reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfikodzięki
a ja obejrzalam program uwaga i jestem b. smutna jak ktoraś widziala to wie o czym mowię a reszcie nie bede smucić.postanowilam pomoc i napisalam do redakcji programu i czekam a w miedzyczasie tu zagladam...
joaśka piękna kolysanka, dzieki jeszcze raz za przeslanie

tofinku tez ogladalam ten program.............straszne, co spotkalo ta kobiete i jej maluszka!!!!!!jak to ogladalam to moze egoistycznie, ale dziekowalam Bogu, ze mam takie sliczne i zdrowe dzieciatko!!!!!!

gazelaczku zaraz wysylam!!!!ciesze sie, ze wam sie podoba moja muzyczka!!!!tzn, nie moja tylko ode mnie:) :) :)

A to moje love story - męża spotkałam na bilardzie, jak poszlam z kolezanka pograc sobie zamiast byc na lekcjach. Ona znala go z harcerstwa byl z kolego z klasy(juz nie pamietam, czy tez na wagarach). Najśmieszniejsze bylo to ze akurat w ten dzien mowilam jej, ze nie chce poznawac zadnych chlopakow, bo w tym czasie umawialam sie juz az z trzema naraz i miałam przez to cieżkie zycie :p. No i niestety Marcin stal sie tym czwartym. :p. Na kolejny dzien umowilismy sie wszyscy na piwo w pabie, nie obylo sie tam bez moich popisow wypicia duszkiem kufla piwa (to tylko taka wspominka ;D) no i jak wracalismy rozdzielilismy sie i z jednego konca miasta na drugi Marcin mnie odprowadzil do domu. Pierwszy raz mi sie tak fajnie rozmawialo z osobnikiem plci przeciwnej i w zdumieniu co to? były kolejne spotkania. Z tamtymi juz po tym pierwszym pabowskim spotkaniu skonczylam, nie mieli szans ;) (w całowaniu tez - dwu godzinny pocałunek w parku - ale miałam potem czerwone - az granatowe usta -hi,hi)

I jaki morał z mojego love story - nie wiem - moze, ze wagary sa cool ;)

tusia26 pisze:
A to moje love story - męża spotkałam na bilardzie, jak poszlam z kolezanka pograc sobie zamiast byc na lekcjach. Ona znala go z harcerstwa byl z kolego z klasy(juz nie pamietam, czy tez na wagarach). Najśmieszniejsze bylo to ze akurat w ten dzien mowilam jej, ze nie chce poznawac zadnych chlopakow, bo w tym czasie umawialam sie juz az z trzema naraz i miałam przez to cieżkie zycie :p. No i niestety Marcin stal sie tym czwartym. :p. Na kolejny dzien umowilismy sie wszyscy na piwo w pabie, nie obylo sie tam bez moich popisow wypicia duszkiem kufla piwa (to tylko taka wspominka ;D) no i jak wracalismy rozdzielilismy sie i z jednego konca miasta na drugi Marcin mnie odprowadzil do domu. Pierwszy raz mi sie tak fajnie rozmawialo z osobnikiem plci przeciwnej i w zdumieniu co to? były kolejne spotkania. Z tamtymi juz po tym pierwszym pabowskim spotkaniu skonczylam, nie mieli szans ;) (w całowaniu tez - dwu godzinny pocałunek w parku - ale miałam potem czerwone - az granatowe usta -hi,hi)

I jaki morał z mojego love story - nie wiem - moze, ze wagary sa cool ;)

cala Tusia ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry