reklama
AgaR.
Fanka BB :)
No toja sie pochwale .Mezulek zabral mnie wczopraj do extra restauracji na wysmienita kolacyjke z okazji moich urodzin.Kiedy weszlismy do srodka na stoliku czekalo juz winko i bukiet roz.Ale mi sie podobalo mmm...troche winko mi w glowie zaszumialo -Ja chce czesciej takie wieczorki spedzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kate332
lipcowe mamy'05
wczorajsze popołudnie dało nam do wiwatu mały po szczepieniu zanosił sie z płaczu i nic nie pomagało nic go nie interesowało a dodam ze to bardzo spokojne pogodne i praktycznie niepłaczące dziecko z tego wszystkiego dzwoniłam do lekarza kazała mi pani podać viburcol a jak po tym nie przejdzie to do szpitala bo to moze byc jakas tam reakcja na szczepionke ale nas wystraszyła myślałam że zawału dostane ale na szczęście czopki pomogły mały sie uspokoił i w nocy tez spał ładnie dzisiaj jest na razie OK (tfu tfu zeby nie zapeszyć) ale cały czas przyglądam sie mu z niepokojem zeby sie znowu nie zaczeło
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam dziewczynki!!!!!
to ja sie dzisiaj wyspalam, Maluch obudzis sie okolo 8 ale mamusia z premedytacja udawala ze spi i wstalismy dopiero kolo 10
zaraz zmykam na zakupki....hihihihihi.......ale ja to lubie!!!!!szczegolnie jak kupuje prezenty, pozniej milo je komus przekazac!!!!
kate332 tak to jest czasem po szczeionce i nie ma sie co martwic na zapas....na pewno bedzie dobrze!!!!
to ja sie dzisiaj wyspalam, Maluch obudzis sie okolo 8 ale mamusia z premedytacja udawala ze spi i wstalismy dopiero kolo 10
zaraz zmykam na zakupki....hihihihihi.......ale ja to lubie!!!!!szczegolnie jak kupuje prezenty, pozniej milo je komus przekazac!!!!
kate332 tak to jest czasem po szczeionce i nie ma sie co martwic na zapas....na pewno bedzie dobrze!!!!
reklama