reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joasiu bardzo mi sie podoba ta kolysanka ktora mi poslalas, ma prosbe czy moglabys mi jeszce jakis kawalek poslac? nigdy Jopek nie sluchalam moze zaczne ;D

elfiko pisze:
ja to jakas dziwna jestem,po nocach nie spie a jak am okazje sie wczesniej polozyc to siedze i gapie sie w ten monitor ::)
ale chyba nie jestem w tym osamotniona ::)
Iwon moja weronika kazala przekazac ze jak oglada z mama fotki w galeryjce to jakos prawie narzeczonego nie widac a taki przystojniacha z niego. Weronika sie stesknila !! prosimy o fotki !!

Postaram się jak najszybciej zrobić małą sesję ;) :laugh: :laugh: :laugh:

no ja swojego drugiego fora "dartowego"nie jestem w stanie olać bo uczestniczę w tych rozgrywkach i muszę byc na bieżąco :) to mój pierwszy narkotyk zanim zaczęłam się udzielać tutaj :) :) :)

a ja zamiast sie uczyc Fizy- Galaktyki to w monitor ślepia wtykam

ojjj co za baba ze mnie
co za leń

a tak na marginesie to wam powiem ze dzis rano Karol wstaje i patrzy.....a jeden nasz chomik zasuwa po korytarzu
wiec go zlapal
niesie do klatki a tam drugiego brakuje  ;D
jednego zamknal ale drugiego nie znalazl

ja siedze sobie z Mili w duzym pokoju i slysze......mysz!!!!
wystraszona wzielam kota na rece i ide do szafy
jak ja otwieralam to mialam 5kg ze strachu w gaciach ;D a kiedys chodowalam myszki ;D ;D ;D

dobrze ze nic tam nie znalezlismy,ale najlepszy w tym wszystkim jest moja kotka Tosia
cala noc dwa chomiki lataly po mieszkaniu i zyja

a drugiego znalezlismy z dwie godziny temu i doslownie biegal pod nosem Tosi a ta nic!!!
to ci polowniczka!!! ;D ;D
a ponoc kotki łapią co popadnie ::) :p ;D

Uciekam dziewczyny, jak na kobietę pracującą przystało :laugh: ja tam się nie włóczę wieczorami po jakichś forach, tylko grzecznie do wyrka o dziesiątej maszeruję :laugh: :laugh: :laugh: ;)

pa patki :) :) :)

Niania czeka Cię jeszcze obowiązko Twoja love story! ;) :)

reklama
Iwon pisze:
Postaram się jak najszybciej zrobić małą sesję   ;)  :laugh: :laugh: :laugh:
no to czekamy ;D
ok kochane ja uciekam juz, bede nadrabiac m jak milosc i do wyrka bo o 2 moj mlekopij sie obudzi i trzeba wstac.

Do góry