reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Dobrze, że Niania napisała o tym boczniaku, bo u mnie kiśnie w lodówce opakowanie. A ja najpierw moczę trochę w mleku boczniaki, potem osuszam, posypuje mąką, solą i pieprzem i smażę na oliwie z oliwek. I tyle i pycha :) ;)

reklama
e_mama pisze:
Dobrze, że Niania napisała o tym boczniaku, bo u mnie kiśnie w lodówce opakowanie. A ja najpierw moczę trochę w mleku boczniaki, potem osuszam, posypuje mąką, solą i pieprzem i smażę na oliwie z oliwek. I tyle i pycha :) ;)
podobno sa swietne z pietruszka......mmmmmm

Joasia, była kawka? Bo ja już 4 dzień piję sobie taką słabiznę z mlekiem, ale kofeinową. Boshh jak mi tego brakowało :) Póki co Julia nie szaleje, więc szaleję ja hahhaha

e_mamo wlasnie pije ale bezkofwinowa!!!!ale pilam juz taka 3w1 i jakos nic sie nie dzialo Kubusiowi.....
ale mam ochote na taka fusiare z mleczkiem!!!!mmmmmmmmmm

witam

a my wrocilysmy ze szczepienia.......ojjj mialam przeczucie ze tym razem Mili da głos,bo była juz śpiąca jak tam jechalismy i wzielam ze soba Karola

w kazdym razie przytyla w ciagu 7 tygodni 1150!!!!! to jest bomba wynik jak u nas!!!
wazy teraz 6300g :laugh:

jak powiedzialam ze od 3tygodni jej podaje soczki,deserki i zupki to mnie doktorka pochwalila
a ze Mili to taka chudzinka to mamy juz przejsc na NAN 2 bo widocznie 1 jest za słaba jak dla niej

no i taki prezent Mili dostała od Mikołaja :laugh: ale ma strasznych rodzicow hihiiii

a Karol mi zadzwonil ze dzis z pracy musi jechac do Piły i wroci moze o 22
bo do Piły jedzie sie od nas ze 4 godziny w jedna strone

buuuuuuu ale Mikołajki

emamo, ja kawę piję odkąd Maciek skończył 2 miesiąc i nie zauważyłam, żeby był bardziej pobudzony niż zwykle :)

obejrzałam galeryjke i......moja Mili jeszcze nóżek nie bierze do buzi.....tzn interesuja ja ale sama jej musze podac....
hmmm

etam co sie bede przejmowackazdy bobo ma w koncu swoj indywidualny rytm rozwoju.......ale szkoda ze nie umie jeszcze
pociesznie to wyglada

Hej babulki,

A u nas sensacja! Maciejka poszedl spac o 21, pierwsza pobudka o 6 tej [!!!], a nastepna dokladnie o 9.37. Re-we-la-cja! ;D

Ja kawe pije praktycznie od drugiego miesiaca zycia Maciuśki. I chyba OK. To ze jest On ruchliwym dzieckiem to raczej kwestia charakterku niz malej filizanki rozpuszczalnej kawki :)

Lilka, kiedy zrobisz tą listę naszych świąt? Bo wiesz, ja już jutro mam urodziny ;) ;D

reklama
Klaudia pisze:
emamo, ja kawę piję odkąd Maciek skończył 2 miesiąc i nie zauważyłam, żeby był bardziej pobudzony niż zwykle :)

Ja odstawiłam kawę jak Julia miała 4 tygodnie. Po tym co wyprawiała na kofeinie bałam się wrócić do kawy. Ale tak mi dały w kość te ostatnie mroczne dni, że zaryzykowałam i puk, puk, odpukać na razie jest oki :)
Przy najbliższej okazji obiecałam sobie white chocolate mocca w Cofee heaven:) mmmmmmmmm

Do góry