reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

te ceny to faktycznie czasami sa zabojcze...
ja bede miala po siostrzeńcu - łóżeczko, ubranka, + 3 wózki na rózne okazje , komoda do przewijania... także oszczedzę baaaaaaaaaardzo :-) przy wykańczaniu domu takie wydatki by nas dobiły... dlatego jestem bardzo wdzieczna siostrze:-)

reklama
U mnie w rodzince niestety to ja przecieram szlaki (znajomi tez sie jakos nie spiesza:(), wiec nie mam na kogo liczyc w tym zakresie.
Przy drugim dziecku za to bedzie łatwiej:)

jesli ten wozek kosztuje 1400zl to tez go nie kupie.To juz przesada.Te mikrusy tez sa fajne,ale te Implast wiem jakie sa bo znajoma ma.Ja tez nie mam nic dla dziecka po kims bo tez przecieram slady.Fakt ze siostra Karola urodzila we wrzesniu dziecko a moja przyjaciolka w grudniu ale one maja rzeczy popozyczane.Ja wychodze z zalozenia ze jesli chodzi o wozek to licze tak te 1000zl,poniewaz zdaje sobie sprawe ze posluzy on z 3 lata.I faktycznie sa wozki za 700-800zl bardzo dobre w naszych sklepach.Szkoda ze takid rogi......nawet mojej mamie sie podoba :D

faktycznie znalazlam jego cene..........1399zl.........oszaleli.........akurat wozek ktory mi sie jak dotad najbardziej spodobal.....psia mac ::)
Asiolku,ja tez tak mam ze jak mi sie wozek spodoba to mam zastrzezenia do koloru :D ale ten jasny zielony mi sie widzi choc na zywca nie wiadomo jak wyglada,czy czasem jeszcze nie jasniejszy..

U mnie na szczescie rodzice zadeklarowali chęć zakupu wózka i akurat w przypadku tego elementu wyposażenia nie będę się musiała martwić (pomogę im oczywiście w wyborze:))

reklama
Tusia jaka cenke ci podali? i do jakiego wozka?Mnie powiedzieli,przy tym z fotelikiem to sie w okolo 900 zl. zmiesci.
alusprint_5074_m.jpg
alusprint_4941_m.jpg
alusprint_4965_m.jpg

A po Dorianie mamy taki mniejwiecej
mikrus_5013_m.jpg

Do góry