reklama
mania
Fanka BB :)
halo!
hm...wszyscy spia
Klaudus instaluj skypa to sobie pogadamy ;D Eiall wiem ze Ty robaczku swietojanski tez masz skypa ;D 8) moze kiedys konferencje zrobimy ? juz z Martusia sie zastanawialysmy jak by to bylo
poki co to dzis sobie tak pi razy drzwi policzylam ile nas tu jest i wychodzi na to ze ok 30 chyba ze cos namoncilam
hm...wszyscy spia
Klaudus instaluj skypa to sobie pogadamy ;D Eiall wiem ze Ty robaczku swietojanski tez masz skypa ;D 8) moze kiedys konferencje zrobimy ? juz z Martusia sie zastanawialysmy jak by to bylo
poki co to dzis sobie tak pi razy drzwi policzylam ile nas tu jest i wychodzi na to ze ok 30 chyba ze cos namoncilam
Joaska
Lipcowe mamy '05
widze, ze ja pierwsza o poranku......
Joaska
Lipcowe mamy '05
u nas nocka spokojna..............tylko 3 budzenia, jak na ostatnie czasy do juz mniej!!!
e_mamo torcik wyglada smakowicie......na pewno sprobuje.....ah ta nigella!!!!
klaudia to swietny pomysl......zakladaj skypa i jak planuje mania zrobimy sobie audiokonferencje!!!!!
mam nadzijeje, ze dolaczy do nas Niania..............
e_mamo torcik wyglada smakowicie......na pewno sprobuje.....ah ta nigella!!!!
klaudia to swietny pomysl......zakladaj skypa i jak planuje mania zrobimy sobie audiokonferencje!!!!!
mam nadzijeje, ze dolaczy do nas Niania..............
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam witam
u nas nocka jak najbardziej zaliczona do udanych choć z tymem miałam troszkę noszenia przed snem, myślę że za dużo wrażeń i może brzuszek
a z wrażeń to miał przyjazd tatula którego uwioelbia, (wczoraj czytali sobie gdzie jest nemo piknik z rekinem ) zbytnio żywa zabawa z mamusią po godzinie 21 (aż cała się zgrzałam tak się wydurnialiśmy i rozwalałam się uchachaniem tymula) no i może ten shrek ??? zbyt szybko i zbyt duże postacie no i wczoraj wypiłam kawkę a daaaawno nie piłam i chyba się odzwyczaił od kawki, efekt zasnął dopiero o 12.15 !! a no i może jeszcze to że w dzień duużo spał
cieszę się że dziś sobota to może uda mi się nadrobić, bo niedoprodukujecie zbyt wiele
u nas nocka jak najbardziej zaliczona do udanych choć z tymem miałam troszkę noszenia przed snem, myślę że za dużo wrażeń i może brzuszek
a z wrażeń to miał przyjazd tatula którego uwioelbia, (wczoraj czytali sobie gdzie jest nemo piknik z rekinem ) zbytnio żywa zabawa z mamusią po godzinie 21 (aż cała się zgrzałam tak się wydurnialiśmy i rozwalałam się uchachaniem tymula) no i może ten shrek ??? zbyt szybko i zbyt duże postacie no i wczoraj wypiłam kawkę a daaaawno nie piłam i chyba się odzwyczaił od kawki, efekt zasnął dopiero o 12.15 !! a no i może jeszcze to że w dzień duużo spał
cieszę się że dziś sobota to może uda mi się nadrobić, bo niedoprodukujecie zbyt wiele
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Martuska pisze:Sama musze napisac Kredeczko do Ciebie, ze Tymus cala mamusia i duzy z niego chlopczyk
gratulacje !!!!!!!!Dziewczyny i jeszcze musze Wam o czym napisac. Mojemy Alusiowi wyszly dzisaj dwa dolne zabeczki, jedyneczki :laugh:
brunetko chyba nie widziałyśmy jeszcze twojej twarzyczki ??? bardzo milutka
no po kimś musiał odziedziczyć ten dobry gust :laugh:e_mama pisze:Kredzia, wie chłopak od małego co dobre
wiki no no niewykluczoneWiki_28 pisze:no widzisz Kredeczko może się nawet znamy ( z Twojm mężem)
tusia25
Fanka BB :)
Dziewczyny ja żyję tylko mam kłopoty z nerkami i nie chce wam tu smucic Ide 28 na usg i wszystko sie okaze. Ale bolalo mnie jak cholera, teraz jest juz lepiej. Całusy za pamiec. Jak wydobrzeje to znow bede codziennie z wami bo teraz nie chce wam smucic i psuc nastroju. Dwie całe doby nie spałam z bólu a przy Majce praktycznie nikt mi nie pomagal.
Joaska
Lipcowe mamy '05
tuska biedaku, trzymaj sie i badz dzielna, wysylamy poklady dobrej energii....... :-* :-* :-*
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Tuśka witaj kochana!!!
wpadaj i jeśli chcesz to smuć żal się jeśli będzie Ci lepiej nikt nie będzie miał Ci tego za złe a jeśli bidulko nie masz czasu to czasmi coś daj znać o sobie zdrówka zdrówka zdrówka !!! :-*
wpadaj i jeśli chcesz to smuć żal się jeśli będzie Ci lepiej nikt nie będzie miał Ci tego za złe a jeśli bidulko nie masz czasu to czasmi coś daj znać o sobie zdrówka zdrówka zdrówka !!! :-*
reklama