reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej dziewczyny!

Ja dzis ide do lekarza, ale to tylko takarutynowa kontrola. Prawdziwa impreza za dwa tygodnie - bedziemy oglądać maluszka. Wtedy tez damy znac, zeby ewentualnie wpisac sie na najwspanialsza liste na swiecie :-)

Asiolku - kawal dobrej roboty  :D
Tusia - gratuluje dziewuszki. Ja juz sie nie moge doczekac widoku swojego maluszka, no i oczywiscie wiadomosci o plci :-)

reklama
dziewczyny geba mi sie smieje i jak idiota ciagle sie smieje sama do siebie ;D ::) Ale sie ciesze juz bym kupowala te sukienki Maniu.
Damayanti oszczedzaj sie zwlaszcza jak wciaz masz za nisko lozysko. Do pracy tez bym odradzala. A kaszleniem sie nie przejmuj. Najgorzej to miec dlugo utrzymujaca sie wysoka temperature. Ja natomiast ciagle kicham i przy tym tez mi sie brzuch napina - nieraz nawet az zaboli. Ale nie wierze, ze to mogloby cos zaszkodzic jak i kaszlenie. Zdrowiej w domku bez zmartwien. :)

Damayanti duzo zdrowka zycze!!!! o maluszka badz spokojna jemu jest tam bardzo wygodnie jak troszke mniej ruchu bedziesz miala nic mu sie nie stanie, odpocznie sobie, wyspi sie ;) a i Tobie to dobrze zrobi ;) po porodzie bedziesz z nim na spacerki biegac a teraz kuruj sie Kochana i szybko do zdrowia wracaj!!!
duza buzka!!!

Tusiu mi tez sie paszcza smieje ;D a jak pomysle co to bedzie pozniej...hehe duzo....duzo radosci!!
no i te sukienki mozemy kupowac ;)

o ....wlasnie zerknelam na Tymcia suwaczek i ma dzis 1rok, 1 miesiac, 1 tydzien i 1 dzien hmmm....duzy chlopiec hehe ;)

fajne sa takie mysli!!!! ;)
ja ciesze sie jak gwizdek bo mimo ze Tymulka kocham nad zycie to wiem ze kiedys bedzie wolal meskie rozmowy ;) a ja nie zasze bede mogla pomoc mu w rozwiazaniu takich chlopiecych dylematow a z dziewczynka... ;) pewnie beda babski pogaduchy ;)
ale fajnie jest byc mama!!!!

aha Tusiu wiesz ze juz sobie ukladam w glowie jak bede ja czesala...np...w warkoczyki albo kiteczki ;D
ale obled ;) ;D :D

reklama
Do góry