reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a ja jutro wybieram sie na zakupy mikolajkowe.....dzisiaj tez bylam, ale sie nie udaly!!!!!! :laugh: :laugh:

musze obkupic moich chlopakow!!!!!!

lila ja tez ogladalam i az mi sie serce krajalo!!!!!!!

reklama
Wiesz Lilka, z tą adopcją, to Cię rozumiem. My z mężem też kiedyś rozmawialiśmy, że nie należymy do małżeństw, które nigdy by o tym nie pomyślały. A odkąd zostałam matką, po prostu kocham wszystkie dzieci i każdą krzywdę przeżywam tysiąckrotnie bardziej. I oglądając te okrutne historie, poważnie zaczęłam się zastanawiać nad tą kwestią.
Na pewno umiałabym pokochać takie dziecko, jak swoje...

U mnie zdrzemkami w ciągu dnia jest bardzo różnie i o różnych godzinach Oliwa śpi bardzo krótko i bardzo czujnie chociaż są wyjątki od reguły i prześpi najczęściej od 13.30- 16.00 lub zasypiając o 15.00-18.30 więc wszystko zależy o której zaśnie

Co do Mikołaja, to zamierzam dzisiaj w nocy przy wstawaniu na karmienie włożyć Łukaszowi do torby prezencik. To się zdziwi rano robaczek :D  :D

Asia! Nie ma za co :) Cieszę się, że się podoba :)

ja tez rozmawialam o adopcji z Karolem i nie jest przeciwny
ale najpierw musimy sie dorobic wlasnego M i musimy mocno stanac na nogi
mam nadzieje ze jakis wyjazd zagraniczny wypali...
ja tez bym nie miala problemu pokochac nie moje dziecko
dlatego zawsze mnie wkurzaja teksty typu '' ja sie boje zaadoptowac bo nie wiadomo jakie to geny ma''

i ciul z genami!!

moja kuzynka zostala znaleziona gdzies w krzakach,jej matka byla z marginesu spolecznego...
a Karolina w chwili obecnej studiuje na awf,ma sukcesy w sporcie i to znaczne,nie pali,nie pije nawet okazjonalnie.......
moze cos jest w tych genach itd ale ja sadze ze najwazniejszą sprawą jest wychowanie i miłość.........bo miłość działa cuda

ja to jakas dziwna jestem,po nocach nie spie a jak am okazje sie wczesniej polozyc to siedze i gapie sie w ten monitor  ::)
ale chyba nie jestem w tym osamotniona  ::)
Iwon moja weronika kazala przekazac ze jak oglada z mama fotki w galeryjce to jakos prawie narzeczonego nie widac a taki przystojniacha z niego. Weronika sie stesknila !! prosimy o fotki !!

reklama
elfiko napewno nie jesteś osamotniona w tym siedzeniu i gapieniu się w monitor bo ja to przynajmniej do 2 w nocy siedzę i w ciągu dnia jak mi tylko Olivka pozwoli a nie tylko w tym jednym forum uczestniczę :) :) :)

Do góry