reklama
Chyba zbyt podobna do mnie, wiec sama rozumiesz 8)
Ale nie generalnie od 2,5 lat jest w USA ;D i śle paczki hihiih wiec jest fajna .Gadamy przez gg, czasem przez tel.
Lubi mnie,uwaza ze odmieniłam zycie michała na lepsze... ale musiałam nad nią troche popracować :laugh:.
Sadze,ze dobrze ze jest tam. Jakos mi sie nie teskni zeby tu była
Ale nie generalnie od 2,5 lat jest w USA ;D i śle paczki hihiih wiec jest fajna .Gadamy przez gg, czasem przez tel.
Lubi mnie,uwaza ze odmieniłam zycie michała na lepsze... ale musiałam nad nią troche popracować :laugh:.
Sadze,ze dobrze ze jest tam. Jakos mi sie nie teskni zeby tu była
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Aniu G, ja od razu dałam kupną zupkę, o ktorej pisze elfiko i u nas sprawdziła się super.
Generalnie to zależy chyba od tego, czy zamierzasz mu sama gotować, czy kupować słoiczki. Jesli to drugie, to podawanie gotowanych warzywek z osobna chyba nie ma sensu, skoro i tak będziesz go karmić kupnymi.
Generalnie to zależy chyba od tego, czy zamierzasz mu sama gotować, czy kupować słoiczki. Jesli to drugie, to podawanie gotowanych warzywek z osobna chyba nie ma sensu, skoro i tak będziesz go karmić kupnymi.
elfiko pisze:Niania a co to ta noc zbrodni??
Ja lubie się bać jak sama jestem : :
Historie morderstw u USA. Zawsze od 21 na Discovery. Kilka godzin trzesienia portkami 8) Polecam. Uwielbiam to ogladac. Nawet w ciazy siedziałam i ogladałam.
reklama
Dzieki - bedziemy testowac. Kurcze troszke Wam zazdroszcze ze Wasze dzieciaczki juz podjadaja rozne inne jedzonko, no ale i na nas przyjdzie pora :laugh:
Bede kupowac - ja jestem kiepska w gotowniu a i czasu nie za wiele na nie.
Bede kupowac - ja jestem kiepska w gotowniu a i czasu nie za wiele na nie.