reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ania gratulacje synka :) Jak tak dalej pójdzie to rocznik 2005 nie będzie miał problemów ze znalezieniem męża ;)
Wiecie co? Mój brzucholek oszalał i w ciągu ostatniego tygodnia z dnia na dzień robi się coraz większy :) Właśnie zrobiłam remanent ciuchów i ze zgrozą stwierdziłam, że mieszczę się jeszcze tylko w dwie pary spodni. Trzeba by w końcu coś kupić ciążowego. No ale i tak długo wytrzymałam bez kupowania ciążowych ciuchów :) No i brzusio mnie zaczyna swędzieć :) Ale to jest fajne, znaczy że Maluch rośnie jak na drożdżach :)

reklama
witam dziewczynki :)tak sobie troszke poczytałąm i  wspomnienia mi przyszły ;DJak byłam z synkiem w ciąży to  w 7  miesiącu już wiedziałam,że na 99% bedzie chłopczyk...no i tez tak było....ale nie o tym chciałam wspomnieć...Ja nie miałam jeszcze wybranego imienia dla dzidzi przed  porodem ,jakoś wolałam poczekać....no i poczekałam...w pierwszej dobie po porodzie dziecko miało przyczepioną karteczke do maluśkiej rączki tylko z  nazwiskiem...no i  popołudniu odwiedziła nas moja mama;-]popatrzała na wnusia i powiedziała-Kochani mam propozycje nazwijcie go ,,Maciej;;nie  chętnie zpoczątku mi się ta propozycja spodobała ,ale że mały urodził się 21.01 czyli w dzień Babci no to przystałam na ten pomysł i mężuś też :)Teraz nie wyobrażam sobie innego imienia dla tego szlonego,małego,szkraba ;D

Zabko ja uwielbiam kolorowe sciany i nie znosze bialych :p a do pokoiku dzieciecego to istne szalenstwo ;D hmm.. ja jak dowiedzialam sie ze pierwsze nasze dzieciatko ma byc chlopcem to marzyl mi soe blekitny pokoik z takimi samolotowymi elementami (tu jest to dosc proste bo sa milony dodatkow do dzieciecych pokoikow, poduszkiw ksztalcie samolotow, pociagow, misi, lalek dywany, posciele i zaslony tak samo)
fajny jest tez kolor zielony taki jasniutki z dodatkami zoltego lub pomaranczowego...oj sa tysiace mozliwosci ;D mozesz pomalowac wzdluz scian takie paski np w kwiatki lub miski,zabki, zyrafy...
fajna zabawa takie urzadzanie pokoiku
moze jak znajde jakies przyklady to Tobie przesle ;)

Maniu!! w dziale RODZINY Z ZZAGRANICY sa mamuski ze stanow.Znalazlam jedna co jest z twojego obszaru Winsconsin czy jak to tam sie pisze :D kliknij moze poznasz jakaa fajna mamuske-pozdrawiam

Maniu super,ze tymcia zapisujecie na basen :).Nasz tez uwielbia wode na nauke plywania chodzil od 4 miesiaca zycia.Teraz juz swietnie plywa i nurkuje.Dorian tez lubi samochody,ale najwiekszego chopla to ma na punkcie koni!
3616062_m.jpg
1993508_m.jpg
5562111_m.jpg

Aha,Asiolku tak sobie myslalam,ze w najwspanialszej liscie mozesz napisac na razie przymnie dziewczynka-Nadia :laugh: No bo perzeciez jest 50% szans,ze to bedzie dziewczynka ;D,pozniej dochodzi jeszcze moje przeczucie a to kolejne 10%,"zabobony" i tesciki ktore robilysmy tez wykazuja na kobietke wiec doliczamy kolejne 10% ;D,no i jeszcze slowo wrozki ;) to tez kolejne 10% :laugh:-tak wiec wychodzi,ze na 80% bedzie to dziewczynka ;) ;D
Jesli sie cos zmieni,np.zapytam doktorka...to w tedy zrobimy korekte,ok?

U nas pokoik bedzie waniliowy- całe mieszkanie jest w takim kolorze... cieplutki jest :-)

Żabko ja usg polowkowe mam 11 marca także poxniej od Ciebie... nie martw sie zatem nie jesteś ostatnia :-)

Nasz pokoik jest zielonkawo-zolty z dodatkami pomaranczowymi.Ale jeszcze moze sie zmienic,zastanawiam sie nad malym remoncikiem ;)

reklama
Dziewczynki Kochanie. Stała się rzecz niesłychana. Dziś rano mój mąż mówi do mnie tak"chciałbym ci coś powiedzieć..." Widziałam, ze wyraźnie sie wstydzi. A on nagle wtula sie we mnie i mówi do mnie" chciałem powiedziec, ze podoba mi sie BRUNO!!" łaaaaaa Nie muszę mówic jak zaskoczona byłam. Na pocztaku był totalnym przeciwnikiem, a teraz juz mu sie podoba. Bardzo się ciesze, bo myślałam ze wybró imienia zajmie nam kolejne pół roku :-) Kamień spadł mi z serca.

Do góry