reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
To kup z Bobovity taka zupke nazywa sie Pierwsza Zupka ona ma mało składników i w razie czego szybko wykryjesz alergent.
No i możesz dać Jasiowi troszke i zobaczysz.

Chyba zbyt podobna do mnie, wiec sama rozumiesz 8)
Ale nie generalnie od 2,5 lat jest w USA ;D i śle paczki hihiih wiec jest fajna ;).Gadamy przez gg, czasem przez tel.
Lubi mnie,uwaza ze odmieniłam zycie michała na lepsze... ale musiałam nad nią troche popracować :laugh:.
Sadze,ze dobrze ze jest tam. Jakos mi sie nie teskni zeby tu była :)

To i tak dobrze,że macie taki kontakt, ja mam z teściową kontakt zerowy a nawet ujemny :mad:
Nie cierpimy sie mówiąc po polskiemu

Aniu G, ja od razu dałam kupną zupkę, o ktorej pisze elfiko i u nas sprawdziła się super.
Generalnie to zależy chyba od tego, czy zamierzasz mu sama gotować, czy kupować słoiczki. Jesli to drugie, to podawanie gotowanych warzywek z osobna chyba nie ma sensu, skoro i tak będziesz go karmić kupnymi.

elfiko pisze:
Niania a co to ta noc zbrodni??
Ja lubie się bać jak sama jestem  ::)  :p ::)

Historie morderstw u USA. Zawsze od 21 na Discovery. Kilka godzin trzesienia portkami 8) Polecam. Uwielbiam to ogladac. Nawet w ciazy siedziałam i ogladałam.

reklama
Dzieki - bedziemy testowac. Kurcze troszke Wam zazdroszcze ze Wasze dzieciaczki juz podjadaja rozne inne jedzonko, no ale i na nas przyjdzie pora :laugh:

Bede kupowac - ja jestem kiepska w gotowniu a i czasu nie za wiele na nie.

Do góry