reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiołku, postanowiłam zapisz prosze mojego synka jako Bruno :-) Na naszej liście. Jak sie zmieni dam znac. Męzowi sie jeszcez za bardzo nie podoba, ale pracuje nad nim.Dziekuje.

Witam mamusie:)
Nie pojawiałam sie poniewaz wróciłam po miesiecznym zwolnieniu do pracy - popracowałam od poniedziałku i od tych wszystkich dychających złapałam jakiegos wiruska - i znowu do Was wracam.
Bylismy dzisiaj rano na USG połówkowym i z ogromna radością oswiadczam że dokładamy tutaj jeszcze jednego męskiego łobuziaka - pokazał sie w całej okazałości:))) Mój kochany synulek.
Nawet ta dzisiejsza moja goraczka i kaszel mnie tak nie martwią tak sie cieszę tym chłopaczkiem - a co do reakcji to przyłączam sie do reszty - kotokolwiek to by nie był - łzy radości są nieuniknione :) pomimo ze do tej pory do brzuszka mówilismy Julcia:) No i równiez pojawia sie problem z imieniem - zaraz odpalam Wasze linki z imionkami i do poszukiwań.
Cieszę sie bardzo że u Was wszystko w porządku no i ze coraz wiecej dzidzi sie ujawnia. Tez myslałam do tej pory jak Mania o warkoczykach - ale to te mysli przesuwam na.. za kilka lat. Teraz zaczne sie interesowac piłka nozną:)) Taaaak sie cieszę:)
No i z tego tez ze znowu na zwolnieniu bede mogła do was czesciej zaglądać.
A jesli chodzi o kaszel bo pojawiały sie takie pytania to dostałam homeopatyczny syrop Stodal i od rana bardzo mi pomógł no i Amol na dokładkę.
ozdrawiam i pedze obejrzeć co tam Asiołek stworzył no i szukac imionka:)))

Dzięki Asiołku.
To niesamowite ale odkad do Was dołaczylam zupełnie straciłam rozeznanie co sie dzieje na innych stronach. Zupełenie nigdzie nie zagladam :-)Moze jak pójde na zwolnienie i bede siedziec w domu znajde wiecej czasu.

Przyszły fajne dzinsowe spódniczki do H&M, takie letnie z cienkeigo jasnego jeansu, do kolanka za 99 zł. Juz sobie jedna odłozyłam i własnie zaraz po nią jade. Myśle, że warto! Chyba warto zagladac do H&M, ja kupilam tam juz dwie bluzki i juz kolejan osoba pyta sie gdzie ja kupuje takie fajne bluzki. I dopiero po chwili pyta":ale to taka ciazowa jest??" hihihih

Maniu kochana ja to juz dzisiaj myslalam jak sie szyje sukienuchy - hi, hi ;D. A narazie rysuje mojej dzidzi wesole obrazki - zwierzaczki, by wisialy jej na scianie i bylo jej wesolo.

Tusiu te malenkie kobietki cos maja w sobie ;) ja wczoraj namalowalam duzy obraz na plotnie hehe a tyle czasu sie do niego zabieralam i nic :p a teraz....rach ciach i poszlo ;D

Aniu GRATULUJE SYNKA!!!!!!!! fajne sa takie male lobuziaki ;) duzo radosci z nimi!!! my wlasnie zapisujemy Tymcia na basen bo uwielbia taplac sie w wodzie no i jak kazdy chlopiec ma fiola na punkcie samochodow....no powiem tylko tyle ze zostalam zmuszona ;) do zapoznania sie z nazwami samochodow wszelakich hehe :D :D :D
a te warkoczyki to moze tak samo szybko jak ja zaczniesz zaplatac ;) ;D

Nianiu Bruno to bardzo fajne imie!!!!

reklama
Hej cieżaróweczki ;) w końcu odzyskałam internet w domu wiec moge się odezwać, bo w pracy strawszne urwanie głowy. Widze,że jako jedna z ostatnich będę miała USG połówkowe, juz sie nie mogę doczekać. Idę 8 marca, więc może okaże się, że Kacperek to dziewczynka ::)
Mój mężuś zabrał się za dzidziusiowy pokoik, bo jescze nie zdążyliśmy wyremontować całego mieszkanka po ślubie a tu okazało się że najmniejszy pokoik trzeba szykować dla nowego lokatora. :laugh: Tak się nam udała noc poślubna ;)
Zastanawiamy się nad kolorem ścian, myślałam nad wrzosowym, ale nie jestem pewna. Czy ktoś słyszał może coś na temat najodpowiedzniejszych barw do dziecięcych pokoików?? Chcemy żeby z jednej strony pobudzał wyobrażnię maleństwa, a z drugiej żeby dzidziuś nie czuł się przez kolory rozdrażniony :)

Do góry