reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Agnieszka ja tym teścikom, które robiłyśmy nie dałabym 10% Jak przyszłam we wtorek od lekarza i wiedziałam już, że to będzie chłopak, zrobiłam tak dla sprawdzenia jeszcze raz ten sam test, który kiedyś wskazał, że na 70% będzie dziewczynka. No i znowu wyszło mi, że będzie dzewczynka tyle, że teraz na 65% :laugh:
A mnie dzisiaj gardziołko boli i chyba jakiś katar się zaczyna W nocy nie mogłam spać no i o 3 wstałam i piłam mleko z czosnkiem, żeby jakoś temu zaradzić i nie dopuścić do rozwoju tego paskudztwa. Nie chce brać żadnych pastylek na gardło, bo nie wiem, czy mogę. W domu mam tylko septolete, na którym wprawdzie nic nie pisze o przeciwwskazaniach w ciąży, ale jakoś tak się boję, no i płukam wodą z solą.
A mnie dzisiaj gardziołko boli i chyba jakiś katar się zaczyna W nocy nie mogłam spać no i o 3 wstałam i piłam mleko z czosnkiem, żeby jakoś temu zaradzić i nie dopuścić do rozwoju tego paskudztwa. Nie chce brać żadnych pastylek na gardło, bo nie wiem, czy mogę. W domu mam tylko septolete, na którym wprawdzie nic nie pisze o przeciwwskazaniach w ciąży, ale jakoś tak się boję, no i płukam wodą z solą.
AgaR.
Fanka BB :)
Klaudia mnie dzis tez gardelko boli .Ja psikam Tantum Verde-juz w poprzedniej ciazy mialam to przepisane.
A no to te 10%z tescikow moge odjac ;D to i tak zostanie mi jeszcze 70% :laugh:.No jeszcze zobaczymy moze w koncu spytam tego doktorka...moze potwierdzi a moze nie :laugh:
A no to te 10%z tescikow moge odjac ;D to i tak zostanie mi jeszcze 70% :laugh:.No jeszcze zobaczymy moze w koncu spytam tego doktorka...moze potwierdzi a moze nie :laugh:
AgaR.
Wlasnie ciekawy artykul mi wpadl w rece z "Rodzicow" Pokonaj Przeziebienie
Bezpieczne leki w ciazy
Goraczaka:
Paracetamol,Aspiryna(tylko przy wysokiej temperaturze)
Katar:
Euphorbium,Nasivin
Kaszel:
Hedelix
Bol gardzla:
Septolete,Tetesept,Neoangin,Sebidin
Przeziebienie:Rutinoscorbin,witamina C,Pyrosal,Echinacea,Aliofil,Biogarlic,Scorbolamid
Bezpieczne leki w ciazy
Goraczaka:
Paracetamol,Aspiryna(tylko przy wysokiej temperaturze)
Katar:
Euphorbium,Nasivin
Kaszel:
Hedelix
Bol gardzla:
Septolete,Tetesept,Neoangin,Sebidin
Przeziebienie:Rutinoscorbin,witamina C,Pyrosal,Echinacea,Aliofil,Biogarlic,Scorbolamid
AgaR.
A z naturalnych to polecaja rozgrzewajaca herbate:~saszetka kwiatu lipy~pol cytryny~lyzeczka soku z malin~lyzeczka miodu
Zaparzyc kwiat lipy,dodac do niego:wycisniety sok z cytryny,malin i miod.Wymieszac.Napar pic goracy,2 razy dziennie.
Zaparzyc kwiat lipy,dodac do niego:wycisniety sok z cytryny,malin i miod.Wymieszac.Napar pic goracy,2 razy dziennie.
reklama
Lilka
Agnieszko to twojej coreczce dasz ukochane imie przeze mnie- Nadia........ono jest piekne....ja kocham rosyjskie imiona.....jeszcze Lena mi sie podoba. Karolowi nie widzi sie jednak tak bardzo Nadia jak Natalia,ale kto wie...moze mu sie z czasem spodoba i odmieni??
Dziewczyny jak ja sie ciesze ze jest juz weekend-u mnie sie on zaczyna od piatku ;D wreszcie odpoczynek
Maniu i co udalo ci sie tam poznac jakas rodzinke ???
Dziewczyny jak ja sie ciesze ze jest juz weekend-u mnie sie on zaczyna od piatku ;D wreszcie odpoczynek
Maniu i co udalo ci sie tam poznac jakas rodzinke ???