reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kate ale masz przystojniaka :) Prosimy o jakieś aktualne foteczki :)

a mnie zasłodziło buuuuuu
Co zrobić jak mąż łakomczuch nie chciał czekać do jutra i zjedlismy sobie po kawałeczku torcika :)

Klaudia my też wzięliśmy ślub 9, tyle że lutego, i świętowaliśmy każdego 9 do pierwszego roczku, a potem to już....

Ech, ale dziś też jest miło :)

dobry :)
jutro nadrobię
ale musiałam Wam coś...... 8) poszłam się umyć a moi mężczyźni ogladali na kompie shreka, tatuś mówi do synka no to lulamy tatuś cię utuli, hehe :laugh: :laugh: :D :D przychodzę z łazienki i co widzę ::) tatuś śpi w najlepsze a synek shreka opgląda z takim przejęciem, że o mało rączki nie połknie!!! teraz zjadł cyca i ani myśli spać gada sobie, zrobił kupsko musimy się przeprać i do spania może..... no jeszcze teraz do mnie tu grucha podekscytowany, że monitor odwróciłam i nic nie widzi i shreka nie słyszy :D ubaw na całęgo

kolorowych

no fakt tusi nie widać??????

Ciekawe co z Tusia sie dzieje :-(

Co do watku lipcowych mam to on jest niesmiertelny i neigdy nei bedzie zagrożony :-) ale ja osobiscie nie jestem w stanie go czytać od deski do deski przez co czuje sie chwilami obco i nie wiem o co chodzi.... a w mniejszych watkach jestemw stanie wszystko nadrobić i być na bierzaco :-)

reklama
Oj myslalam, ze juz tu dzisiaj nei wdepne, ale na szczescie ;) ;D
E_mamo, Elfiko, Joasiu, Maniu, dziekujemy z Alusiem za tak przemile komlementy :-* :-* :-* :-*

Sama musze napisac Kredeczko do Ciebie, ze Tymus cala mamusia i duzy z niego chlopczyk :)

Elfiko, sliczna Weronisia, chyba ladnie buszuje po tym baseniku? :laugh:

A Igunia Fridy to, jak mala, slodka rozbojniczka, przefajna ;)

A Martynka to taka rusaleczka, ja bym bardzo Cie Kasiu prosila o wiecej fotek Martynki :)

Tofinku, Tosia spuper dziewczyneczka :)

A Kate Twoj synus to przystojniacha :p

Eliall, jak to fajnie z mama pogadac co? Mi tez mamy brakuje na co dzien i tak sie ciesze, jak moge z nia pogadac z godzine przez skype ::)

E_mamo, na postny barszczyk to ja jutro przepis rzuce, bo u nas tez sie taki je.

Dziewczyny i jeszcze musze Wam o czym napisac. Mojemy Alusiowi wyszly dzisaj dwa dolne zabeczki, jedyneczki :laugh: Ja normlanie w szoku bylam, bo nikomu z mojej czy Slawka rodziny tak predziutko zabki nie wyszly, a tu prosze. Tak, ze mam juz doroslego syna ;)

Ok chcialby sie pisac wiecej, ale juz pozno starsznie, tak wiec do jutra babeczki.

Do góry