reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ania.g pisze:
Ile wasze dzieciaczki spia w ciagu dnia? Jas budzi sie o 7, ale zazwyczaj zasypia po godzince jeszcze do 9, potem spanko kolo 11.30 przez 40 minut, a pozniej kolo 14 przez 2,5 h - 3h. Nie robimy juz poznopopoludniowego spanka aby kolo 19 byl bardziej zmeczony i szybciutko zasypial. Nie wiem tylko czy to nie za malo?

Maks budzi sie o 7 , zjada i koło 8 zasypia ale tylko na ok 40 min (ja oczywiscie z nim). Potem ma jezscze w ciagu dnia ze dwie drzemki po 30 min, no i nie licze spaceru n którym ok 1,5 godz zalicz. U nas spacer koło południa zwykle. A w nocy dziś znów dupa beeee

reklama
Klaudia pisze:
No Łukasz zakupy robic też lubi. I to bardziej ode mnie :)

Dziewczyny, a może umówimy się na jakieś spotkanie w jakimś SPA???!!! :)

Niania, a ile taka przyjemność kosztuje?
Koniecznie musimy tam wsytskie wyjechać. Jak tam byłam to np wparowały cztery babeczki, które przyjechały sobie na "weekend dla Pań". Tam są rózne pakiety. My mielismy taki standardowy wkórym był weekend - noclegi, jedzenie, 4 zabiegi dziennie, dostep do sauny, kompleksu basenowego i takie tam.
Stawiał mój mąż ;-) A płacilismy 1200 zł za weekend za dwie osoby.

Iwon pisze:
Niania czeka Cię jeszcze obowiązko Twoja love story! ;) :)
No dobra ehehhe
Poznalismy sie 31 stycznia trzy lata temu w elitarnym warszawskim klubie gejowskim UTOPIA. Przychodzi tam warszawska smietanka a wstep maja naparwde nieliczni. To nie był zupełnie mój klimat , obracałam sie przeciez w swiatku hiphopowym. Zabrała mnie kumela ktorej stary znajomy ( własnie michał) wybierał sie tam ze znajomymi. No i poznalismy sie. On zwariował a ja zupełnie nie hhihhohhihihi. Nie odrywał ode mnie oczu a ja bezztrosko sie bawiłam i zupełnie nie brałam go na serio. Nad ranem kiedy sie rozstawialismy, po kilku godzinach namawiania w koncu stwierdziłam ze dam mu mój numer telefonu ale....... bez ostatniej cyfry. I napisałam mu na chusteczce. Oczywliscie impreza była mocno zakrapiana wiec finalnie tak mocno jej pilnował...ze ja zgubił hehe No i zaczął męczyć moja kolezanke o numer do mnie. A ze my we dwie miałysmy taki układ, ze nikomu nie dajemy swoich telefonów ona nie mówiac mi nic ze on mnie szuka spaławiała go. I tak w wielkich mekach nie jedzac i nie pijac mnie szukał. Zagadał do wszytskich "Ań" na gg a ja byłam...Niania i nie mógł mnie znaeźć. W końcu ubłagał ta nasza wspólna kolezanke zeby zapytała mnie czy dam mu ten numer. Dostał GG i zaczałdo mnie pisać. I tak pisał i pisał. Słał smsy, dzownił....i Tak to wszytsko sie zaczyło. Spotkalismy sie i zostalismy juz razem praktycznie mieszkajac od pierwszego dnia razem. Po tygodniu powiedział, ze mnie kocha, po 4 m-cach poprosił o reke. Rok póxniej sie pobralismy a za kolejny rok urodził sie Maks :-))
Jest moim przyjacielem, kolezanka, męzem, kochankiem i jezscze wieloma postciami których w danym momencie potzrebuje. Fajny z niego facet. Duza inteligencja emocjonalna. Napewno go polubicie jak juz sie spotkamy.
A kłocic tez sie umiemy :-) ale zawsze gdzies po drodze znajdujemy kompromis i dalej jest fajnie.

gazelaczek pisze:
A u nas sensacja! Maciejka poszedl spac o 21, pierwsza pobudka o 6 tej [!!!], a nastepna dokladnie o 9.37. Re-we-la-cja!  ;D

Gazelaczku, to nasze Maciejki dzisiaj oba poszalały w nocy ze spaniem :D U nas było identycznie :D :D

Agnieszka serdeczne życzenia urodzinowe (troszke spóźnione, ale co tam :))!!!!!!!! Mężuś się postarał, nie ma co :) Ja to o czymś takim tylko pomarzyć mogę, hihi. Ale Łukasz ma za to inne zalety, tak to sobie tłumaczę :D ;D

reklama
Do góry