reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
a ja juz sie nie moge doczekac kiedy przestanie padac :laugh: Czekam z utesknieniem na wiosne. Tak sobie mysle, ze bedzie cudownie, jak sie zazieleni. Az mi szkoda ze dzidzia nie urodzi sie trodzke wczesniej - wtedy bysmy mieli dla siebie wiecej "letniego czasu". Ja niestety bardzo zle znosze zime i przedluza mi sie zawsze czekanie na wiosenne sloneczko
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
;D ;D Dzień dobru o poranku ;-) wstałam dziś o 7 i zrobiłam porządki na wypadek niespodziewanych urodzinowych gości :-) dziś sie starzeję :-) kończe 25 latek... to bedzie wyjątkowwy rok dla nas wszystkich :-) tak sobie myślę że rok 2005 to też jest jakaś okrągła data... oby przysiosła nam wszystkim wiele słonka, niezapomnianych chwil szczescia miłości, radości :-)
A wiosna pewnie już do nas powolutku tupie małymi nóżkami :-)
A wiosna pewnie już do nas powolutku tupie małymi nóżkami :-)
Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Ciebie Asiołu - przede wszytskim jak najlepszego samopoczucia, samych radosnych dni na ten kolejny rok, który chyba będzie dla Ciebie (dla nas też) cudowny.
Ja wstałam godzinkę temu - porządki dopiero przede mną
Jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!!!!!!!
Ja wstałam godzinkę temu - porządki dopiero przede mną
Jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!!!!!!!
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Dziekuję bardzo :-) już sie urodziłąm :-) o 9.10 :-)
Tak sobie mysle, że życzenia urodzinowe dzieci powinno sie skłądac też mamom :-) bo przecież 25 lat temu to moja Mama sie nacierpiała abym była na swiecie i mogła obchodzić te moje urodzinki :-)
Tak sobie mysle, że życzenia urodzinowe dzieci powinno sie skłądac też mamom :-) bo przecież 25 lat temu to moja Mama sie nacierpiała abym była na swiecie i mogła obchodzić te moje urodzinki :-)
honeyboney
Początkująca w BB
Coś więcej o sobie:
Jestem z Gdanska, dokładnie z Ujeściska, kiepsko przechodze ciążę - teraz np nie wstaje z łózka ponieważ plecy tragicznie dają mi do wiwatu a jeszcze nie dawno męczyła mnie prawa pachwina... To moja druga ciąża - pierwsza niestety zakończona w 7 tc. Siedzę na zwolnieniu w domu, i pewnie tak zostanie do końca już : w czwartek i dę na USG połówkowe
Jestem z Gdanska, dokładnie z Ujeściska, kiepsko przechodze ciążę - teraz np nie wstaje z łózka ponieważ plecy tragicznie dają mi do wiwatu a jeszcze nie dawno męczyła mnie prawa pachwina... To moja druga ciąża - pierwsza niestety zakończona w 7 tc. Siedzę na zwolnieniu w domu, i pewnie tak zostanie do końca już : w czwartek i dę na USG połówkowe
reklama
F
Frida
Gość
Cześć Lipcowe Mamy!!
Jestem nowa na tym forum i chciałabym się tu u Was zadomowić. Mam termin na 11 lipca i jeszcze nie wiem czy to chłopczyk czy dziewczynka.
W poniedziałek ide na USG połówkowe i może wtedy się okaże, chyba że maleństwo jest wstydliwe i nie pokaże sie od tej strony. :laugh:
Siiedzę teraz w domku i czekam tak jak Wy na ciepłe dni wiosny. Maluszek już rozrabia w brzuszku od 17 tygodnia ciąży.
Na razie tyle o mnie.
Poczytam trochę forum bo jeaszcze sie z Wami tak dobrze nie zapoznałam.
Pozdrawiam
Karolina
Jestem nowa na tym forum i chciałabym się tu u Was zadomowić. Mam termin na 11 lipca i jeszcze nie wiem czy to chłopczyk czy dziewczynka.
W poniedziałek ide na USG połówkowe i może wtedy się okaże, chyba że maleństwo jest wstydliwe i nie pokaże sie od tej strony. :laugh:
Siiedzę teraz w domku i czekam tak jak Wy na ciepłe dni wiosny. Maluszek już rozrabia w brzuszku od 17 tygodnia ciąży.
Na razie tyle o mnie.
Poczytam trochę forum bo jeaszcze sie z Wami tak dobrze nie zapoznałam.
Pozdrawiam
Karolina