, że sie cala zaśliniłam A ponieważ w tym roku robimy wigilię z naszą małą rodzinką w domku, to może skorzystam z przepisow? Bo generalnie ja naprawde nie lubie gotowac i myslalam, zeby wszytsko kupic. Ale poki co podoba mi sie przepis na raffaello [tylko że są dwa i nie wiem ktory wyprobowac!]. No i jeszcze moze te makielki od Mani zrobie? Chyba sa proste i powinnam tego nie spaprac
Ostatnio mialam smak na ciasto z warzywami. Wzielam od kolezanki przepis, bo u niej jadlam taka smaczna rzecz. Po wykonaniu wszystkiego co zalecono w przepisie wstawilam ciasto do piekarnika. Nadszedl czas wyjecia ciasta z piekarnika a tam... biala woda. Okazalo sie ze ciasto w ogole sie nie wypieklo, a nawierzch wyplynelo mleko, ktore bylo jednym ze skladnikow. Jak ja to zrobilam to do tej pory nie wiem....
Ostatnio mialam smak na ciasto z warzywami. Wzielam od kolezanki przepis, bo u niej jadlam taka smaczna rzecz. Po wykonaniu wszystkiego co zalecono w przepisie wstawilam ciasto do piekarnika. Nadszedl czas wyjecia ciasta z piekarnika a tam... biala woda. Okazalo sie ze ciasto w ogole sie nie wypieklo, a nawierzch wyplynelo mleko, ktore bylo jednym ze skladnikow. Jak ja to zrobilam to do tej pory nie wiem....