reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon pisze:
Hej hej
jestem tu pierwszy raz, troche już sobie poczytałam i bardzo mi się to forum podoba. Znalazłam nawet kilka odpoiwedzi na nurtujące mnie pytania, których nie mogłam znaleźć w żadnej książce. No i fajnie, że okazuje się, iż pytania i niepewności, które jak sądziłam tylko mnie dotyczą, dopadają tak naprawdę większość kobitek w ciąży.
Kilka słów o mnie- termin mam wyznaczony na 14 lipca, nasz pierwszy dzidziuś i już strasznie się cieszę, że przyjdzie na świat w ciepełku słonecznego lata:)
pozdrawiam wszystkie mamusie
iwon

Trochę się spóźniłam z tym, ale to jest mój pierwszy post. To było w marcu, potem długo, długo nic, i wreszcie zaatakowałam z ukrycia ponownie :) :) :)

e_mamo fajnie z tym wątkiem  :laugh: można bedzie w każdej chwili zajrzec bo jak nawet ktoś napisze na forum cos przydatnego to potem ciezko znaleźć

kate332 pisze:
ja dzisiaj tez okropną chandre miałam ale myśle że przez pogode i ten brak słońca i świeżego powietrza bo maluszka wystawiłam tylko na oszukany spacer na balkon bo u nas cały czas pada śnieg z deszczem wiec pogoda wogóle nie spacerowa i tez mnie jakies smutki nachodziły i melancholie
Podzielam patent ze spacerem hihi :laugh: :D Mnie tez sie zdarza :) ::)

A ja juz piwko w rece, paka paluszków i myzkuje w internecie ;D Wyrałam aukcje na allegro huraa bo to prezent dla Michała :)

CZesc babeczki, to i ja sie melduje na pokladzie. Lepiej pozno dzisiaj niz wcale. Dzien do popoludnia z mezem spedzalam no i same wiecie jako to facet potrafi czas zabrac ;)
Alek spi a mnie by sie przydalokapiel wziac i mleko odciagac, tylko ciekawe z czego jak wydojona jestem  ::)

Lila ja jestem ze Skawiny (pod Krakowem)

Aga ja tez okresu jeszcze nie mialam, ani nawet maciupkiego :laugh: Za to w podbrzuszu, czasem tez odczuwam jakies ruchy, ale mysle, ze to jelita poprostu, a ze juz znamy odczucia ruszajacych sie w nas dzieciaczkow, to przybieramy sobie do glowy, tak Lilus? ;)

Joasia  mnie zdopingowala i bede probowala zaraz cos wkleic na strone z naszymi malenstwami. No i zapiekanke przydalo by sie zrobic :p  Ja tez mam przepis na fajna, podam w chwili wolnej.

Mania kochana Ty moja, nie smuc sie. Ja tez tu sama jak palec i w dodatku w wigilie Slawek w pracy bedzie :(

Tusia!!!!!!

Kto ma namiar na jakieś fajnie linijki pod postami?? Cos musze soboe tu pozmieniac bo mi sie znudziło.
Najchetniej takie w których ne trzeba czekac na maila z aktywacją _ do mni nigdy nie docieraja ::)

Chyba sobie włączę Noc Zbrodni na Discovery. Kiedys nie odpuściłam nawet jdnago odcinka.

Jezu wiecie co własnie sobie pomyslałam. Ze np my sobie tu siedzimy a ktoś inny teraz np rodzi ::) :)
To taka mysl od czapy..hihii ale ja czesto takie miewam.. :p

reklama
wiecie co?
siedze sobie w wannie a tu co? Mąż idzie!!!! no i musiałam te pół godziny przedłuzyć ;D ;D ;D
iwon coś Ci tam naskrobałam na priva o małżeństwie- odwołuje!!! :laugh:

Do góry