reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
podobno sa swietne z pietruszka......mmmmmme_mama pisze:Dobrze, że Niania napisała o tym boczniaku, bo u mnie kiśnie w lodówce opakowanie. A ja najpierw moczę trochę w mleku boczniaki, potem osuszam, posypuje mąką, solą i pieprzem i smażę na oliwie z oliwek. I tyle i pycha
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mamo wlasnie pije ale bezkofwinowa!!!!ale pilam juz taka 3w1 i jakos nic sie nie dzialo Kubusiowi.....
ale mam ochote na taka fusiare z mleczkiem!!!!mmmmmmmmmm
ale mam ochote na taka fusiare z mleczkiem!!!!mmmmmmmmmm
Lilka
Fanka BB :)
witam
a my wrocilysmy ze szczepienia.......ojjj mialam przeczucie ze tym razem Mili da głos,bo była juz śpiąca jak tam jechalismy i wzielam ze soba Karola
w kazdym razie przytyla w ciagu 7 tygodni 1150!!!!! to jest bomba wynik jak u nas!!!
wazy teraz 6300g :laugh:
jak powiedzialam ze od 3tygodni jej podaje soczki,deserki i zupki to mnie doktorka pochwalila
a ze Mili to taka chudzinka to mamy juz przejsc na NAN 2 bo widocznie 1 jest za słaba jak dla niej
no i taki prezent Mili dostała od Mikołaja :laugh: ale ma strasznych rodzicow hihiiii
a Karol mi zadzwonil ze dzis z pracy musi jechac do Piły i wroci moze o 22
bo do Piły jedzie sie od nas ze 4 godziny w jedna strone
buuuuuuu ale Mikołajki
a my wrocilysmy ze szczepienia.......ojjj mialam przeczucie ze tym razem Mili da głos,bo była juz śpiąca jak tam jechalismy i wzielam ze soba Karola
w kazdym razie przytyla w ciagu 7 tygodni 1150!!!!! to jest bomba wynik jak u nas!!!
wazy teraz 6300g :laugh:
jak powiedzialam ze od 3tygodni jej podaje soczki,deserki i zupki to mnie doktorka pochwalila
a ze Mili to taka chudzinka to mamy juz przejsc na NAN 2 bo widocznie 1 jest za słaba jak dla niej
no i taki prezent Mili dostała od Mikołaja :laugh: ale ma strasznych rodzicow hihiiii
a Karol mi zadzwonil ze dzis z pracy musi jechac do Piły i wroci moze o 22
bo do Piły jedzie sie od nas ze 4 godziny w jedna strone
buuuuuuu ale Mikołajki
Lilka
Fanka BB :)
obejrzałam galeryjke i......moja Mili jeszcze nóżek nie bierze do buzi.....tzn interesuja ja ale sama jej musze podac....
hmmm
etam co sie bede przejmowackazdy bobo ma w koncu swoj indywidualny rytm rozwoju.......ale szkoda ze nie umie jeszcze
pociesznie to wyglada
hmmm
etam co sie bede przejmowackazdy bobo ma w koncu swoj indywidualny rytm rozwoju.......ale szkoda ze nie umie jeszcze
pociesznie to wyglada
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej babulki,
A u nas sensacja! Maciejka poszedl spac o 21, pierwsza pobudka o 6 tej [!!!], a nastepna dokladnie o 9.37. Re-we-la-cja! ;D
Ja kawe pije praktycznie od drugiego miesiaca zycia Maciuśki. I chyba OK. To ze jest On ruchliwym dzieckiem to raczej kwestia charakterku niz malej filizanki rozpuszczalnej kawki
Lilka, kiedy zrobisz tą listę naszych świąt? Bo wiesz, ja już jutro mam urodziny ;D
A u nas sensacja! Maciejka poszedl spac o 21, pierwsza pobudka o 6 tej [!!!], a nastepna dokladnie o 9.37. Re-we-la-cja! ;D
Ja kawe pije praktycznie od drugiego miesiaca zycia Maciuśki. I chyba OK. To ze jest On ruchliwym dzieckiem to raczej kwestia charakterku niz malej filizanki rozpuszczalnej kawki
Lilka, kiedy zrobisz tą listę naszych świąt? Bo wiesz, ja już jutro mam urodziny ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
gazelaczek pisze:Lilka, kiedy zrobisz tą listę naszych świąt? Bo wiesz, ja już jutro mam urodziny ;D
gazelaczek hihihihi :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Klaudia pisze:emamo, ja kawę piję odkąd Maciek skończył 2 miesiąc i nie zauważyłam, żeby był bardziej pobudzony niż zwykle
Ja odstawiłam kawę jak Julia miała 4 tygodnie. Po tym co wyprawiała na kofeinie bałam się wrócić do kawy. Ale tak mi dały w kość te ostatnie mroczne dni, że zaryzykowałam i puk, puk, odpukać na razie jest oki
Przy najbliższej okazji obiecałam sobie white chocolate mocca w Cofee heaven mmmmmmmmm