reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Witam nowe lipcóweczki :laugh: Na pewno szybciutko sie u nas zadomowicie, hi hi Ja to tak sobie mysle, że po prostu po wakacjach wszyscy mielismy duzo pozytywnej energii i swego rodzaju fantazji :laugh:
Asiolku - serdecznosci z okazji urodzin!!! Duuuuuuuuuuuzo usmiechu, mnóóóóóóstwo pozytywnych myśli i oczywiście jak najwięcej radości z dzidzi w brzuszku i potem na rączkach. I jeszcze takie małe cos:
Asiolku - serdecznosci z okazji urodzin!!! Duuuuuuuuuuuzo usmiechu, mnóóóóóóstwo pozytywnych myśli i oczywiście jak najwięcej radości z dzidzi w brzuszku i potem na rączkach. I jeszcze takie małe cos:
Asioleczku ja rowniez dolaczam sie do zyczen !!! Ale Ci dobrze , rowniez chcialabym miec 25 lat !!!
Widze ze problemy z tesciami to norma w dzisiejszych czasach !!
Dziewczyny wy juz teraz macie zamiar kupowac mebelki dla dziecka !? Ja jeszcze nawet o tym nie mysle !!!
Pewnie wszystkie spicie !! Wiec zajze jutro !
Widze ze problemy z tesciami to norma w dzisiejszych czasach !!
Dziewczyny wy juz teraz macie zamiar kupowac mebelki dla dziecka !? Ja jeszcze nawet o tym nie mysle !!!
Pewnie wszystkie spicie !! Wiec zajze jutro !
mania
Fanka BB :)
Asiolku Kochany pewnie juz smacznie spisz? a ja dopiero spiesze z zyczeniami...
NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php
a tu niestety trzeba kliknac to bedzie reszta
buziaki ogromniaste na to Cwierc Wieku hehe ;D
NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php
a tu niestety trzeba kliknac to bedzie reszta
buziaki ogromniaste na to Cwierc Wieku hehe ;D
mania
Fanka BB :)
ah no i oczywiscie WITAM SERDECZNIE wszystkie Nowe Lipcowe Mamusie!!!!
bardzo fajnie ze nas tu przybywa!!! a w lipcu bedzie nas jeszcze wieciej ;D
Gazelaczku masz chyba racje z tym rozluznieniem po wakacjach hihi
mam nadzieje ze to lato bedzie jeszcze weselsze?!!!
bardzo fajnie ze nas tu przybywa!!! a w lipcu bedzie nas jeszcze wieciej ;D
Gazelaczku masz chyba racje z tym rozluznieniem po wakacjach hihi
mam nadzieje ze to lato bedzie jeszcze weselsze?!!!
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
;D ;D ;D Maniu Kochana szkoda, że taką dużą rożnice czasu mamy ... ale fajnie że forum ma to do siebie, że możńa pisać o każdej porze:-)
Dzień dobry o poranku :-) zaraz jade do lasu na spacer z Mężulem i psiakiem :-) mimo że jest -12 stopni C to słonko świeci przepieknie i nie ma wiatru także pogoda przednia na spacer po lesie... i śniegu duuuuuuuuuuuuuuuuużo....
najważniejsze że swieci zółte radosne słonko.... bardzo mi go chwilami brakuje... i czekam niecierpliwie na wiosenke :-)
co do zakupów... dla dzidzi to mnie też czasem kusi aby zaczac już coś kolekcjonować... ale troszke sie obawiam... te przesady itd. myśle, że już jak sie przeprowadzimy to zaczniemy wszystko kompletować :-)
Dzień dobry o poranku :-) zaraz jade do lasu na spacer z Mężulem i psiakiem :-) mimo że jest -12 stopni C to słonko świeci przepieknie i nie ma wiatru także pogoda przednia na spacer po lesie... i śniegu duuuuuuuuuuuuuuuuużo....
najważniejsze że swieci zółte radosne słonko.... bardzo mi go chwilami brakuje... i czekam niecierpliwie na wiosenke :-)
co do zakupów... dla dzidzi to mnie też czasem kusi aby zaczac już coś kolekcjonować... ale troszke sie obawiam... te przesady itd. myśle, że już jak sie przeprowadzimy to zaczniemy wszystko kompletować :-)
reklama
Żabka
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie Lipcóweczki, entuzjastki, zadomowione i oczywiscie początkujące Asiołku własnie przeczytałam, że miałas wczoraj urodzinki, sto lat sto lat i dużo radości. Szczęśliwego rozwiązania i wspaniałego, zdrowego dzidziusia. Wczoraj nie zagladałam na forum, wiec dzisiaj nadrabiam zaległości
Ja niestety przyczłapałam sie do pracy bo terminy gonią, a odkąd zaszłam w ciąże nie pracuję dłużej niż po 8 godzin i niestety rtudno mi się ze wszystkim wyrobić.
Zawsze jak pracuje w weekendy to sie w później pocieszam, że przynajmniej omija mnie stres "poniedziałkowy" ;D
Ja niestety przyczłapałam sie do pracy bo terminy gonią, a odkąd zaszłam w ciąże nie pracuję dłużej niż po 8 godzin i niestety rtudno mi się ze wszystkim wyrobić.
Zawsze jak pracuje w weekendy to sie w później pocieszam, że przynajmniej omija mnie stres "poniedziałkowy" ;D