reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

witam Was!
dziś w nocy Otka tak mi dała do wiwatu,że głowa mnie boli od niewyspania
jakby chciała MIKOŁAJA przyłapać :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
a i teraz nie chce spać,a ja muszę chatkę posprzątać,bo MIKOŁAJE(czyt.dziadki itp.)do nas popołudniu wpadną!!! ;)
więc ją lulam i jedną ręką piszę..... :p

reklama
wiecie co babulki,patrzę na te nasze maleństwa w galeryjce
i to,że są śliczne to wiadomo :-*
ale chodzi mi o coś innego,a mianowicie,że powstaje możnaby rzec ważny dokument z ich życia
i to tak medialnie na naszych wpatrzonych w nie oczach
jakoś ciężko mi to ubierając w słowa Wam przekazać
w sumie wartoby to gdzieś zarchiwizować(czy to się tak pisze ???),tak wszystkie razem-może jakaś książeczka ???
albo ja już głupieję na punkcie maluchów z BB
PROSZĘ O KOMENATRZ!!!!..................KAŻDY ::) ;D

Zajrzę tu później.............wreszcie uśpilam mojego krzyczącego skarba!
i lecę sprzątać......poki mogę ;D

cZESC LASKI ;D
za rada Joasi wziełam sobie poranną kapiel i odrazu czuje sie lepiej. Noc znówdo dupy ale dziś męczyl sie mój biedny michał. Mam dzis pare rzeczy do zrobienia wiec postaram sie odezwac póxniej,
Dziewczyny czy któras z Was smażyla takie grzybki co sie nazywajan BOCZNIAK?? Jadłam w Nałeczowie i bardzo mi smakował. Sama nawet kiedys robiłam ale juz nie pamietam jak. No i dziś chce zrobić na obiad i nie pamietam jak ::) Czy która s z Was ma na tyle sprawną pamięć i może wie ???

Cześć dziewczyny. Tak a propos tej amnestii ;) to do grona lipcoweczek podczytujących z cicha, a niepiszących należę też ja ;). Kiedyś się tu kilkakrotnie ujawniałam, ale takie gadułki jesteście, że pewnego dnia przestałam nadążać - tylko foteczki dzieci oglądam regularnie :) (extra są, każda jedna).
Pozdrowionka :)

To i ja się przywitam z rana ;)
Jak dla mnie to jest rano bo wczoraj wzięło mnie na oglądanie filmów i do 1 w nocy oglądałam, potem o 2 karmienie, następne o 6. Co prawda już nie co 2 godziny ale i tak jestem lekko nieprzytomna. ::)

Iwon pisze:
Jejku Joasia, Twój Kuba obgryza już paznokcie u nóg?  :laugh: :laugh: :laugh: Ale fajnie!!!! Mój nadal olewa swoje syrki  ::) ;)

A siedząca Juleczka e mamy  wygląda powalająco  :laugh: :) :) :)
Dziękujemy cioci Iwon za komplementy :)

Co zrobić żeby się Julka nie rozkopywała tak? nie wiem co w nią wstąpiło, ale jak tylko ją przykryję kołderką to zaraz uaktywnia swoje nóżki i tak kopie, że zrzuci z siebie wszystko :( Wcześniej "blokowałam" kołderkę między materacem a szczebelkami łóżeczka a teraz nic to nie daje :(
Jakiś śpiworek jej kupić czy co?
Jak jest u Was?

damayanti pisze:
Cześć dziewczyny. Tak a propos tej amnestii ;) to do grona lipcoweczek podczytujących z cicha, a niepiszących należę też ja ;). Kiedyś się tu kilkakrotnie ujawniałam, ale takie gadułki jesteście, że pewnego dnia przestałam nadążać - tylko foteczki dzieci oglądam regularnie :) (extra są, każda jedna).
Pozdrowionka :)

Cześć Aniu- miło Cię tu mieć :) :-* :-* :-* Poprosimy o foteczki Kingusi to galeryjki:) nie ma tak łatwo, ujawnić się i tyle:) trzeba się podzielić z nami Twoim skarbem :) :laugh:

reklama
Cześć wam :)
A ja dzisiaj wyspana jak nigdy :) Maciejka poszedł spać o 20, o 23 nakarmiłam go przez sen i obudził się o 6 rano!!!!!!!!! Zjadł i poszedł znowu spać do 8.30. Wstałam o tej 6 z piersiami jak balony, hihi. To już 3 noc, kiedy nie karmię go w nocy, ale za pierwszym razem karmiłam o 4, na następny dzień o 5 a dzisiaj 6. Ciekawe co będzie jutro???

Do góry