reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No to wszystkie pouciekaly a ja sie pojawiam ;)
Przede wszystkim witam nowe Lipcoweczki :) Fajnie, ze sie ujawinilyscie. ;)

No i nie wiem od czego zaczac ::)
Asiolku ubranko przeiekne, MAja pewnie wygladalaby w nim jak mala sniezynka :) Moze ktos moze szyc podobne i byloby taniej?

Joasiu zapomnialam podzieowac, za kolysanke, dzieki wielkie wiec :-*

E_mamo zloz papiery, zawsze sie mozesz rozmyslec. Ja do pracy chcialbym od lutego tylko u mnie jest tak, ze papiery bede na slepo skladac w kilka miejsc jak sie uda. Wiedz, ze ja tez mam dylemat, choc niby juz postanowilam. Poprostu zal mi mojej krupy. A co do karmienia to chce do 6 miecha karmic go tylko piersia, a potem trpche odciagac, troche dawac wtedy kiedy bede w domu, a reszta zupka np. No i chce sie przyjac, takl na 7,5 godziny tak jak tutaj jest zazwyczaj. Zobaczymy coz tych moich planow wyjdzie.

A my dzisiaj bylismy do szczepienia drugiego, Alus poplakal chwilke doslownie i potem juzbylo ok. Zobaczymy co wieczor przyniesie teraz ::)

Tusia ufasz tej Dianie? Ja sie dosc nasluchalam o tych tabletkach i choc sama tabletek nie bralam i nie bede brala, to jak juz mialabym sie decydowac, to stanowczo nie na Diane ::), ale topisze w trosce o Ciebei nie zeby Cie bron Boze starszyc :-*

Elfiko snialas mi sie dzisiaj, nie pamietam dokladnie co to bylo, ale bylysmy gdzies razem, jadlysmy jakies pyszne ciasto i gadaly do woli. Baaardzo przyjemny ten sen byl Tak go pamietam i odebralam Cie "na zywo" jako swietna kobiete :) :), kurcze, szkoda, ze to spotkanie tylko we snie...

a ja wlasnie ogarnelam mieszkanko troszke, najgorzej bylo w Kuchni!!!!!i puscilam pranko, a teraz chyba sie wybiore na spacerek bo u Nas sliczna pogoda sie zrobila, sliczne sloneczko swieci!!!!!!!

Martuska nie ma za co dziekowac!!!!!!

Martuśka a co o nich wiesz? Bo ja je biorę pierwszy raz. Przyznam się, że naczytałam się w internecie, że po nich biust rośnie :p no i wiecie ;D

Dziewczyny ja nie mam juz kasy te alegro mnie wykonczy, ciagle cos kupuje. Podoba mi się tez ten sweterek i chyba nie drogo pójdzie, ale nie mam już kasy, może którejś z was się spodoba i sobie kupi
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74661714

No i ogladnelam dzieciaczki przepiekne i Juleczka i Oti i Maja i Olivka i Kubus i Tosia. Chcialboy sie opisac kazde po koleji bo kazde wyjatkowe, ale Aleczek moj sie juz obudzil :)

E_mamo swietny wozeczek ma Julcia :laugh:

Ciekawe co tam Niania, pewnie cialko wypielegnowane na maxa, ale jej fajnie :D

Co do siadania, to moj Alus juz tez posadzony siedzi chwile sam bez oparcia, pochylony, ale nie chce go nadwyrezac. W lezaczku sie tez sam podnosi :)

Szkraby lipcowe rzeczywiście przecudne...a niedawno w brzuszkach siedziały.

Jeśli chodzi o nadżerkę to na szczęście ani po pierwszej ani po drugiej ciąży nie miałam i nie mam ;D A na samą myśl o wypalaniu lub wymrażaniu dostaję gęsiej skórki.

reklama
DASARIA pisze:
ja też uciekam, bo muszę ogarnąc w chałupce, a tak mi się nie chce.................... :( :(
Mi też chałpy nie chce się ruszać, ale u mnie remont przedpokoju i wszędzie potykam się o kurz i brud :p. Trzeba coś z tym zrobić bo to codzienne sprzątanie wszystkich zakamarków z kurzu mnie wykańcza. Chyba dołącze i powitam wszystkich w
Klaudia pisze:

Do góry