reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wiki, ja tez karmie jeszcze tylko piersia. Nowosci mam zamiar wprowadzac od stycznia. Na wigilie Macius dostanie pierwszy soczek :)

Nie wiem co robic bo Macius ma chrypke, ale nie ma goraczki ani kataru, wiec nie wiem czy isc do lekarza, czy nie?

reklama
Asiołek pisze:
Ciekawe co z Tusia sie dzieje :-(

Co do watku lipcowych mam to on jest niesmiertelny i neigdy nei bedzie zagrożony :-) ale ja osobiscie nie jestem w stanie go czytać od deski do deski przez co czuje sie chwilami obco i nie wiem o co chodzi.... a w mniejszych watkach jestemw stanie wszystko nadrobić i być na bierzaco :-)

No to Asiołku witaj w klubie :) Ja odkąd wróciłam do pracy muszę przelecieć wieczorem około 10 stron głównego, plus dodatkowe :p Na razie daję radę, ale nie wiem, czy długo tak pociągnę ;) :laugh: ::) 8)

Brunetko jakie ładne zdjęcie w profilu! To Twoja buźka? Dlaczego dopiero teraz się odkrywasz gagadku? ;)

Kredeczeczko chciałam Ci to już wcześniej napiać. Bardzo spodobała mi się Twoja wypowiedź na temat dzieci, to znaczy Twojego podejścia do nich, zarówno wobec Tymka jak i zaangażowania w pomoc innym maluszkom :) Podziwiam takie osoby, bo maleństwa są przecież najcudowniejszymy i najbardziej bezbronnymi istotkami :) I sama kocham je nad życie, tylko czasem cierpliwości brak ::) Pracuję nad tym ;)

A za tą pomoc przy dzieciach małych w domu dziecka kredko to masz ode mnie kredyt zaufania na całe życie :) Boże, jak sobie przypomnę "chatkę puchatka" w szpitalu, w którym rodziłam, to płakać mi się chce. Tam były narodzone, porzucone dzieci..Nie chcę więcej o tym pisać

brunetko faktycznie nowa fota w profilu....nie zauwazylam, sliczna ........prosimy o wiecej!!!!

....jakos sie smutno zrobilo, ja odkad mam swoje dziecko strasznie jestem wrazliwa na tematy porzuconych abo niechcianych dzieciaczkow!!!!!
jak widze cos takiego w Tv to az mi sie plakac chce!!!!!!

hahaaa Iwon dobre to z tą Alką  ;D
no niezle poprawek tam mam
ale gratulacje za spostrzegawczość  ;)

Joaśka zapiekanka the best!!!!!!!!!!
zrobilam ful ziemniakow,kupilam kielbaske dobrze przyprawiona,z 3duze cebule
nawierzch posypalam serem żółtym
mniam mniam

a tyle tego wyszlo ze na dzis mam obiad ;D

a ja pieke wlasnie placek kokosowy
łatwy do zrobienia
jak wyjdzie to go wpisze

reklama
Czesc mamuski :)

Kredko, Iwon "dzieki za za zabki" :-* teraz sie glowie jak im zdjecie zrobic ::)

Tusia duuuzo zdrowia zycze i oby Ci tesciowa przy Majeczce pomagala. Wiesz juz pewnie teraz, ze to cisnienie Twoje wysokie to pewnie od nerek i co nikt tego wczesniej nie wybadal??? Napisz co i jak prosze.

A ja dzis sprzatanie chalupy, jeszcze kuchnia i lazienka mi zostala, a Alus zebatek juz uraowany na kolanach mi siedzi i patrzy jak stukam w klawiature jedna reka ha ha. Nawet dosc, ze mi reki nie przytrzymuje jak zawsze :D

Klaudia ja sie odezwe do Ciebie na gg. A z ta konferencja to fajnie jak by wypalilo ;D

E_mamo jeszcze Ty Skype zakladaj.

Ok spadam sprzatac i na spacer, bede pozniej.
Aha Wiki ja tez tylko piersia jeszcze karmie i z nowosciami czekam do stycznia

Do góry