reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej dziewczyny!

Ja dzis ide do lekarza, ale to tylko takarutynowa kontrola. Prawdziwa impreza za dwa tygodnie - bedziemy oglądać maluszka. Wtedy tez damy znac, zeby ewentualnie wpisac sie na najwspanialsza liste na swiecie :-)

Asiolku - kawal dobrej roboty  :D
Tusia - gratuluje dziewuszki. Ja juz sie nie moge doczekac widoku swojego maluszka, no i oczywiscie wiadomosci o plci :-)

reklama
dziewczyny geba mi sie smieje i jak idiota ciagle sie smieje sama do siebie ;D ::) Ale sie ciesze juz bym kupowala te sukienki Maniu.
Damayanti oszczedzaj sie zwlaszcza jak wciaz masz za nisko lozysko. Do pracy tez bym odradzala. A kaszleniem sie nie przejmuj. Najgorzej to miec dlugo utrzymujaca sie wysoka temperature. Ja natomiast ciagle kicham i przy tym tez mi sie brzuch napina - nieraz nawet az zaboli. Ale nie wierze, ze to mogloby cos zaszkodzic jak i kaszlenie. Zdrowiej w domku bez zmartwien. :)

Damayanti duzo zdrowka zycze!!!! o maluszka badz spokojna jemu jest tam bardzo wygodnie jak troszke mniej ruchu bedziesz miala nic mu sie nie stanie, odpocznie sobie, wyspi sie ;) a i Tobie to dobrze zrobi ;) po porodzie bedziesz z nim na spacerki biegac a teraz kuruj sie Kochana i szybko do zdrowia wracaj!!!
duza buzka!!!

Tusiu mi tez sie paszcza smieje ;D a jak pomysle co to bedzie pozniej...hehe duzo....duzo radosci!!
no i te sukienki mozemy kupowac ;)

o ....wlasnie zerknelam na Tymcia suwaczek i ma dzis 1rok, 1 miesiac, 1 tydzien i 1 dzien hmmm....duzy chlopiec hehe ;)

fajne sa takie mysli!!!! ;)
ja ciesze sie jak gwizdek bo mimo ze Tymulka kocham nad zycie to wiem ze kiedys bedzie wolal meskie rozmowy ;) a ja nie zasze bede mogla pomoc mu w rozwiazaniu takich chlopiecych dylematow a z dziewczynka... ;) pewnie beda babski pogaduchy ;)
ale fajnie jest byc mama!!!!

aha Tusiu wiesz ze juz sobie ukladam w glowie jak bede ja czesala...np...w warkoczyki albo kiteczki ;D
ale obled ;) ;D :D

reklama
Do góry