reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
My kiedyś mieliśmy w akwarium dwie mordercze rybki, ktore zagryzły nam inne.... i pozstanowilismy przyczynić sie do naturalnego łańcucha pokarmowego - chcieliśmy oddać je naszym kotom do zjedzenia.... pies nie zjadł rybek, koty też nie za to chetnie ganiałyby łapkami po podłodze - skończylo sie na tym, że m,usieliśmy sami dobić sitkiem biedne rybki by sie nei meczyły :-( to a propos Lilka lTwojej kotki :-)

dobre Asiołku  ;D

te zwierzaki cudaki  ;D

ok ja znikam bo wstretna fiza nie wejdzie mi sama do glowy

wiecie co? wyczytalam w naszej lokalnej gazecie ze spoldzielnia bedzie budowac nastepny blok na nowym osiedlu
dwu pietrowy
i kazdy kto chce kupic bedzie wnosil ratalnie kase na jego budowe
musze sie dowiedziec jak to jest dokladnie bo moze to nasza szansa na wlasne M??

wiem tylko tyle ze ludzie co mieszkaja na tym osiedlu to placa z czynszem raty spoldzielni.....hmmm
ale zas blok.....ten czynsz
a majac swoj dom nie placisz czynszu ale wszystko jest na twojej glowie.....

ech...i co lepsze??

ja to z muzyka mam dziwnie, nic konkretnego, takie przyjemne sluchanie na wyciszenie albo odwrotnie jeski potrzebuje to lubie cos ostrego.
generalnie lubie polskie madre utwory zeby z tekstu cos wynikalo, lubie sobie przemyslec to i owo sluchajac dobrej muzyczki. Tak wiec dawaj co uznasz za fajowskie a ja potem Ci powiem co o tym mysle  :) ;)

reklama
Do góry