reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

brunetko kiecka super ale figurę też trzeba mieć do niej nie ma co :)

e mamo proponuję złożyć papiery z zastanowieniem się czy cały czy pół etatu(jeżeli to możliwe)jak sama piszesz do tamtej nie wrócisz a powinnaś znależć nową.A jak cię przyjmą wtedy będziesz się martwiła :)

reklama
Chodze jakas naelektryzowana ostatnio. Wszystko mnie kopie nawet woda i bidulka Majeczka ciągle pstryczki od mamy dostaje. Włosy mi się elektryzują na maksa. Pomożcie!!!!!! ;D ::)
Lilka jak tam sprawa z ciuszkami napisałaś coś do tej dziewczyny. Ja to taka jestem, że ciuchy mają w moim życiu duże znaczenie i lubie miec je ładne, w stanie bardzo dobrym inne zaraz oddaje, lub wyrzucam, wystarczy, że jest jakaś mała plamka, czy małe zmechacenie. Mam bzika i bym się niezle wkurzyła jak by mi zamias super ciuszków jakieś badziewja przysłali. Ja z alegro kupuje rzeczy tylko gdy jest napisane stan bardzo dobry, bo raz kupiłam w stanie dobrym bluzę i to była masakra - jak można takie szmaty sprzedawac? - miała prześwity tak był na cyckach przetarty materiał. Pozatym zmechacone rękawki - tragedia - nie nazwałabym to bluzka w stanie dobrym tylko szmatą do podłogi. Nie wystawiłam jej rzadnego komentaza, bo to były moje początki i nie chciałam żeby mi w złości też napisała negatywa. Ale was zanudzam - dobra już nie pisze ide sobie stad. ...

Tusiu....prawie przełknełam tą sprawe ale dzis pobawiłam sie na Noworodku i znalazłam inne jej ogłoszenia w dziale sprzedam i......zamieściła fotki tych rzeczy(nie ubrania)

a mi napisala ze nie przysle mi zdjec bo nie ma aparatu cyfrowego.... :mad:
krętaczka

mam nauczke ze uwierzyłam na słowo iz ze 'ubranka sa super ładne i nie zniszczone i ze po jej dziecku'
sory ale jak dla mnie to one wygladaja jak po paru dzieciach
moze 5szt.ze po jednym....

no i jestem wkuta bo na Allegro znalazlam zajebiste ubranka w dziale Zestawy i teraz wiem ze te 100zł kochac sie poszło.... :mad:

Tusia, a czy pluczesz ubrania w plynie do plukania? Wtedy czlowiek sie mnie elektryzuje. No i jeszcze warto zadbać o dobre nawilżenie w mieszkaniu, wtedy i wlosy i skora nie są takie suche i nie strzelają.

dziewczyny a może oglosimy AMNESTIĘ dla wszystkich czytających a nie ujawniających się?
no dziewczyny ile Was tam jest? ;D
tak czy siak WITAM NOWE LIPCÓWECZKI ja sama niedawno dolączylam po b. dlugim podczytywaniu :D

Gazelaczkuzdradź swoją tajemnicę co do wydlużania snu Maciusiowi w nocy, hihi

Tusiu mnie też się strasznie elektryzują włosy ale na zimę mam patent na nie używam odżywki do włosów PANTENE Zimowa Ochrona włosy osłabione matowe i elektryzujące się mi ona pomaga.

Pozdrowienia zza biurka  ;D ;D
Uciekam, zanim mnie z pracy wyleją  :laugh: :laugh:
pa pa pa, myślę o Was :-* :-* >:D O0

ha jestem.
No to tak.
ale u mnie zimno w domu normalnie w trzech swetrach chodze i mi i tak zimno. Na tyłku kalesony (damskie) dresowe spodnie skarpety, bambosze normalnie wsiuna na maksa.
A dziś rano był listonosz i wybiegłam z łóżka do niego roztrzepana w odpiętych spodniach z zaschniętą śliną nocną na poliku jedne oko na wpół sklejone, w teścia buciorach rozmiar 43 i wsiowej kurtce teściowej w kolorze jaskrawym żółtym, bo gdy zeszłam na dół zorientowałąm się, że mam na sobie tylko majtki i koszulkę nocną. No i taka "laska" wybiegłam a tu dziś taki przystojniak mi paczki przyniósł, kurde ale mi głupio było, że ja taka potworzyca i jeszcze z puchy mi jechało. I wiecie tak sobie potem myślałam taki przystojniaka listonosz - hm, to ja się nie dziwie temu, że tyle kobiet niby to z listonoszem dzieci maja. Jak bym była samotna to może i poprosilabym o pomoc w rozpakowywaniu paczek. No tylko oczywiście inaczej musiałabym wtenczas się mu zaprezentowac.
Dobra spadam.

gazelaczek pisze:
Tusia, a czy pluczesz ubrania w plynie do plukania? Wtedy czlowiek sie mnie elektryzuje. No i jeszcze warto zadbać o dobre nawilżenie w mieszkaniu, wtedy i wlosy i skora nie są takie suche i nie strzelają.
Tak płuczę ciuszki, nawilżacz też mam w pokojach. Nie wiem czemu akurat ja? czemu akurat mnie to spotkało? ;D

reklama
Jeny jak mi ciężko się z stad ruszyc. Ja chyba wiem skad te naelektryzowanie- może te przesiadywanie tu godzinami przy monitorze? ;)

Do góry