reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon pisze:Hej hej
jestem tu pierwszy raz, troche już sobie poczytałam i bardzo mi się to forum podoba. Znalazłam nawet kilka odpoiwedzi na nurtujące mnie pytania, których nie mogłam znaleźć w żadnej książce. No i fajnie, że okazuje się, iż pytania i niepewności, które jak sądziłam tylko mnie dotyczą, dopadają tak naprawdę większość kobitek w ciąży.
Kilka słów o mnie- termin mam wyznaczony na 14 lipca, nasz pierwszy dzidziuś i już strasznie się cieszę, że przyjdzie na świat w ciepełku słonecznego lata
pozdrawiam wszystkie mamusie
iwon
Trochę się spóźniłam z tym, ale to jest mój pierwszy post. To było w marcu, potem długo, długo nic, i wreszcie zaatakowałam z ukrycia ponownie
Podzielam patent ze spacerem hihi :laugh: Mnie tez sie zdarza :kate332 pisze:ja dzisiaj tez okropną chandre miałam ale myśle że przez pogode i ten brak słońca i świeżego powietrza bo maluszka wystawiłam tylko na oszukany spacer na balkon bo u nas cały czas pada śnieg z deszczem wiec pogoda wogóle nie spacerowa i tez mnie jakies smutki nachodziły i melancholie
A ja juz piwko w rece, paka paluszków i myzkuje w internecie ;D Wyrałam aukcje na allegro huraa bo to prezent dla Michała
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
CZesc babeczki, to i ja sie melduje na pokladzie. Lepiej pozno dzisiaj niz wcale. Dzien do popoludnia z mezem spedzalam no i same wiecie jako to facet potrafi czas zabrac
Alek spi a mnie by sie przydalokapiel wziac i mleko odciagac, tylko ciekawe z czego jak wydojona jestem :
Lila ja jestem ze Skawiny (pod Krakowem)
Aga ja tez okresu jeszcze nie mialam, ani nawet maciupkiego :laugh: Za to w podbrzuszu, czasem tez odczuwam jakies ruchy, ale mysle, ze to jelita poprostu, a ze juz znamy odczucia ruszajacych sie w nas dzieciaczkow, to przybieramy sobie do glowy, tak Lilus?
Joasia mnie zdopingowala i bede probowala zaraz cos wkleic na strone z naszymi malenstwami. No i zapiekanke przydalo by sie zrobic Ja tez mam przepis na fajna, podam w chwili wolnej.
Mania kochana Ty moja, nie smuc sie. Ja tez tu sama jak palec i w dodatku w wigilie Slawek w pracy bedzie
Tusia!!!!!!
Alek spi a mnie by sie przydalokapiel wziac i mleko odciagac, tylko ciekawe z czego jak wydojona jestem :
Lila ja jestem ze Skawiny (pod Krakowem)
Aga ja tez okresu jeszcze nie mialam, ani nawet maciupkiego :laugh: Za to w podbrzuszu, czasem tez odczuwam jakies ruchy, ale mysle, ze to jelita poprostu, a ze juz znamy odczucia ruszajacych sie w nas dzieciaczkow, to przybieramy sobie do glowy, tak Lilus?
Joasia mnie zdopingowala i bede probowala zaraz cos wkleic na strone z naszymi malenstwami. No i zapiekanke przydalo by sie zrobic Ja tez mam przepis na fajna, podam w chwili wolnej.
Mania kochana Ty moja, nie smuc sie. Ja tez tu sama jak palec i w dodatku w wigilie Slawek w pracy bedzie
Tusia!!!!!!
Kto ma namiar na jakieś fajnie linijki pod postami?? Cos musze soboe tu pozmieniac bo mi sie znudziło.
Najchetniej takie w których ne trzeba czekac na maila z aktywacją _ do mni nigdy nie docieraja :
Chyba sobie włączę Noc Zbrodni na Discovery. Kiedys nie odpuściłam nawet jdnago odcinka.
Jezu wiecie co własnie sobie pomyslałam. Ze np my sobie tu siedzimy a ktoś inny teraz np rodzi :
To taka mysl od czapy..hihii ale ja czesto takie miewam..
Najchetniej takie w których ne trzeba czekac na maila z aktywacją _ do mni nigdy nie docieraja :
Chyba sobie włączę Noc Zbrodni na Discovery. Kiedys nie odpuściłam nawet jdnago odcinka.
Jezu wiecie co własnie sobie pomyslałam. Ze np my sobie tu siedzimy a ktoś inny teraz np rodzi :
To taka mysl od czapy..hihii ale ja czesto takie miewam..
reklama