reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

To prawda z tym drugim szczepieniem chyba bo nawet tutaj w U.K pielegniarka po dzisiejszym drugim szczepieniu powiedziala mi, ze moze byc ciut gorzej niz po piewrszym. Alek dostal tak jak ostatnio szczepionki w jedno udko i w drugie. Jedna to blonica tezec krztusiec a druga to Polio, Hib i zapal. opon mozgowych nazwane C. Ostatnio byl troche marudny po poludniu, a dzisiaj zobaczymy.
Ok pranie chyba mi sie wypralo, dziecie spi, ide wiec do kuchni.

Tusia przeciez sa fajne staniki z push up'ami ;) to jak by tabletki nie pomogly ;) Poza tym male jest piekne :) chyba Lilka to ostatnio przytaczala. A mezwi sie podobaja?

reklama
Martuska pisze:
No i ogladnelam dzieciaczki przepiekne i Juleczka i Oti i Maja i Olivka i Kubus i Tosia. Chcialboy sie opisac kazde po koleji bo kazde wyjatkowe, ale Aleczek moj sie juz obudzil :)

E_mamo swietny wozeczek ma Julcia :laugh:
dziękujemy  :-* :-* :-* A wózek rzeczywiście w wersji spacerowej jest cool, bo co do gondolki to miałam spore zastrzeżenia :laugh:

Viola240 pisze:
e mamo proponuję złożyć papiery z zastanowieniem się czy cały czy pół etatu(jeżeli to możliwe)jak sama piszesz do tamtej nie wrócisz a powinnaś znależć nową.A jak cię przyjmą wtedy będziesz się martwiła :)

Już odświeżyłam swoje CV, czekam jeszcze na męża bo muszę z nim wieczorem poważnie pogadać i jeśli się dogadamy to wysyłam papiery.  ;D A co tam, może mnie nie przyjmą, przynajmniej nie będę marudziła, że nie spróbowałam. :p

Diane35 brałam chyba ze 4 lata i nic mi po niej wtedy nie było, potem brałam Logest i potem miałam przerwę. Po tej przerwie chciałam wrócić do Diane i już nie mogłam bo wymiotowałam i za nic organizm nie chciał jej zaakceptować. Ale cycki mi nie urosły po niej :) Może miałam trochę lepszą cerę, ale też bez przesady...

kate332 pisze:
my dzisiaj byliśmy na szczepieniu mój maluszek był szczepiony infarixem + Hib i teraz tzn po kilku godz strasznie płakał nie mógł zasnąc normalnie szok to sie nie zdarza czy to możliwe że po szczepieniu?  :(

my też szczepiliśmy tym Julię ostatnio, tylko to było już nasze 3 szczepienie i podczas zastrzyku mała nawet się nie zorientowała, że była ukłuta a potem też nic się nie działo. Ale pediatra mówiła, żeby w razie temperatury podać paracetamol w czopku 100 mg.

halo dzien dobry poniedzialkowo! :)

Joasiu nie..nie dostalam jeszcze tej kolysanki  :-[ a jaki jest jesj tytul bo wczoraj cos tam zaczelam sciagac czy to moze kolysanna?
ale jesli nie sprawi Ci to klopotu to czy oglabys w wolnej chwili mi ja przeslac ??  :) :-*

siedze w pizamie bez sniadania w brzuchu mi burczy, tymul zrobil juz w calym domu balagan i obudzil gabrysie a w czasie gdy mala miala spacja moglabym wziasc prysznic i zjesc co nie co a taak ??? :p

Tusia zazdroszcze Citego porzadku ::) ;)
Klaudus dawaj dawaj fotki z nowa fryzurka!!!
mnie tez znowu kusi zeby cos zrobic z wloskami na swieta O0

Iwon pracusiu :-*

e-mamo zapomniałam ci napisac ze ja rowniez zlozylabym cv
a to dlatego ze super jest byc kobieta spełniną i w pracy i w roli matki

no mi sie tak zawsze marzylo
a sama jestem jak narazie uczaca sie i tylko w tym sie moge spelniac :p  ::)

poprostu w zyciu trzeba isc do przodu i jak masz szanse to wal!!!

reklama
Martuska pisze:
Tusia ale dajesz popalic. No aparatka jestes i tyle :laugh: :laugh: :laugh: ;D
Co do Diany to naczytalam sie kiedys na bocianie, ze dziewczyny ich nie polecaja, ze zastosowanie anty w tych tabletkach to nie ich glowne dzialanie. Dodatkowo jak mialam praktyki na poloznictwie, to jedna babeczka wlasnie przyjechala do porodu, urodzila trzecia coreczke wlasnie po Dianie. Mowi ze brala regularnie (codziennie jak dzwony bily o 6:00 ::))

Chyba Niania buszuje po forum ;)
Buszuje Buszjue ;D Kończe czytac, karmienie i juz do Was pisze ;D

Do góry