reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tusia moja tosia miala problemy z bioderkami, lekarz zalecil zakladanie tzw, pieluszki frejki przez 6 tygodni w dzien i w nocy potem byla kontrola i juz bylo super ale zeby sie utrwalilo to zalecil jeszcze na 6. ja juz jej tego w dzien nie zakladam tylko na noc a efekt jest taki , że jak leży na pleckach to ma nozki odwiedzione prawie jak do szpagatu. nie widzialam zeby jej to specjalnie przeszkadzalo-pomysl ze to i tak lepsze pomeczenie się teraz, a żeby w przyszlości nie miala problemów

reklama
Cześc Babeczki ;)

KolorowaKredka to miło ;D Twój synek sliczny ;)

Ja tam tez coś łykam ale chyba co ma wypaśc to i tak wypadnie...w ciąży włos mi z głowy nie spadł a teraz musi z nawiązką, do tego na zime jakoś zawsze włosy bardziej lecą ::)

Gazelaczek - krzesełka fajne ale to pierwsze straasznie drogie, to drógie równie ładne a jednak tańsze, w sumie to czym one tak bardzo moga sie róznić, funkcje maja przecież te same, po prostu firma i tyle! A jak ktos ma to zazwyczaj chwali!

A moje dzieck spało dziś całą noc :o Niesety wędruje mi po łóżeczku i i tak musze wstawac i go poprawiać bo wali głową w szczebelki mimo że jest ochraniaczek to i tak da mu rade ::)

elfiko dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki ;)

Napisze to też tutaj bo jestem taka szczesliwa :-)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dziś spotkało mnie coś niesamowitego, cudownego, pozytywnego i bardzo Bożo Narodzeniowego :-)

Otóż zamówiłam stempel ze swietym Mikołajem i napisem Biegun Polnocny - i czekałam na stepmel, zastanawiałam sie ile bedzie to kosztowało itd. I własnie przyszła paczka, na której opakowaniu był postawiony stempel - Biegun Polnocny - Świety Mikołaj :-) w srodku znajdował sie zamowiona przeze mnie pieczatka a firma nie wzieła ani grosza i wysłałą mi to na własny koszt....

Boże jakie to wspaniałe :-) i takie ludzkie serdeczne i wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobili mi prezent Świąteczny całkiem obcy ludzie :-) jeżeli kiedykolwiek bede miałą jakieś zamowienie na pieczatki stemple itd. to zawsze bede je wyrabiała u nich bo takim ludziom warto jest dawać zarabiać!!!!!!!!!!!!!! naprawde czuje sie dzieki nim cudownie!!!!!!!!!!

Klaudia, wyslalam Ci informacje ktore chcialas :)
Jesli chodzi o Twoje pytanie o blizne, to moja nie wygląda za ciekawie. Sa miejsca gdzie sie ladnie wchlonelo, ale generalnie mam ciemno-różowy pasek. Takie nieprzyjemne twarde zgrubienie. No i to czasem boli - nie tyle blizna, co okolica. Glownie po cwiczeniach na brzuch czuje nieprzyjemny bol. A Ciebie boli??

reklama
tofinek pisze:
tusia moja tosia miala problemy z bioderkami, lekarz zalecil zakladanie tzw, pieluszki frejki przez 6 tygodni w dzien i w nocy potem byla kontrola i juz bylo super ale zeby sie utrwalilo to zalecil jeszcze na 6. ja juz jej tego w dzien nie zakladam tylko na noc a efekt jest taki , że jak leży na pleckach to ma nozki odwiedzione prawie jak do szpagatu. nie widzialam zeby jej to specjalnie przeszkadzalo-pomysl ze to i tak lepsze pomeczenie się teraz, a żeby w przyszlości nie miala problemów
A co to ta frejka? bo podwojne tetrowanie to mi powiedzial ze za slabo podziala, to czym ja mam ja owinac?

Do góry