reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Byłam w galeryjce i dzieciaczki są super :) :) :)

tusia26 pisze:
Jeny jak mi ciężko się z stad ruszyc. Ja chyba wiem skad te naelektryzowanie- może te przesiadywanie tu godzinami przy monitorze? ;)

i to najprawdopodobniej od siedzenia tu godzinami hihi

reklama
No i jednak zalicytowalam ten sweterek, ale mnie się nie udało, no i dobrze, bo Marcin by krzyczał, i kazał jeśc ciuchy.

Tusia ale dajesz popalic. No aparatka jestes i tyle :laugh: :laugh: :laugh: ;D
Co do Diany to naczytalam sie kiedys na bocianie, ze dziewczyny ich nie polecaja, ze zastosowanie anty w tych tabletkach to nie ich glowne dzialanie. Dodatkowo jak mialam praktyki na poloznictwie, to jedna babeczka wlasnie przyjechala do porodu, urodzila trzecia coreczke wlasnie po Dianie. Mowi ze brala regularnie (codziennie jak dzwony bily o 6:00 ::))

Chyba Niania buszuje po forum ;)

jedyny plus tej sytuacji..........ciuszki oddaje takim biednym rodzicom ktorzy zyja z jednej pensji a na dodatek musza wynajmowac mieszkanie i ledwo daja sobie rade

pozbieralam pare rzeczy dodatkowych dla nich
np.kupilam na allegro mnostwo zabawek dla Milenki i pare sztuk im daje,to sa roznego rodzaju grzechotki,mis Simby
dodatkowo dorzuciłam im misie z mojego dziecinstwa a sa w naprawde dobrym stanie bo ja zawsze dbalam o moje zabawki

daje im masc Linomag,wkładki laktacyjne Johnsona,całe pudełko patyczków do uszka,pare sztuk pampersow 1-ynek resztki jakie zostaly,no i inne rzeczy jakie mam

najleiej pakuje zabawki i przyszla moja mama,i sie pyta co ja robie
wiec jej mowie ze dajemy pare zabawek innemu dziecku,i powiedzialam takie cos 'bo inni mają mniej niż my'

a moja mama na to : ''no tak,wy macie duzo zabawek'' ................bez komentarza  ::)
musialam jej objasnic ze chodzilo mi o pieniadze.....ze inni maja jeszcze mniej niz my  ::)

w kazdym razie smialismy sie do łez z Karolem jaką to moja mama posiada wrażliwość

a tego to ja sie tak nie boje, bo 7 lat z mężem kochałam się bez zabezpieczenia i tylko tyle, że wyskakiwał no i to wyskakiwanie już mu zostało nie potrafi się oduczyc ;D to tak jakby dodtakowe zabezpieczenie te tabletki, choc wiem, ze metoda stosunku przerywanego nie jest zadnym zabezpieczeniem, ale u nas sie sprawdziła. No bo tu chodzi zwłaszcza o te cycki co mnie wkurzają, że są jak u dopiero dojrzewajacej dziewczynki. Jak byłam u dentysty to babka mówi o młodziutka panienka przyszła i dopiero jak na rocznik w karcie spojrzała to zaczęła przepraszac bo ona myślała, że to jakaś uczennica, no a ja tylko sobie pomyslałam , że to pewnie ta bluzka co założyłam i za duży w niej dekolt ukazujący moje niedostatki na nie taki odbiór mojej osoby przez nią się złożyły.

tusia26 ja rozmawiałam z moim lekarzem i tak powiedział że zamrażanie bedzie ale jeszcze dokładnie nie umawiałam sie bo musze poczekać na 2 @ i dopiero sie zgłosić (ja jestem już po 2 porodzie)

my dzisiaj byliśmy na szczepieniu mój maluszek był szczepiony infarixem + Hib i teraz tzn po kilku godz strasznie płakał nie mógł zasnąc normalnie szok to sie nie zdarza czy to możliwe że po szczepieniu? :(

Możliwe moja te drugie szczepienie w przychodni strasznie przeżyła. Cały dzień płakała i dwa dni gorączkowała. Zobacz czy nie gorączkuje i jak tak to podaj mu paracetamol.

reklama
Do góry