reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ASIOŁKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękne urodzinki - 25 :)
Dołączam się do Tusiowych ślicznych karteczek :))

No i witam wszystkie nowe lipcóweczki. Ale nas już tu dużo :)) Oj działo się w tym październiku 2004 r. ;) Może coś w powietrzu było, że się nam tak dobrze płodziło ;D

Aniu G. - To my prawie sąsiadki jestesmy, bo ja jestem z Tarnowa :)

A ja się dzisiaj już rozsmarkałam na dobre. No i miał być upojny weekendzik z mężem, a tu smarki aż do ziemi :( W domku bałagan, miałam coś posprzatać w sobotę, ale idę do łóżeczka i mam wszystko w nosie - a najbardziej ten katar :)

reklama
Czesc nowe kolezanki i ich bable w brzuszkach. To chyba ta Asiolkowa lista podzialala tak, ze tyle nowych dziewuch nagle sie ujawnilo - bo jak tu przepuscic taka okazje i na niej sie nie znalezc - trzeba sie ujawnic - hi hi. :D Klaudio widzisz i w ciazy mozna byc pociagajaca. hi, hi. Zycze wszystkim mamusiom zdrowka. Ja ostatnio czuje sie kwitnaco. Jak narazie nie mam co narzekac na zdrowie oby tak dalej.A na wiosne czekam z wielkim utesknieniem, bo wyszlabym gdzies, ale ta krzywa pogoda za oknem. Ach odechciewa sie. Buziaki brzuchaki !!!!!

Asiolku 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Duzo szczescia , milosci, spelnienia najskrytszych marzen, szybkiego porodu w 5 minut :laugh: i wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziewczynki tez nie cierpie zimy,szczegolnie ze juz mi sie dluzy za zielona trawka ,kwiatkami, lekkimi ciuszkami i wogole.
Ale wczoraj jak bylismy na spacerku wieczorem(poznym) to ta aura sypiacego sniegu,ksiezyc i pare latarni i MY........bylo naprawde cudownie :D
Jak mi lekarz zapisal antybiotyki to nagle przestalo mnie bolec gardlo ::) oczywiscie nie wzielam ani razu antybiotyku i teraz znow sie zastanawiam czy brac czy nie???? ja to jestem,co?? hihihi ;D

zapomnialam !!!!!!!!!
znalazlam wozek ktory na pewno kupie!!!!!!!! jest firmy IMPLAST i sa to super wozki,lekko sie prowadza,nie czuc jak sie po dziurach jezdzi.Kosztuja ponad 1000zl,nie wiem ile dokladnie,wyslalam maila do tej firmy aby mi podali cene,bo nie pojade specjalnie do Poznania zorientowac sie ile kosztuja.Nawet juz kolor wybralismy-ten jasny zielony,przesliczny.Przesylam wam stronke to jest wozek DRIVER 4XL

http://www.implast.com.pl/

Asiolku wszystkiego naj...naj...szczesliwego rozwiazania,zdrowego dzidziusia i wiele milosci!
urodziny_3.gif
urodziny_2.gif
urodziny_1.gif

Ja jeszcze nawet nie rozpoczęłam myślenia o wózkach, a co dopiero mieć już wybrany:)
Wogóle mnie jeszcze nie bierze na zakupy dzidziusiowe, chyba nie chce się tym jeszcze przerażać:) (ogrom wydatków jaki nas czeka w związku z przyjściem na świat dzieciatka powoduje u mnie dreszcze:)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D jak ja lubie życzenia urodzinowe :-) Kochane jesteście Moje Jedyne takie na świecie Współtowarzyszki Lipcowe :-) dziekuję, dziekuję, dziekuję pięknie :-)

Witam tez nowe koleżanki i zaraz pedze wpisywać na najwspanialszą liste swiata :-)

Dziekuje za tak cieplutkie przyjęcie przez wszystkie lipcóweczki.

Klaudio - witam moją "sasiadkę". Życzę zdrówka:)

uf uf :-) już wszystkie Panie są na liście... oczywiscie sama widzę że kilka osób pominęłam, ale jak tylko ktoś sie zgłosi to zaraz dopiszę :-)

Lilka - wózek mi się podoba :-) tylko ja jak zwykle pomarudziłąbym przy kolorach ihihihihihih :-)

co do tego pażdziernika/listopad 2004 to były wyjątkowe miesiace :p z Mężulem kochaliśmy sie raz bo ja przygotopwywałam sie do obrony pracy i nie miałam checi na amory :-) i raz wystarczył ihihihhihi raz a dobrze hehehehe
a tak serio to wiedzieliśmy, ze to te dni kiedy może sie uda :-)

reklama
Cena detaliczna 1400zl, jak dla mnie to za drogi, ktoras z dziewczyn kiedys dala link do stronki z wozkami jakiejs firmy. I to byly fajne bardzo. Dzwonila i sie pytala o cene. I taki fajny wielo funkcyjny a cena polowa tej. Nie wiem ktora to z dziewczyn moze sie przyzna.
A sprobuje poszukac

Do góry