reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joasiu juz zapodaje
elfiko.s@wp.pl
elfiko.s@wp.pl
Joaska
Lipcowe mamy '05
juz zapodaje :laugh: :laugh: :laugh:
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
My kiedyś mieliśmy w akwarium dwie mordercze rybki, ktore zagryzły nam inne.... i pozstanowilismy przyczynić sie do naturalnego łańcucha pokarmowego - chcieliśmy oddać je naszym kotom do zjedzenia.... pies nie zjadł rybek, koty też nie za to chetnie ganiałyby łapkami po podłodze - skończylo sie na tym, że m,usieliśmy sami dobić sitkiem biedne rybki by sie nei meczyły :-( to a propos Lilka lTwojej kotki :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko jak chcesz cos specjalnego to powiedz mi jaka muze lubisz toCi wysle cos superasnego!!!!!
Lilka
Fanka BB :)
dobre Asiołku ;D
te zwierzaki cudaki ;D
ok ja znikam bo wstretna fiza nie wejdzie mi sama do glowy
wiecie co? wyczytalam w naszej lokalnej gazecie ze spoldzielnia bedzie budowac nastepny blok na nowym osiedlu
dwu pietrowy
i kazdy kto chce kupic bedzie wnosil ratalnie kase na jego budowe
musze sie dowiedziec jak to jest dokladnie bo moze to nasza szansa na wlasne M??
wiem tylko tyle ze ludzie co mieszkaja na tym osiedlu to placa z czynszem raty spoldzielni.....hmmm
ale zas blok.....ten czynsz
a majac swoj dom nie placisz czynszu ale wszystko jest na twojej glowie.....
ech...i co lepsze??
te zwierzaki cudaki ;D
ok ja znikam bo wstretna fiza nie wejdzie mi sama do glowy
wiecie co? wyczytalam w naszej lokalnej gazecie ze spoldzielnia bedzie budowac nastepny blok na nowym osiedlu
dwu pietrowy
i kazdy kto chce kupic bedzie wnosil ratalnie kase na jego budowe
musze sie dowiedziec jak to jest dokladnie bo moze to nasza szansa na wlasne M??
wiem tylko tyle ze ludzie co mieszkaja na tym osiedlu to placa z czynszem raty spoldzielni.....hmmm
ale zas blok.....ten czynsz
a majac swoj dom nie placisz czynszu ale wszystko jest na twojej glowie.....
ech...i co lepsze??
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja to z muzyka mam dziwnie, nic konkretnego, takie przyjemne sluchanie na wyciszenie albo odwrotnie jeski potrzebuje to lubie cos ostrego.
generalnie lubie polskie madre utwory zeby z tekstu cos wynikalo, lubie sobie przemyslec to i owo sluchajac dobrej muzyczki. Tak wiec dawaj co uznasz za fajowskie a ja potem Ci powiem co o tym mysle
generalnie lubie polskie madre utwory zeby z tekstu cos wynikalo, lubie sobie przemyslec to i owo sluchajac dobrej muzyczki. Tak wiec dawaj co uznasz za fajowskie a ja potem Ci powiem co o tym mysle
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko jeden poszdl....
reklama