reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

no to teraz pewnie juz wszystkie spia ??? ;)

Kredziu wiem co czujesz...jutro jak mi maludy pozwola odpisze, mam nadzueje i 3mam kciukasy :-* bedzie dobrze!!!!

Martuska dzieki!!! :-* moze uda nam sie znowu ;)

reklama
No toja sie pochwale :).Mezulek zabral mnie wczopraj do extra restauracji na wysmienita kolacyjke z okazji moich urodzin.Kiedy weszlismy do srodka na stoliku czekalo juz winko i bukiet roz.Ale mi sie podobalo mmm...troche winko mi w glowie zaszumialo ;)-Ja chce czesciej takie wieczorki spedzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy odwiedził już Was dziś Mikołaj???? Bo mnie tak i przyniósł mi piękny portfel oraz słodycze (chyba Mikołaj zapomniał, że ja zamierzam się odchudzac) ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh:

wczorajsze popołudnie dało nam do wiwatu mały po szczepieniu zanosił sie z płaczu i nic nie pomagało nic go nie interesowało a dodam ze to bardzo spokojne pogodne i praktycznie niepłaczące dziecko z tego wszystkiego dzwoniłam do lekarza kazała mi pani podać viburcol a jak po tym nie przejdzie to do szpitala bo to moze byc jakas tam reakcja na szczepionke ale nas wystraszyła myślałam że zawału dostane ale na szczęście czopki pomogły mały sie uspokoił i w nocy tez spał ładnie dzisiaj jest na razie OK (tfu tfu zeby nie zapeszyć) ale cały czas przyglądam sie mu z niepokojem zeby sie znowu nie zaczeło

witam dziewczynki!!!!!

to ja sie dzisiaj wyspalam, Maluch obudzis sie okolo 8 ale mamusia z premedytacja udawala ze spi i wstalismy dopiero kolo 10  ;) :) :)

zaraz zmykam na zakupki....hihihihihi.......ale ja to lubie!!!!!szczegolnie jak kupuje prezenty, pozniej milo je komus przekazac!!!!

kate332 tak to jest czasem po szczeionce i nie ma sie co martwic na zapas....na pewno bedzie dobrze!!!!

reklama
to i ja się przywitam,
pogoda u nas pod psem, Weronia od rana nic nie je i wrzeszczy, czyli miły będzie dzień ;D

Do góry